Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • GeNeRaL
    Member
    • 20-02-2008
    • 2446

    #16
    Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

    Bu iş sanki anadoluda bir kızın evlendirilmesi gibi bir şey. Kızın kalbi fakir gençte, fakat kızın aileside zengin birisine vermeye çalışıyor. Ya ailenin dediği olup, kız gönülsüz birine gidecek yada kızın dediği olup, ailesi zor durumda kalacak söz verdiği için.
    Üç kurumdada yanlış var.
    1- mehmet Topuz kendi başına, kendi transferini yapamaz, hiç etik değil. Önünde büyükleriyle tartışıp, kendisi ve kulubu için hangisi en mantıklısıysa onu seçmelidir, çünki profesyonel bir iş yapıyor, yani para için. Kulubunü saf dışı bıraktığı için kabahatlidir.
    2- Kayserispor kulubu Mehmet Topuz medyanın ve diğer arayışların içine ittiği için. Bunca yıllık elinde beslediği, çok genc ve tecrübesiz bir evladını basın ve köklü kuluplerin eline, tek başına düşürdüğü için. Buna izin vermemeliydi, tam bir amator yönetim sergilemiştir.
    3- Beşiktaş kulubu ise Kayserispor kulubuyle hiç görüşme yapmadan ilk olarak Topuzla işi bitirme aceleceliğini göstermiştir. Hele ilk olarak kuluple temasa geç, olmazsa diğer yolları denersin. Burada herkesi zor durumda bırakanda Beşiktaş kulubu olmuştur.

    Ben fenerbahçeli değilim, ama tebrik ederim etik davrandığı için. Yönetimin bu karakteri gözümde Fenerbahçe kulubunu kat be kat dahada büyütmüştür.

    Neticede profesyonel bir iş yapıyorlar, para için. Ama para kazanmanında bazı değerleri yok ettiği bir yoldan olmamalı bu yaptıkları..

    Yorum

    • serdo
      Senior Member
      • 30-04-2006
      • 5368

      #17
      Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

      bu saatten sonra gelse ne olur gelmesin başka futbolcu mu yok

      Yorum

      • serdo
        Senior Member
        • 30-04-2006
        • 5368

        #18
        Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

        Ve TOPUZ İMZAYI attı


        Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme.
        10 Haziran 2009 / 09:54





        Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menaceri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

        Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz'da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe'nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor'a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe'ye imzayı attı. Mehmet Topuz'un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi'nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Topuz'a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.



        Şapka planı!
        Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz'a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor.

        fanatik

        Yorum

        • nail40
          Member
          • 20-03-2006
          • 1528

          #19
          Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

          Eğer gerçekten anlaştı ise paf takımında oynatsınlar aman dikkat etsinler paf takımındaki futbolcularımızın ahlakını bozmasın

          Yorum

          • senova
            Senior Member
            • 29-10-2006
            • 7485

            #20
            Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

            Sıcak gelişmeler geç saatlerde yaşandı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye gidip imzayı attırdı, Topuz'la birlikte İstanbul'a geldi Kayseri şehrinin önde gelen isimleriyle Mehmet Topuz arasında bağ evinde 4 saat süren toplantının ardından Fenerbahçe'yle anlaşması istenen Mehmet Topuz ikna edildi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım imza için Kayseri'ye gitti. -3 YILLIK İMZA ATTI- Son dakika bilgilerine göre Başkan Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ile birlikte Kayserispor tesislerine geçen Mehmet Topuz ile menajerleri ve akrabaları Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı beklemeye geçti. Saat 22.45'te Sabiha Gökçen'den kalkan uçakla Kayseri'ye giden Aziz Yıldırım Mehmet Topuz'u Fenerbahçeli yapacak olan imzayı attırmak için tesislere geldi ve daha sonra burada 3 yıllık imza da atıldı. -ARDINDAN İSTANBUL'UN YOLU TUTULDU- Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz'u da yanına alarak gece saat 00.15 gibi Kayserisporlu yöneticilerle birlikte kulüpten Erkilet Havaalanı'na geçti. Havaalanına girişte Aziz Yıldırım'ın hayli neşeli olduğu dikkatlerden kaçmazken, Mehmet Topuz ise kameralara sırtını çevirerek içeri girdi. Aziz Yıldırım ile birlikte Mehmet Topuz ve Kayserisporlu bazı yöneticiler özel uçak ile İstanbul'a hareket etti. -VE İSTANBUL'DA- Yaklaşık 1 saat süren uçak yolculuğunun ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 02.10 sularında indi. Yıldırım bazı yöneticilerin de yer aldığı İkinci Başkan Nihat Özdemir'e ait özel uçakla geldiği İstanbul'da, CIP'den çıkarak Topuz'u kendi aracına bindirdi. Arka koltuğa oturan Mehmet Topuz'la birlikte bu sırada objektiflere takılan diğer isimler ise Şekip Mosturoğlu, Semih Özsoy, Cemil Turan (ön koltuktaydı) gibi isimler oldu. Araçlar bir kaç Fenerbahçeli taraftar ve onlarca basın mensubunun olduğu havalimanından hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı! Diğer Fenerbahçeli yöneticiler de Aziz Yıldırım'ın aracını takip ederek havalimanından uzaklaştılar. -YÜKSEK ÜCRET- Mehmet Topuz için Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 7,5 milyon euroluk bonservis bedeli ödediği öne sürülüyor. Ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarının da Kayserispor'a verildiği kaydediliyor. Bu arada Mehmet Topuz'un ise sarı lacivertli ekipten senelik 2,3 milyon euro para alacağı belirtildi. -GÖRKEMLİ TÖREN- Beşiktaş'a mı Fenerbahçe'ye mi derken Kadıköy'ün yolunu tutan Mehmet Topuz için hukuki yolları izleyerek başarılı olan Fenerbahçe'nin, pazartesi günü görkemli bir imza töreni ile yıldız futbolcunun transferini basın önünde de duyuracak.

            Yorum

            • engkl
              Member
              • 01-10-2004
              • 570

              #21
              Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

              Ben sporcunu zeki , çevik ve ahlaklısını severim. mehmet topuz kardeşim sen bu sözlere uymuyorsun..

              Yorum

              • eren511
                Member
                • 29-07-2006
                • 2805

                #22
                Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!





                Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında transferi büyük sorun yaratan Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz için Sarı-Lacivertli Kulübün başkanı Aziz Yıldırım uçakla Kayseri'ye gitti. Yıldırım özel bir uçakla Topuz'u gece yarısı İstanbul'a getirdi.

                Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u getiren uçak dün gece yarısı Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi. Daha sonra Yıldırım'ın kullandığı cipe binen Topuz rahat hareketleri ile dikkati çekti. Başkan'ın kullandığı ciple alandan ayrılan Topuz'a dışarıda bekleyen taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.

                İşte Mehmet Topuz'un Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi / Video

                Bu arada Mehmet Topuz'un kendisini Fenerbahçeli yapacak imzayı pazartesi günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda atacağı öğrenildi.



                DAKİKA DAKİKA YILIN TRANSFERİ

                Yılın transfer olayında gelişmeler şöyle yaşandı:



                Dün sabah saatlerinde Antalya'da tatil yaptığı oteli terkeden Mehmet Topuz Kayseri'ye hareket etti.. Öğleden sonra kendine ait bağ evinde Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Recep Mamur ve menacer Süleyman Hurma ile bir araya gelen yıldız oyuncuya ''Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Git Aziz Yıldırım ile görüş'' önerisi geldi.

                Ancak Topuz, ''Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum'' diye bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine Başkan Mamur Topuz'a ''Git o zaman bunu Aziz Bey'e sen söyle'' dedi. Mehmet Topuz ''Yıldırım'la görüşmek istemiyorum'' deyince Mamur bu kez İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Başkanını aradı.

                Bunun üzerine Aziz Yıldırım saat 22.00'de Sabiha Gökçen havaalanından kalkan özel bir uçakla Kayseri'ye gitti ve Mehmet Topuz'u aldı.





                UÇAKTA 100. YIL MARŞI


                Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak İstanbul'a indi. Uçakta Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalındı.

                Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istediler. Topuz ''Takmasam'' falan dedi ama takacak.


                Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak.

                MEHMET TOPUZ YÖNETİCİLERLE BİRLİKTE STADA GİDİYOR

                Gece "yıldırım" operasyonu ile İstanbul'a getirilen Mehmet Topuz bugün, Fenerbahçe Konuk Evi'nin bulunduğu Kalamış Tesisleri'nde yemek yedikten sonra yöneticilerle birlikte stada hareket etti.

                Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Alaaddin Yıldırım, Murat Özaydınlı, eski yönetici Cemil Turan ve Kayserispor menajeri Süleyman Hurma ile beraber yemek yedikten sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru hareket eden Topuz'un stadı gezmesi ve Fenerbahçe TV'de canlı yayına katılması tahmin ediliyor...

                Yorum

                • eren511
                  Member
                  • 29-07-2006
                  • 2805

                  #23
                  Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                  transferi bitirmişler fenerbahçeye yakışan bir oyuncu olmayacak...

                  Yorum

                  • alize31
                    Member
                    • 23-04-2007
                    • 758

                    #24
                    Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                    olay bitmiştir.takımımıza hayırlı olusun.

                    Yorum

                    • diginet
                      Banned
                      • 19-11-2004
                      • 56

                      #25
                      Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                      : )))) hayırlı olcak olcak .. ben 30 yaşında bir BEŞİKTAŞ taraftarıyım.5 haziranda bjk forması giyip sülalesini tv lere çıkaran,basbas ben bjk liyim 50 euro verseler başka takımda oynamam deyip yalan söyleyen topuz karakteriyle özdeşleşen kulube sonunda transfer olmuştur..bu ülkedeki medya geçen hafta bizim başkanın antalyada topuzla görüşmesinden sonra aynen şunları yazdı ''koskoca başkan topçunun ayağına gidermi..v.s'' dün gece aziz kayseriye gitti bugün gazetelerde ''geceyarısı operasyonu '' yazıo )))) şimdi bu durumda mehmet topuz rezil rüsva olmuştur.kayseri çakallığını konuşturup fb yi keriz durumuna düşürüp 7-8 milyon euro ya adam satmıştır..liglerin başlamasına 2 ay var,ilerleyen günlerde bakarsınız bjk formasını kim giyicek : ))beşiktaş açısından bakıcak olursak son şampiyondur hem fb ye hem gs ye 10 puan fark atmıştır.ve artık bundan sonra biz bjk taraftarı nazarında bursa neyse kayseri ve fb odur...

                      Yorum

                      • bimbastar
                        Junior Member
                        • 28-05-2007
                        • 60

                        #26
                        Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                        Originally posted by diginet View Post
                        : )))) hayırlı olcak olcak .. ben 30 yaşında bir BEŞİKTAŞ taraftarıyım.5 haziranda bjk forması giyip sülalesini tv lere çıkaran,basbas ben bjk liyim 50 euro verseler başka takımda oynamam deyip yalan söyleyen topuz karakteriyle özdeşleşen kulube sonunda transfer olmuştur..bu ülkedeki medya geçen hafta bizim başkanın antalyada topuzla görüşmesinden sonra aynen şunları yazdı ''koskoca başkan topçunun ayağına gidermi..v.s'' dün gece aziz kayseriye gitti bugün gazetelerde ''geceyarısı operasyonu '' yazıo )))) şimdi bu durumda mehmet topuz rezil rüsva olmuştur.kayseri çakallığını konuşturup fb yi keriz durumuna düşürüp 7-8 milyon euro ya adam satmıştır..liglerin başlamasına 2 ay var,ilerleyen günlerde bakarsınız bjk formasını kim giyicek : ))beşiktaş açısından bakıcak olursak son şampiyondur hem fb ye hem gs ye 10 puan fark atmıştır.ve artık bundan sonra biz bjk taraftarı nazarında bursa neyse kayseri ve fb odur...
                        doğrudur fenerbahçeye 20 sene sonra 10 taktınız 6 sene sonra zorda olsa sadece sivassporu geçerekte şampiyon oldunuz fenerbahçe 1 seneliğine sizin 10 puan gerinizde olur ama 20 senede 20 puan üstünüzde sizde yıllarca sadece bursa kayseri değil sadece ankaraspor ve istanbul büyükşehir belediyeyeyle sıralamada çekişirsiniz

                        Yorum

                        • senova
                          Senior Member
                          • 29-10-2006
                          • 7485

                          #27
                          Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                          @diginet öncelikle kullandığın kelimelere dikkat ediceksin..

                          Burası istediğini söyleyebileceğin bir forum değil..Önce saygılı olacaksın..Kensisiyle özdeşleşen kulüp ne demek oluyor..

                          Sen bu konuyu hiç bilmiyorsun yada takip etmemişsin..Yada gerçekleri göremeyecek kadar fanatiksin..O kullandığın kelimeyi biz FB taraftarları kullanması gerekirdi belki..Ama biz Şanlı Beşiktaşa ve taraftarına yakıştırmadığımızdan kullanmadık..sadece maalesef Başkanınız için kullanıldı bir kaç yerde..

                          Çünkü burada esas suçlu ve ortalığı karıştıran Beşiktaşın Başkanıdır..Beşiktaş Kulübüde değildir..Ama maalesef kulübün en yetkili kişisidir..Bunuda taraflı tarafsız herkes kabul etmişdir zaten..hakkında ceza verilmesi bile gündeme gelirken burada kalkıp olayı ahlaki yönden etik yönden doğru şekilde çözmeye çalışan Fenerbahçemize bu sözleri sarfetmen ayıptır...Kapalı kapılar ardında ne olduğunu hiç birimiz bilemeyiz..Bir tek formalı görüntü var..O görüntü ve M.TOPUZ un konuyla ilgili yorumuda aşağıdadır..Şunu bil ki..Bu forumda Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray yada diğer takımlar hakkında kötü söz sarfetmek kimsenin haddine değildir..kötü sözde sahibine aittir...



                          O formayı sadece tuttum, giymedim
                          Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.


                          Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı. Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de �Ben Beşiktaşlıyım� demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

                          Yorum

                          • cemal344
                            Senior Member
                            • 03-11-2005
                            • 3977

                            #28
                            Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                            operasyon tamam yola devam takımımıza hayırlı olsun at binenin kılıç kuşananın.

                            Yorum

                            • diginet
                              Banned
                              • 19-11-2004
                              • 56

                              #29
                              Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                              Originally posted by bimbastar View Post
                              doğrudur fenerbahçeye 20 sene sonra 10 taktınız 6 sene sonra zorda olsa sadece sivassporu geçerekte şampiyon oldunuz fenerbahçe 1 seneliğine sizin 10 puan gerinizde olur ama 20 senede 20 puan üstünüzde sizde yıllarca sadece bursa kayseri değil sadece ankaraspor ve istanbul büyükşehir belediyeyeyle sıralamada çekişirsiniz
                              son şampiyon kim,bizzz,26 senelik özleminize 1 sene daha ekleyip size evlat acısı gibi bi acı yaşatan kim ?biizz..ozaman susacaksın...dansöz karakterindeki adamları almakla hava atılmaz..AZİZ YILDIRIM YALAKASI HURMA YI TOPUZU SİZE VERİDİÐİNDEN ÖTÜRÜ TAKDİR EDİYORUM...kısacası SU-SA-CAK-SIN.!!

                              Yorum

                              • diginet
                                Banned
                                • 19-11-2004
                                • 56

                                #30
                                Konu: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de....!

                                Originally posted by senova View Post
                                @diginet öncelikle kullandığın kelimelere dikkat ediceksin..

                                Burası istediğini söyleyebileceğin bir forum değil..Önce saygılı olacaksın..Kensisiyle özdeşleşen kulüp ne demek oluyor..

                                Sen bu konuyu hiç bilmiyorsun yada takip etmemişsin..Yada gerçekleri göremeyecek kadar fanatiksin..O kullandığın kelimeyi biz FB taraftarları kullanması gerekirdi belki..Ama biz Şanlı Beşiktaşa ve taraftarına yakıştırmadığımızdan kullanmadık..sadece maalesef Başkanınız için kullanıldı bir kaç yerde..

                                Çünkü burada esas suçlu ve ortalığı karıştıran Beşiktaşın Başkanıdır..Beşiktaş Kulübüde değildir..Ama maalesef kulübün en yetkili kişisidir..Bunuda taraflı tarafsız herkes kabul etmişdir zaten..hakkında ceza verilmesi bile gündeme gelirken burada kalkıp olayı ahlaki yönden etik yönden doğru şekilde çözmeye çalışan Fenerbahçemize bu sözleri sarfetmen ayıptır...Kapalı kapılar ardında ne olduğunu hiç birimiz bilemeyiz..Bir tek formalı görüntü var..O görüntü ve M.TOPUZ un konuyla ilgili yorumuda aşağıdadır..Şunu bil ki..Bu forumda Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray yada diğer takımlar hakkında kötü söz sarfetmek kimsenin haddine değildir..kötü sözde sahibine aittir...



                                O formayı sadece tuttum, giymedim
                                Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.


                                Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı. Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de �Ben Beşiktaşlıyım� demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.
                                ''@diginet öncelikle kullandığın kelimelere dikkat ediceksin..
                                '' BANA BİDAHA BU ŞEKİLDE KONUŞMIYCAKSIN BU BİİİİRRR..

                                aziz yıldırım ın ne olduğunu burda anlatmaya gerek yok..neden her stadda (anadolu kulupleri dahil)başkanınıza küfredilio hiç düşündünmü..gerçi sizin cevabınız hazır..kıskanıolar sizi dimi ))))

                                ayrıca topuz ne demiş o resim montajmı demiş..)))) ozaman ona ve böyle düşünenlere kapak olsun diye aşağıdaki linki yolluyorum bakbakalım resimler neymiş..
                                AYRICA TOPUZ A ŞAYET KALIRSA UEFA LİGİNDE BAŞARILAR ))
                                MUHATTAB DEİLİZ..!! LİGİMİZ FARKLI SİGMA OLUMUCLU KARDEŞ.. )

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X