"Lincoln'le ortak noktamız tek"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • black belt
    Senior Member
    • 08-06-2004
    • 6523

    "Lincoln'le ortak noktamız tek"

    Galatasaray'ın flaş transferi Elano Blumer, resmi sözleşmeye imza attı.
    01/08/09 14:12



    Elano imzayı attı






    HTSPOR.COM

    Galatasaray, Premier Lig ekibi Manchester City'den transfer ettiği Brezilya Milli takımı'nın 28 yalındaki futbolcusu Elano Blumer ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

    Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen ve çok sayıda medya mensubunun izlediği imza törenine kulüp futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray ve Türk Milli Futbol Takımı'nın efsanevi isimlerinden Coşkun Özarı katıldı.

    İmza töreninde konuşan Üstünel, "Bugün burada çok önemli bir yıldıza imza attırıyoruz. Bu transferler bir ekip çalışması, bu herkesin başarısı. Transferleri bana mal etmek doğru değil. Elano Galatasaray'ın adı ve büyüklüğü için buraya geldi" dedi.

    -TAFFAREL VE CAPONE ETKİLİ OLDU-

    "Neden Galatasaray?" sorusuna Brezilyalı futbolcu, "Buraya gelmemde Haldun Üstünel'in büyük katkısı var. Haldun Bey'le 3 gün Manchester'da birlikteydim. Kendisine teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın büyüklüğü beni buraya getirdi. Hocanız Rijkaard'ın kuşkusuz transferimde faydası var. Gelmeden önce İstanbul'la ilgili bilgi aldım. Kulüp çok eski bir tarihe sahip. Galatasaray'la büyük başarılar yaşayan Brezilyalı futbolcular Taffarel ve Capano'la da konuşma fırsatım oldu. Lucescu ile fikir alışverişinde bulundum. Bütün yorumlar olumluydu" yanıtını verdi.

    -TEK ORTAK NOKTAMIZ BREZİLYALI OLMAMIZ-

    Elano, sözleşmesi feshedilen Lincoln'le ilgili olarak, "Lincoln'le tek ortak noktamız Brezilyalı olmamız. Birbirimizden farklıyız. Hayata bakış açımız, mantaliteniz farklı. Olumlu şeyler konuşsak daha iyi olur. Ben takıma çok pozitif şeyler vereceğim" dedi.

    -DERBİYİ BEKLİYORUM-

    Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcularıyla ilgili yorumunun sorulması üzerine Elano, "Hepsini tanıyorum. Bazılarıyla kulüp bazında bazılarıyla milli takımda beraberdik. Derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Saha dışıdaki arkadaşlık başka, saha içindeki futbol başka" ifadelerini kullandı.

    -TRANSFER MÜJDESİ-

    Haldun Üstünel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, "Aklımızda olan bir mevkii daha var. Hocamızla konuşmalarımzı devam ediyor. Haftaya toplantı yapacağız ve transfer için 'ya tamam, ya devam' diyeceğiz. Galatasaray'ın mali geleceğini riske atmadan transfer yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olması. Galatasaray'ın geleceğini riske attığımızı düşünmüyorum. UEFA Kupası'nı almış bir takımın en büyük hedefi Şampiyonlar Ligi'dir. Önümüzdeki sezon bunun için gerekli, iyi sonuçları alacağız" şeklinde konuştu.

    -BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEDİM-

    Adı Beşiktaş'la da anılan Sambacı, bu yöndeki bir soruya, "Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı" yanıtını verdi.

    Elano Blumer, 4 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra 9 numaralı formayı sırtına geçirerek basın mensuplarına poz verdi.

    Bu arada, tesislerin önünde toplanan bir grup Galatasaraylı taraftar, Elano ve Üstünel lehine tezahürat yaptı. Brezilyalı futbolcu da taraftarların yanına giderek, selamladı.



    Kaynak:htspor












    Son düzenleme black belt; 02-08-2009, 19:52.
  • black belt
    Senior Member
    • 08-06-2004
    • 6523

    #2
    Konu: "Lincoln'le ortak noktamız tek"

    Elano Blumer'den muhteşem frikik golü.







    Bu gole şapka çıkarılır!



    Ekli Dosyalar

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X