Elazığ`ın uydu üzerinden yayın yapan ilk ve tek ulusal kanalı Kanal 9 test yayınında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • technolohy
    Junior Member
    • 08-10-2006
    • 22

    Elazığ`ın uydu üzerinden yayın yapan ilk ve tek ulusal kanalı Kanal 9 test yayınında

    KANAL 9 YAYIN HAYATINA BAŞLADI
    Elazığ`ın uydu üzerinden yayın yapan ilk ve tek ulusal kanalı Kanal 9 yayınlarına başladı. Elazığ, yeni bir televizyon kanalına daha kavuştu. Elazığ’da yayın yapan Yeni Çağ Gazetesinin sahibi Yunus Çelik’in kurduğu Kanal 9, uydu üzerinden yayın hayatına başladı.Tecrübeli personel ve modern teknolojiyle donatılan Kanal 9, gün boyunca yerel ve ulusal alanda öne çıkan gündem konularını izleyicilerine ulaştıracak. “Hayat 9’da başlar” sloganıyla yayın hayatına başlayan Kanal 9, çeşitli programlarla da izleyicilerine ulaşacak.
    Deneyimli 25 personelin görev yaptığı Kanal 9, saat 14.00 - 16.00 – 18.00- 20.00 ve 24.00’te yayınlanan canlı haber bültenleriyle günün gelişmelerini izleyicilerine aktaracak.
    Kanal 9’un uydu frekansları şöyle:
    Türksat 3 A bandı
    Frekans: 12729
    Sembol: 30000
    Vertical: Di***
    “Güvenilir yayıncılık yapacağız”


    Kanal 9 Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy, 1995 yılından beri Elazığ’da yayın hayatını sürdüren Yeniçağ Gazetesi ile medya sektöründe başlayan deneyimlerini, Elazığ başta olmak üzere tüm bölge illeri ile paylaşmak amacıyla Kanal 9’u kurduklarını söyledi.
    Güvenilir, doğru ve ilkeli yayıncılık kapsamında, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, mesleki ve etik kurallara uyan, çağdaş, demokratik, insan hak ve özgürlüklerini benimseyerek güvenilir yayıncılık yapmayı ilke edindiklerini belirten Ersoy, “Vizyonumuz ise yayıncılık alanında Yeni Çağ Gazetesi ile halkımıza sunduğumuz hizmet anlayışımız da milli kütür ve tüm inançlara saygı, insan hak ve özgürlüklerini kendine düstur olarak kabul ederek gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerimizde, oluşturmaya başladığımız kurumsal kültürümüz ile bölgemizin huzur ve mutluluğunun sağlanmasında öncülük etmek olacaktır” dedi. Kanal 9 Doğu Anadolu’nun Sesi olmaya adaydır.
    Kanal 9 olarak önemli bir misyon yüklenmeyi kendilerine görev saydıklarını belirten Ersoy, şöyle konuştu: “Ülkemizin son 10 yıl içerisinde yaşamış olduğu mali krizlerden birinci sırada etkilenen sektörün medya olduğu görülmüştür. Malumunuz olduğu üzere, tüm dünyayı etkisi altına alan ve şu an itibarı ile hangi noktada bulunduğunu ekonomistlerin dahi tahmin edemediği global mali kriz ülkemiz medyasını etkilemeye başlamıştır. Bu dönem içerisinde özellikle yaygın medyanın küçülmeye giderek İstanbul Merkezli bir yayın yapacağı ihtimali yüksektir. Halen Bölgemizin yaygın medyada genelde olumsuz haberler ile gündeme geldiği görülmektedir. Bir ay süreli olarak yapmış olduğumuz takip sonucunda ise terör haberi dışındaki haber toplam süresinin 5 dakika seviyesinde kaldığı tespit edilmiştir.
    Oysa, Valilikler, Belediyeler, Özel İdareler, Kaymakamlıklar, Ticaret ve Sanayi Odaları, tüm riskleri göze alarak kendi insanına ve iline yatırım yapan müteşebbisler ile tüm sivil toplum kuruluşlarının paylaşılmaya değer hizmetleri ve çalışmaları mevcuttur. Tüm bu hizzmetlerin frekansımızın ulaştığı tüm dünya coğrafyasına sunulması anlamında Kanal 9 Doğu Anadolu’nun Sesi olmaya adaydır.Önemli bir misyon yüklendik”
    “Bölgemizin tarihi birikimi, doğal güzellikleri, keşfedilmeyi bekleyen değerleri, yer altı ve yer üstü kaynakları ile tanıtılması kalkınma ve gelişmemiz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Bugün baktığımızda tüm göstergeler itibarı ile ülkemizin en geri kalmış yöresi olan Doğu Anadolu’nun bunu hak etmediği kanaatini samimiyetle taşımakta ve bu konuda Kanal 9 olarak önemli bir misyon yüklenmeyi kendimize görev addetmekteyiz.
    Aynı bayrak altında yaşayan ve bu toprakları vatan bilen tüm kültürel zenginliklerimizle, güzel Anadolu’muzu dünya açacak bu pencereden 2009 Mayıs ayı itibarı ile; doğru, dürüst, ilkeli, haksızın karşısında, haklının yanında, insan haklarını gözeten, saygılı ve temel prensiplerinden taviz vermeyecek yayıncılık anlayışı ile güçlü sesimizi tüm dünyaya duyurmak için büyük fedakarlıklar yapılarak ve kaliteden ödün verilmeyecek Kanal 9 TV’yi kurmuş bulunmaktayız.
    Etkili yayın yapacağız” “Bu ilkeler içerisinde; Bölgemizin (Doğu Anadolu) güçlü sesi olarak, kaynaklarımızın ekonomiye kazandırılması yönünde etkili bir yayıncılık yaparak, bölgemizin her alanda tanıtımını yapmak suretiyle kalkınmasına ivme kazandırmak, işsizliğe çare olmak, halkımızın hak ettiği yaşam kalitesi ve statüsüne ulaşmasına öncülük etmek. Aynı bayrak altında yaşayan tüm vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu ile vatanımızın bölgede lider ülke olarak bölünmez bütünlüğü önceliğimizdir.”
  • ewacharly
    Junior Member
    • 21-01-2006
    • 285

    #2
    Konu: Elazığ`ın uydu üzerinden yayın yapan ilk ve tek ulusal kanalı Kanal 9 test yayı

    hayirlisi olsun bakalim yakinda bende bizim köye eski adi haciusagina yeni adi tasdelen bende bir tv kurarsam hic sasmayin !!!heee zaten tv acip kapatmak cocuk oyuncagi gibin bir sey oldu da !!?? bakarsin bende denerim !!! heeee
    kalin saglicakla

    Yorum

    • technolohy
      Junior Member
      • 08-10-2006
      • 22

      #3
      Konu: Elazığ`ın uydu üzerinden yayın yapan ilk ve tek ulusal kanalı Kanal 9 test yayı

      Originally posted by ewacharly View Post
      hayirlisi olsun bakalim yakinda bende bizim köye eski adi haciusagina yeni adi tasdelen bende bir tv kurarsam hic sasmayin !!!heee zaten tv acip kapatmak cocuk oyuncagi gibin bir sey oldu da !!?? bakarsin bende denerim !!! heeee
      kalin saglicakla

      ne demek istiyorsun elazığa köymü diyorsun.....

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X