Mavi Bilgisayar'a ne oldu ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    Mavi Bilgisayar'a ne oldu ?

    Hafta sonundan bu yana web sitesine giremediğim, aradığım şube ve merkez telefonlarından ulaşamadığım firma hakkında bugün bir haber ile karşılaştım.

    Mavi Bilgisayar iflas etti
    Ekonomik kriz yüzünden iflas eden firmalara bir yenisi daha eklendi: Mavi Bilgisayar. Hafta sonu Denizli ve Kocaeli mağazalarını sessiz sedasız kapatan firma, bugün de ana bayisi olan Ankara mağazasının kepenklerini indirdi.

    Alacaklı firmalar Mavi Bilgisayar’dan borçlarını tahsil etmek için geldiklerinde, mağazaların ve depoların boşaltılmış olduğunu gördüler. Bildirilenlere göre firmanın önünde bir grup alacaklı hala beklemekte. Ayrıca çalışanların ücretlerini de ödeyemeyen firmanın, borçları ve yanlış stratejileri nedeniyle iflas ettiği söylentileri dolaşıyor.
    Sektör, firma ve çalışanlar için gerçekten üzücü bir durum. Bu ilk değil son da olmayacak.

    İktidarın ve Ekonomiden sorumlu birimlerin umursamadıkları, farkında olmadıkları bu ekonomik darboğaza geç de olsa el atmaları ve artık hafife almamaları gerekmektedir.

    Tepeden, kuşbakışı ile aşağıdaki herşeyin daha iyi görünmesi gerekir ancak bakmak ile görmek arasında fark olmakla birlikte neye baktığınız ve bakış açınız önemlidir. Tepede siz devlet imkanları dahilinde hiçbirşey hissetmezken aşağıda vatandaşların durumunu bilemezsiniz.

    En basit örnek de düne kadar Maliye Bakanı olarak görev yapan Sayın Kemal UNAKITAN'ın ekonomik kriz hakkındaki teğet geçme konusu ile ilgili olarak yaptığı açıklamadır. Demek ki tepede olmak ile aşağıda halkın arasında olmak çok farklı şeylermiş. Halktan ve reel yaşamdan kopuk olanlar geçerkleri göremezler. Bu da ülkenin iyi yönetilememesine neden olur.
  • YuSuF ErGiN
    Senior Member
    • 23-01-2006
    • 10188

    #2
    Konu: Mavi Bilgisayar'a ne oldu ?

    nereyi teğet geçtiğine iyi bir örnek vermiş



    nereyi teğet geçmediğinide buradan okuyalım bence

    Yorum

    • ybæl©ik
      ADMINISTRATOR
      • 25-01-2003
      • 30775

      #3
      Konu: Mavi Bilgisayar'a ne oldu ?

      Ticari ilişkide bulunulan kurum, kuruluş ve tüketicilerin gelişmelerden anında bilgilendirilmesi gerekirdi. Web sitesinde açıklama yapılabilirdi. Ancak daha bugün sitede resmi bir açıklama yapılmış.

      Web Satış + Domain + Hosting Satış


      29 Haziran 2009 tarihi öncesi, sitemizden kredi kartı ile alışveriş yapmış fakat kendisine ürün gönderilemeyen müşterilerimiz, bankalarına alışveriş için itirazda bulunup, sipariş tutarının kredi kartlarına iade edilmesini sağlayabilirler. 29 Haziran 2009 tarihi öncesi, havale ödeme şekli ile sipariş vermiş ve havalesini gerçekleştirmiş olan müşterilerimiz "bilgi@mavibilgisayar.com" adresine konu ile ilgili e-posta gönderebilirler. Ayrıca; yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan diğer müşterilerimiz yaşadıkları problemi "bilgi@mavibilgisayar.com" adresine gönderebilirler. Mavi Bilgisayar olarak, elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız. Göstereceğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X