Cafer Aydın: Beni vuracaklar..!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • GovernoR
    Junior Member
    • 07-03-2005
    • 26

    Cafer Aydın: Beni vuracaklar..!!

    Ankara - Futbolda teşvik primi iddialarını gündeme getiren futbolcu Cafer Aydın, TBMM Araştırma Komisyonu’nda yaptığı açıklamada, "Beni vuracaklar. 9 yaşında kızım var inşallah onun önünde vurmazlar" dedi.

    Komisyona bilgi veren Aydın, Star Televizyonu’nda yayımlanan haberdeki konuşmasının kasete alındığının farkında olmadığını ifade etti. Konuşmasının kasete alınmasıyla yayımlanması arasında 3 ay geçtiğini belirten Aydın, "Konuşmamın kasete alındığını öğrenince (Çoluğum çocuğum var, ne olur yayımlamayın) diye yalvardım. Sadece ben değil, karım da kızım da yalvardı ama dinletemedik" diye konuştu.

    Çok tedirgin bir tavırla konuşan Aydın, milletvekillerine, "Beni vuracaklar. 9 yaşında bir kızım var, inşallah onun ya da karımın önünde beni vurmazlar" dedi.

    Silah taşıma ruhsatının süresinin dolduğunu ancak bir türlü uzatamadığını da belirten Aydın, "Manisa valisi isterse imzalar ama imzalamıyor" diye konuştu.

    Komisyon üyelerinin sorularını yanıtlayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal da ailesi üzerine yemin ederek, evinde teşvik primi dağıtıldığı iddiasının doğru olmadığını söyledi. Bunların nereden çıktığını da bilmediğini ifade eden Yanal, "Çok üzgünüm. Benim teşvik primiyle hiçbir ilgim yok. Maçlar arifesinde psikolojim bozuldu" dedi.

    Star TV Spor Haberleri Müdürü Serhat Ulueren ise Cafer Aydın’ın ifadelerinin neden çekim tarihinden 3 ay sonra yayımlandığı, bir amaç olup olmadığı yolundaki sorular üzerine, haberi sadece iyi bir gazetecilik uğruna ve reyting kaygısıyla hazırladığını söyledi.

    Ulueren, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın "Ersun Yanal ile Hakan Şükür’ü barıştıralım" sözlerinden esinlenerek Ersun Yanal ile Hakan Şükür’ü bir programda biraya getirmek istediğini anlattı. Ancak, Yanal’ın tüm ısrarına rağmen bunu kabul etmediğini belirten Ulueren, bunun üzerine Yanal’ın da adının geçtiği bu iddiaları yayımladığını dile getirdi.

    Ulueren komisyonda, futbolcu Cafer Aydın’ın, haberin yayımlanmasından sonra tedirginlik yaşadığını ve kendisine "Beni de öldürecekler, seni de öldürecekler" dediğini aktardı.

    Petrolofisi Kulübü eski yöneticisi Şahin Ulu da sözkonusu haberin Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı’nın Milli Takımlar Teknik Direktörü Yanal’ı yeme planının bir parçası olduğunu iddia etti. Ulu, Bıçakçı’nın televizyoncu Serhat Ulueren’e, "Sen bu haberi yayımla ertesi gün Yanal’ı görevden alacağım" dediğini ancak kendisinin sözkonusu haber programına katılarak olayın gerçek yüzünü dile getirmesi üzerine "çark ettiğini" ileri sürdü.

  • Cahit-IZMIR
    Member
    • 08-04-2004
    • 1295

    #2
    Konu: Cafer Aydın: Beni vuracaklar..!!

    Yıllardır var olan ve Tv'lerde yorumcular tarafındanda olduğu söylenen olayın temizlenmesi oldukça zor..
    Ben teşvik pirimi taraftarıyım.Herkese teşvik veriliyor.Zeytin üreticisine pamuk üreticisine,üzüm üreticisine,say sayabildiğin kadar bunu devlet yapıyorda sporda yapılmış olması neden bu kadar yadırganıyor anlamadım..Bu olayı başka bir şeyle karıştırmayalım..
    Sevgiler..

    Yorum

    • GovernoR
      Junior Member
      • 07-03-2005
      • 26

      #3
      Konu: Cafer Aydın: Beni vuracaklar..!!

      Eyvallah usta az yazdın tam yazdın heheheehe

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X