fEnErBaHçE

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • tAnBeRk 82
    Junior Member
    • 11-11-2004
    • 225

    #31
    Konu: fEnErBaHçE


    Miniklerden süper başlangıç: 9-0
    21.03.2005

    2004-2005 sezonunda 28.grupta mücadele edecek Minik Takımımız lige süper bir başlangıç yaptı.



    Sezonun ilk maçında F. Karagümrük ile karşılaşan Miniklerimiz, rakibini 9-0 mağlup etti.

    Fenerbahçemiz`in golleri Mesut (3), Kutsal (3) ve Resul`den (3) den geldi.

    Altyapıda haftanın sonuçları <LI>Denizlispor Paf Takım : 1 – Fenerbahçe Paf Takım : 5
    Goller: Mithat 2, Emrah 2, Güven <LI>Fenerbahçe Minik Takım : 9 – F.Karagümrük Minik Takım : 0
    Goller: Mesut 3, Kutsal 3, Resul 3 Fenerbahçe Süper Genç: 0 – Gaziosmanpaşa Süper Genç : 1
    <LI>Büyükşehir Belediye Minik Takım :0 - Fenerbahçe Minik Takım: 3
    Goller : Selahattin, Kutsal, Resul

    Yorum

    • tAnBeRk 82
      Junior Member
      • 11-11-2004
      • 225

      #32
      Konu: fEnErBaHçE


      PFDK`dan 40 bin YTL ceza
      22.03.2005

      Akşam saatlerinde toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında yaşanan olaylar nedeniyle Kulübümüz`e 40 bin YTL para cezası verdi.

      PFDK, ayrıca aynı maçta kırmızı kart gören oyuncumuz Serkan Balcı`ya da 2 maç ceza verdi.

      Yorum

      • tAnBeRk 82
        Junior Member
        • 11-11-2004
        • 225

        #33
        Konu: fEnErBaHçE


        Daum: `Başkanımız, Pierre ile görüşecek`
        23.03.2005

        Teknik Direktörümüz Christoph Daum, bugün Samandıra Tesislerimiz`de bir basın toplantısı düzenledi.



        İşte, Daum`un basın toplantısından notlar:

        "Pierre ile ilgili görüştük" <LI>"Pierre van Hooijdonk`u Fenerbahçe`ye transfer etmek adına çok mücadele verdim. Ve bu transferin gerçekleşmesine katkıda bulunmak üzere Başkanımız`la birlikte Amsterdam`a beraber uçtum ki, bu transfer gerçekleşsin diye.. Dolayısıyla 100`de 100 değil, 100`de 1000 olarak bu oyuncumuzu destekleyen kişi oldum. Ayrıca, bugüne kadar, benim tarafımdan kendisini eleştiren hiçbir kelime sarfedilmemişti. Benim farklı bir stilim var ve buna uygun bir şekilde, Pierre ile ilgili herhangi bir eleştirim varsa da bunu hep kendisine birebir aktarırım. Bugün Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile kendisi hakkında uzun bir görüşme yaptık. Buradaki konuşmalarımızı ve sonuçlarını da konuyu bizzat ele almak isteyen Başkanımız kendisine iletecek. Bu yüzden bu görüşmeyle ilgili herhangi bir yorumda bulunmuyorum. Ama unutmamak gerekir ki, kimse Fenerbahçe`den daha büyük değildir ve bu görüşme de o doğrultuda olacaktır. Bizim amacımız burada her zaman Fenerbahçe`nin başarısı için çalışmak. Kalkıp basın mensupları aracılığıyla görüşme yapmak değil. Biz net bir şekilde ne yapacağımızı biliyoruz. Burada ilk görüşülecek kişi Pierre van Hooijdonk`tur. Bu görüşmenin ardından detaylar açıklanacaktır." "Türkiye hakkındaki düşüncelerim değişmedi"

        <LI>"Türkiye`de bulunmaktan çok mutluyum. Burası benim ikinci vatanım. Benim açımdan değişen hiçbir şey yok ve bu bundan sonra da böyle devam edecek. Türkiye`yi Avrupa`da övmeye devam edeceğim." "Başarılarda herkesin katkısı var"

        <LI>"Bundan 1.5 sene önce yardımcılarımla göreve başladım. Amacımız, Fenerbahçe ile birlikte büyük başarılara koşmaktı. Bugüne kadar yakalamış olduğumuz başarılarda, Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere, taraftarlarımız ve tüm birimlerimizin katkısı var." "Takımımla gurur duyuyorum"

        <LI>"Şimdi herkesin bildiği gibi takımda oyuncu değişiklikleri var. Şu anki kadromuzdaki tüm oyuncularla, bizi başarıyla temsil etmeleri ve katkılarından ötürü gurur duyuyorum." "Konumumuz iyi bir yolda olduğumuzu gösteriyor

        <LI>"Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi`ne katılma hakkını elde ettik. Bu Fenerbahçe ve taraftarlarımız için çok önemli bir olaydı. Önce Şampiyonlar Ligi ve ardından UEFA Kupası`nda oynadığımız maçların yoğunluğuna ve yorgunluğuna bakılırsa, şu anda ligde bulunduğumuz konum ile bu sezon kırmış olduğumuz rekorlar, takımımızın gerçekten de iyi bir yolda olduğunu gösteriyor." "Biraz sabır"

        <LI>"Avrupa`da yer edinmiş kulüplere bakarsanız, bu sene Şampiyonlar Ligi`nde çok büyük başarı beklemek doğru olmaz. Akabinde UEFA Kupası`nda da yolumuza devam ettik. Ama, burada istediğimiz ve beklediğimiz sonuçları alamadık. Ne var ki, bunlar bizi kenetliyor ve yolumuza emin adımlarla devam etmemizi sağlıyor. Bugüne kadar elde etmiş olduğumuz başarılar ve nereden nereye geldiğimize bakarsak, katkısı olanlara teşekkür etmeliyiz. Daha büyük başarıları yakalamak için belirli bir yoldan geçmemiz gerekiyor. Ve biz de bu yoldayız. Bunun için biraz sabır gerekiyor." "Anelka da Alex gibi olacak"

        <LI>"Şimdi takım içerisine bakıldığında, yabancıların da uyumunu unutmamak gerekir. Gerçekten de uyumluyuz. Nicolas da aramıza katıldı. Alex`in ilk geldiği dönemi hatırlayalım. Onun verdiği katkıları da göz önünde bulunduralım. Anelka da aynı şekilde olacaktır. Birbirine kenetlenmiş, hep beraber mücadele eden bir ekibiz." "Yönetim Kurulu ile uyumluyuz"

        <LI>"Bu dönem içerisinde, Yönetim Kurulumuzla olan ilişkimiz de çok iyi bir gelişim gösterdi. Sadece Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile değil, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Hakan Bilal Kutlualp ve İlhan Ekşioğlu ile de çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Her ne kadar diğer yönetim kurulu üyeleriyle sürekli görüşemesek de, hepsiyle düzgün bir ilişki içerisindeyiz." "Başarılar için belirli bir süreç gerekli"

        <LI>"Biz, burada tüm profesyonel takım çalışanları, Yönetim Kurulu, ve taraftarlar olarak, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. Bunu da başarı adına yapıyoruz. Bu, aynı şekilde devam edecek. 1.5 senelik dönem içerisinde bu takımla elde etitğimiz başarılar bana göre mükemmel derecede. Ama bazı başarıları elde etmeniz için sabır ve süreç gerekiyor. Buna stadımız iyi bir örnek. Şimdi tamamen bitiriliyor. Ve yapım süreci boyunca kademe kademe hareket ediliyor. Başarı için de böyle bir süreç gerektiriyor. Bizim de az da olsa sabıra ihtiyacımız var." "Bilinçli bir şekilde çalışıyoruz"

        <LI>"Fenerbahçe`nin içerisinde bulunduğu pozitif gelişim ön planda değil. Şu anda önemli olan Süper Lig ve Türkiye Kupası`nda oynanacak maçlar. Önümüzde bizi bekleyen zor maçlar var ve bu yüzden herşeyin bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımın başarılı olacağına inanıyorum ve oyuncularıma güveniyorum. Ben kendi adıma pozitif bir bilanço ortaya koyabilirim. Ama, bu bilançoyu sergilerken, başarısızlıklarımızı ve mağlubiyetlerimizi de masa altına atmıyorum."

        Yorum

        • tAnBeRk 82
          Junior Member
          • 11-11-2004
          • 225

          #34
          Konu: fEnErBaHçE


          Başkanımız`ın basın toplantısı
          23.03.2005

          Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Adası`ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri`nde bir basın toplantısı düzenledi. İşte, konuşmasını barkavizyonda gösterilen görüntüler ile de destekleyen Başkanımız`ın basın toplantısından notlar:



          "Sözlerimde başka şeyler arandı" <LI>"Geçtiğimiz günlerde mali kurulda söylediğim sözlerin altında başka şeyler arandı. Burada söylediğim çok açıktı. Ancak, İyi oyuncuları getirerek, yatırım yaparak, tesisleşerek başarının geleceğini öğrendiğimizi söyledik. Devletin yatırım yapmadığı dönemde bile biz yatırım yaptık. Kişilerin sözlerini kamuoyunun önünde bu şekilde saptırmak, farklı göstermeye ve onları karalamaya çalışmak yanlış. Bizim göreve gelirken de söylediğimiz şey tesisleşme, kurumsallaşma, halkla ve uluslararası ilişkilerle kulübü daha da güçlü hale getirmekti." "Geçmişte çok hakkımız yendi"

          <LI>"Geçmişte çok hadiseler oldu. 6 yıllık bu dönemde çok kez hakkımız gasp edildi. Fenerbahçe üzerine çok büyük oyunlar oynandığını hepimiz biliyoruz. O günkü şartlarda Türk futbolunun yara aldığını, yanlış işler olduğunu söyleyen tek bendim. Devleti yardıma çağırdım. O zamanki federasyona, camia olarak bize yapılan eylemlerden dolayı karşıydık. Fenerbahçe taraftarları o günlerde kanun çerçevesinde bu durumu yürüyüş yaparak protesto ettiler. Hem şampiyon, hem de küme düşen takımların masa başında belirlenemeyeceğini, bizim dışımızda kalan kişi ve kuruluşların da bir sorumluluk alması gerektiğini hep söyledik." "Futboldaki şiddetle herkes mücadele etmeli"

          <LI>"Biz Türk futbolunun şiddetten uzak kalması için mücadele ediyoruz. Hepiniz sorunları anlıyorsunuz. Bunu sadece kulüp başkanları ve camialar üstüne almamalı. Basın ve diğer kuruluşlarda almalı. Siz televizyonda küfürlü ve üstü kapalı konuşmalar yaparsanız, bunu 3-5 yaşındaki çocuğun da, kahvedeki insanın da dinlediğini bilmelisiniz. Biz küfürle de mücadele ediyoruz." "Federasyonu destekliyoruz"

          <LI>"Herkes aleyhimize yazıyor. Fenerbahçe`nin kollandığını yazıyorlar. Eski federasyona güven duymadığımızı kamuoyunda devamlı dile getiriyorduk. Bakınız Bursaspor, Göztepe ve Diyarbakırspor ile oynadığımız maçlara... O zaman hakem hataları nedeniyle UEFA`ya gitmemiz bile engellendi. Şimdi yeni bir federasyon ve merkez hakem komitesi var ve onların yeni bir duruş içerisinde olduğunu görüyoruz. Bazıları farkına varmasa da yeni bir dönem başlamıştır ve bu dönemde onların arkasında olmamız çok önemli." "Federasyon seçimlerinde sadece oyumuzu kullandık"

          <LI>" Bir yazar "Fenerbahçe federasyonu seçti. Bu yüzden güçlü" diye kamuoyunu farklı bir noktaya çekmeye çalışıyor. Biz, federasyon seçimlerinde sadece oyumuzu verdik. Ama, kesinlikle kimseye bir isim vermedik. Yalnızca, hakkımız olan oyumuzu kullandık. Şu an görevde olan federasyonun kimsenin hakkını yemeyecek şekilde bir duruş ve yapılanma içerisinde olduğuna inanıyoruz." "Aleyhimize hatalar yapılıyor ama kasıt aramıyoruz"

          <LI>"Maçlarda bizim aleyhimize bir çok hatalar yapılıyor ama kasti olmadığına inandığımız için bu konuda rahatız. Genç hakemlere destek vermeliyiz. Onları yıpratmaya çalışarak, bir yerlere gelemeyiz. Bakınız, 14 maçımızda sonuca etki edecek şekilde aleyhimize hakem hatası var. Bu hataların görüntülerini, isteyen basın mensuplarına hemen verebiliriz. Biz bu hakem hatalarının arkasında bir şey aramıyoruz. Ayrıca, yabancı hakem de istemiyoruz. Türk hakemlerine güveniyoruz. Türk hakemleri nasıl ilk devre sahaya çıkıp maçlarını yönettilerse, 2. devrede de çıkıp bunu yapabilir." "Daum başarılı"

          <LI>"Son haftalarda "Daum gitsin" diye bir kampanya başladı. Bunu anlamıyorum. 30 yıl sonra 2. defa üstüste şampiyonluğa oynuyoruz ve 25 yıl sonra Türkiye Kupası`nda yarı finale yükselmişiz. Burada asıl amaç, Sayın Daum`un üzerinden Fenerbahçe`ye ve Aziz Yıldırım`a zarar vermek. Biri çıkıp, "Madem memnunlar, 5 yıllık anlaşma yapsınlar" diye yorum yapıyor. Bu çocukça. Bizim kaç sene anlaşma yapacağımız, Sayın Daum ile Yönetim Kurulu arasında yapılacak görüşmeden sonra belli olur." "Van Hooijdonk`un yaptığı yanlıştı"

          <LI>"Van Hooijdonk`un yaptığı yanlıştır. Kimse Fenerbahçe`nin üzerinde değildir. Bunada müssaede etmem. Bugün, Sayın Daum ile de görüşeceğim. Ve bu görüşmeden sonra ona göre karar vereceğiz." "Federasyonun dürüstlüğüne inanıyoruz"

          <LI>"Federasyona seçimlerde oylarımızla destek verdik. Ve ondan sonra hiçbir olayında bulunmadık, bulunmayız da.. Dürüstçe işine yaptığına inanıyoruz. Bu federasyon 4 seneliğine seçilmiştir. Biz de bu süre içerisinde yanlarında olacağız." "Tuzağın içine düşmeyeceğiz"

          <LI>"8 ya da 11 puan geriden gelip birlik beraberliğimiz ve Beşiktaş’ın kötü sonuçlar alması ile şampiyon olduk. Bu sene, bu kez `Fenerbahçe aynı şeyi yaşarsa bundan alınmasın` tarzında şeyler söyleniyor. Biz bu sene de şampiyon olacak güçteyiz. Bunları söyleyenler bizi futbolun dışına çekip, başarısızlığımızı sağlamak isteyenlerdir. Ama biz bu hataya düşmeyeceğiz. Ve taraftarımızla, takımımızla iki kupayı da alacağız. Şimdi 17’de 17 maç alacağız dediğimizi ve bunun olmadığı söylenilir. Biz sadece inandıklarımızı söylüyoruz. Bunu da takımımıza güvenerek söyledik." "Galatasaray, Fenerbahçe modelini örnek almalı"

          <LI>"Galatasaray Kulübü ile ilgili olarak da bir şeyler söylemek istiyorum. Galatasaray bir süredir susuyordu. Ve geçen haftadan itibaren bir politika geliştirdiler. Bir yönetici çıkıp diyor ki, "Aziz Yıldırım, disiplin kuruluna baskı yapıyor". Ben disiplin kurulundan kimseyi tanımıyorum ki! Çıkıp kime ve nasıl baskı yaptığımı açıklasınlar. Hep şunu söylüyorlar, çifte standard olmasın adalet olsun diye. Bu federasyonla bunun olduğunu onlar da görüyor. ama işlerine gelmiyor. Kurulları, federasyonu ve milli takımı yıpratmak yanlış. Galatasaray, maçları sahada oynadığımız kabul etmeli, saha dışında da Fenerbahçe`nin uyguladığı modeli uygulamalıdır." "Taraftarlarımız rahatlıktan kurtulmalı"

          <LI>"Geçmişte taraftarlarımızla çok çileli günler çektik. O zaman daha içiçe geçtik. Maalesef bu sene, değişik bir görüntü var. Bunda değerli basının "Fenerbahçe açık ara şampiyon olacak" şeklindeki yorumlarının da etkisi büyük. Taraftarlarımızda bir rahatlık var. Bunun bitmesi lazım. İçeride oynayacağımız 4 maç çok önemli. Her kazandığımız maçtan sonra bir rakibimiz yarışın dışına çıkacaktır. Bu maçlarda taraftarlarımızın gücüne ihtiyacımız var. ancak, kendi oyuncularımı yuhalarsak, onları yalnız bırakmış oluruz. Selçuk, Deniz ve diğerlerine sahip çıkmamız lazım. bu genç oyunculara sahip çıkarsak, uzun yıllar bize hizmet vereceklerdirdir. Taraftarlarımız, bundan sonraki maçlarımızda sahamızı doldursunlar. Küfür etmesinler. Takımımız, kalan tüm maçlarını kazanacak güçtedir." "Kimse bizi ezemez! Buna müsaade etmeyiz"

          <LI>"Hiç bir güç bizi ezemez. Buna müsaade etmeyiz. Biz büyük bir takımız, büyük bir camiayız ve Avrupa`da da adı söylenen ve herkes tarafından da tanınan bir büyük kulüp olma yolundagidiyoruz. Bizi aşağı çekmek yerine, gelsinler onlar da bizimle bu yolda yürümeye çalışsınlar."

          Yorum

          • tAnBeRk 82
            Junior Member
            • 11-11-2004
            • 225

            #35
            Konu: fEnErBaHçE


            Havuzda Fenerbahçe farkı!
            21.03.2005

            17-20 Mart 2005 tarihleri arasında Burhan Felek Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan Türkiye Kış Kupası’nda yüzücülerimiz açık farkla şampiyon oldu.





            Takımımız 73 sporcu 4 antrenörle katıldığı şampiyonayı 1.’likle bitirirken, turnuvada açık yaşta verilen 32 birincilikten 18’ini; 6 bayrak yarışından da 4’ünü kazandı.



            Açık yaş erkeklerde; Orel Oral 50 metre sırtüstü,100 metre sırtüstü, 100 metre karışık ve 200 metre karışık branşlarında 4 birincilik alırken, Eren Onurlu 50 metre serbest, 50 metre kelebek ve 100 metre kelebek branşlarında 3, Halim Lafçı ise 200 metre kelebek ve 400 metre karışık olmak üzere 2 birincilik aldı.



            Ayrıca, erkek bayrak takımımız 4x100 metre karışık bayrakta 1. olurken, yeni Türkiye Rekoru’nun da sahibi oldu.



            Bayanlarda ise, Gizem Papila 50 metre serbest ve 100 metre serbest branşlarında 2 birincilik aldı. Derya Erke, 50 metre sırtüstü, 100 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü branşlarında 3, Buse Günaydın 100 metre kurbağalama ve 200 metre kurbağalamada 2, Burcu Dolunay da 200 metre serbest ve 400 metre serbest branşlarında 2 altın madalyanın sahibi oldu.

            Bayan bayrak takımımız 4x200 metre serbest, 4x100 metre serbest ve 4x100 metre karışık bayrakta 3 birincilik aldı. Takımımız, ayrıca, 4x100 metre karışık bayrakta Türkiye Rekoru kırdı. Şampiyonada 1029.5 puan toplayarak tüm madalyalara neredeyse ambargo koyan Yüzme Takımımızı, 632.5 puan toplayan Galatasaray ve 505 puan toplayan İYİK takip etti.

            Yorum

            • tAnBeRk 82
              Junior Member
              • 11-11-2004
              • 225

              #36
              Konu: fEnErBaHçE


              Yüzmede milli gurur
              23.03.2005

              Geçtiğimiz hafta Burhan Felek Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan Türkiye Kış Kupası’nda tüm kategorilerde birincilik kazanan yüzücülerimiz, önümüzdeki haftalarda yapılacak milli müsabakalar için milli takımların hemen hemen tamamını oluşturdu.



              2-3 Nisan’da Portekiz’in Maderia şehrinde yapılacak olan yaş grupları (Çok Uluslu Gençler Yüzme Turnuvası) müsabakalarında yarışacak olan milli takım kadrosuna yüzme takımımızdan çağırılan isimler şöyle: Deniz Alkan,İrem Akalın,Tuğçe Küfeci,Ece Duran ve Mehmet Özyurt.

              Ayrıca, şampiyonada Milli Takım Antrenörü olarak da, antrenörümüz Gökalp Aksoy görevlendirildi.

              9-10 Nisan 2005 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin Ostrava şehrinde yapılacak olan Grandprix Yüzme müsabakasına katılacak 17 kişilik milli takım kadrosunun da, 9 sporcusu yine kulübümüz Genç Takım yüzücülerinden oluşuyor. Bu müsabakalarda da Milli Takım Antrenörü olarak, Teknik Direktörümüz Olexandr Yaremenko görev yapacak. Grandprix Yüzme Müsabakaları kadrosuna çağırılan sporcularımız ise şöyle: Ayşe Ergin, Buse Günaydın, Ece Abadan, Zeynep Ergin, Duygu Birol, Ege Gürdeniz, Halim Lafçı,Yaman Oğuz, Berk Kahraman

              Yorum

              • tAnBeRk 82
                Junior Member
                • 11-11-2004
                • 225

                #37
                Konu: fEnErBaHçE


                Abdi İpekçi`de tarih yazdık!
                24.03.2005

                Salon: Abdi İpekçi
                Hakemler: Volodymyr Drabikovsky (Ukrayna), Gianluca Mattioli (İtalya), Christos Mastraftsis (Yunanistan)
                Fenerbahçe: Trevor Harvey 8 (4 rib), Emre Ekim, Ömer Onan 15 (2 ast), Erdal Bibo 3 (2 rib- 2 ast), Rasim Başak 8 (5 rib- 2 ast), Barış Güney 1, Damir Mrsic 37 (5 rib- 7 ast- 4 tç- 8/14 üç sayı), Zeki Gülay 0 (2 rib), Marc Salyers 21 (9 rib)
                Beşiktaş: Khalid El-Amin 24 (5 rib- 5 ast- 3 tç), Nedim Yücel 2, Tolga Tekinalp 0, Bekir Yarangüme 7 (6 rib), Ratko Varda 24 (4 rib- 1 ast), Umutcan Özyıldırım 0, Haluk Yıldırım 6 (4 rib- 3 ast), Andrew Ellis 6 (4 rib- 2 ast)
                1. periyot: 28-22
                2. periyot: 15-15
                3. periyot: 14-14
                4. periyot: 36-22





                Erkek Basketbol Takımımız, FIBA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Beşiktaş`ı 93-73 mağlup ederek, FIBA Avrupa Ligi`nde Final Four`a yükseldi.



                Fenerbahçemiz, Final Four yarı finalinde 27 Nisan`da Ukrayna`nın BC Kiev takımıyla karşılaşacak. Takımımız, rakibini grup maçlarında 2 defa mağlup etmişti.



                NOTLAR <LI>Abdi İpekçi Spor Salonu, tarihi günlerinden birine daha tanık oldu. Karşılaşma öncesinde, Kulübümüz tarafından organize edilen gösteri nefesleri kesti.

                <LI>Taraftarlarımız, karşılaşmaya çok büyük ilgi gösterdi. Abdi İpekçi Spor Salonu`nu dolduran 10 bin Fenerbahçe taraftarı, takımımızı karşılaşmanın başından sonuna müthiş bir şekilde destekledi. Saha kenarına konan ilave koltuklarla birlikte 12 bin 500 kişi kapasiteye ulaşan Abdi İpekçi Spor Salonu, iki takım taraftarları arasında güvenlik amacıyla boş bırakılan bölüm dışında tamamen doldu.

                Karşılaşmayı 525 Beşiktaş taraftarı da izledi. Abdi İpekçi Spor Salonu`nu adeta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`na çeviren taraftarlarımız, maç öncesi tribün şov yaparken, oyuncularımız taraftarlara özel hazırlanan şovla tanıtıldı.
                <LI>İki Türk takımını FIBA Avrupa Ligi`nde karşı karşıya getiren derbiye basın mensupları, bir basketbol maçı için rekor sayılabilecek düzeyde ilgi gösterdi. Karşılaşmayı yaklaşık 100 yazar, muhabir ve foto muhabiri takip etti.

                <LI>İstanbul Emniyeti, karşılaşma için büyük güvenlik önlemleri aldı. Maç boyunca, salon içinde ve çevresinde yaklaşık 2 bin polis görev yaptı.

                <LI>Az sayıdaki Beşiktaşlı taraftarlar, Akatlar Spor Salonu`nda oynanan 2. maça benzer şekilde, bu karşılaşmada da küfürlü tezahüratlarını sürdürdüler.

                <LI>Karşılaşmanın ilk devresi de takımımızın 43-37 üstünlüğü ile geçildi.

                <LI>Başkanımız Aziz Yıldırım, karşılaşmayı çok sayıda Yöneticimizle birlikte izledi.

                <LI>Tarihi zafere imza atılan maçı futbolcuylarımızın yanısıra, Teknik Direktörümüz Christoph Daum da hayat arkadaşı Anjelika ile birlikte izledi.

                <LI>Damir Mrsic, muhteşem bir oyun sergilediği karşılaşmada 37 sayı atarak sahanın en skorer ismi oldu.

                <LI>Abdi İpekçi Spor Salonu`nda oynanan ilk maçı 70-67 kazanan ekibimiz, olaylı geçen Akatlar Spor Salonu`ndaki 2. maçı 81-64 kaybetmişti. Serinin 3. ve son maçında rakibini 20 sayıyla mağlup eden ekibimiz, tarihi bir başarı elde ederek, adını Final Four`a yazdıran taraf oldu.

                Yorum

                • tAnBeRk 82
                  Junior Member
                  • 11-11-2004
                  • 225

                  #38
                  Konu: fEnErBaHçE


                  Milli Gururumuz Rüştü 100. maçına çıkıyor
                  26.03.2005

                  Başarılı kalecimiz Rüştü Reçber, A Milli Takımımız`ın 18. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde bu akşam Arnavutluk ile oynayacağı maçla birlikte 100. kez A Milli Takım formasını giyecek.



                  A Milli Takım kalesini 11 yıldan bu yana koruyan Rüştü, Arnavutluk ile oynayacağımız maçta forma giymesi durumunda 100. kez (A) milli olacak.

                  1973 doğumlu başarılı file bekçimiz, (A) milli formayı ilk kez 12 Ekim 1994 tarihinde İstanbul Ali Sami Yen Stadı`nda Türkiye`nin 5-0 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında İzlanda`ya karşı giymişti. Bu maçta Engin İpekoğlu`nun yerine oyuna sonradan dahil olan Rüştü, 11 yıl boyunca (A) milli formayı 99 kez giydi ve Ay Yıldızlılar`ın başta Dünya Kupası olmak üzere aldığı başarılı sonuçlara büyük katkıda bulundu. Rüştü, 87 kez Fenerbahçe, 12 kez de Barcelona forması giydiği dönemde milli takımın kalesini korudu.

                  Yorum

                  • tAnBeRk 82
                    Junior Member
                    • 11-11-2004
                    • 225

                    #39
                    Konu: fEnErBaHçE


                    Bayrak yakma olayına takımımızdan tepki
                    24.03.2005

                    Mersin`de geçtiğimiz günlerde yaşanan bayrak yakma olayına bir tepki de takımımızdan geldi.

                    Teknik heyetimiz ve oyuncularımız, sabah idmanının ardından, Mersin`de yaşanan bayrak yakma olayını protesto etmek amacıyla, Türk bayrağı ile birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

                    Yorum

                    • tAnBeRk 82
                      Junior Member
                      • 11-11-2004
                      • 225

                      #40
                      Konu: fEnErBaHçE


                      Başkanımız, Van Hooijdonk ile görüştü
                      26.03.2005

                      Başkanımız Aziz Yıldırım, bugün Fenerbahçe Adası`ndaki Kulüp Binamız`da Hollandalı oyuncumuz Pierre van Hooijdonk ile görüştü.

                      Başkanımız, görüşme sonrasında resmi sitemize görüşme ile ilgili olarak şunları söyledi: "Van Hooijdonk ile geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla ilgili olarak görüştük. Kendisi, bundan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü`nün kurallarına daha çok dikkat edeceğini belirtti. Oyuncumuza Fenerbahçeli bir futbolcunun nasıl ve hangi kurallar çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini ve önümüzde Süper Lig ve Türkiye Kupası`nda zorlu mücadelelerin olduğunu anlattım. Van Hooijdonk da, bundan sonraki dönemde daha dikkatli olacağını söyledi."

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X