Megapiksel devleri testte

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eren511
    Member
    • 29-07-2006
    • 2805

    Megapiksel devleri testte

    Yüksek çözünürlük



    Megapiksel devleri testte: 8 Megapiksel cepleri detaylı bir kamera testinde kapıştırdık...


    ony Ericsson C905, Samsung Pixon, LG Renoir ve Samsung innov8: Şu sıralar piyasada birçok 8 Megapiksel cep telefonu var. Sizler için bu piksel devlerini detaylı bir kamera testinden geçirdik ve hangi cep telefonunun resim çekme konusunda en iyi ortaya çıkardık.

    3, 5 veya 8 Megapiksel; bu rakamlar tek başına cep telefonunun kamerası hakkında fazla bir şey söylemez. Biz daha fazlasını bilmek istiyoruz: 8 Megapiksel ceplerin fotoğraf kalitesinin çözünürlük dışında renk gösterimi, optik bozulma, kenar karartma ve görüntü kirliliği gibi konularda da bir kompakt fotoğraf makinesine eşdeğer olup olamadığını ortaya çıkaracağız.

    Güncel 8 Megapiksel modeller olan Sony Ericsson C905, LG KC910, Samsung M8800 Pixon, Samsung i8510 innov8'i detaylı bir kamera-testine tâbi tuttuk. Karşılaştırmak içinse Kodak cep telefonu Motorola Motozine ZN5 gibi bir 5 Megapikselliyi de yarışa ekledik. Test birincisi ve rakipler hakkındaki tüm bilgileri ilerleyen sayfalarda öğrenebilirsiniz.

    Resim galerimizde test ettiğimiz Megapiksel cep telefonlarına dair birçok ölçüm diyagramının yanında tüm test resimlerini de tam büyüklükte görebilirsiniz. Telefonlarla çekilen resimler 8 MP çözünürlükte olduğu için boyutları 1,5 MB ile 3,5 MB arasında değişiyor. Kotalı internet kullanıcılarının dikkatine!

    8 MP cepler: Test resimleri ve ölçüm diyagramları







    1/34
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


İşlem Yapılıyor
X