Güncel Trabzonspor Haberleri(Gazetelerden)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sarýkanarya_41
    Junior Member
    • 09-08-2009
    • 68

    Güncel Trabzonspor Haberleri(Gazetelerden)

    Broos farkı




    Bordo-mavili ekip, geçen sezon aynı sahada 3 yediği Sivas'ı bu kez avlarken, mücadelesiyle takdir topladı.


    Seni sezona yeni hocası Hugo Broos ile başlayan ve hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbolla geçer not alan Trabzonspor, güzel futbolunu dün gece Sivasspor karşısında da sürdürdü. Güçlü rakibi karşısında üst düzey bir mücadele sergileyen bordo- mavililer, topu sahada iyi dolaştıran taraftı. Kanatlar ise geçen sezona oranla çok daha iyi işledi.

    Çaresiz bıraktık

    Nitekim ilk gol bir sol kanat organizasyonundan geldi. O yuncu değişiklikleri de yerinde bulunan Broos maçtan sonra yaptığı açıklamada futboldan memnun olduğunu söyledi. Broos, "Topu çok iyi kullandık. Rakip oyunumuzu kabullenmek zorunda kaldı. Oyuncularımı bunun için kutluyorum. Bu iyi tarafımızdı. Ancak bazen konsantrasyon sorunu yaşadık. Bu da kötü tarafımızdı" açıklamasını yaptı.


    KONUYLA İLİŞKİLİ DİÐER YAZILAR Broos farkı Maçın yıldızı Maçın hakemi Kader anı Maçın hareketi
    Gül'dü ve Selam'ladı





    Trabzonspor, Sivasspor'u 4 Eylül Stadı'nda 2-1 yenerek sezona galibiyetle başladı. Yiğidolar karşısında muhteşem bir futbol ortaya koyan ve sayısız net gol pozisyonuna giren Hugo Bross yönetimindeki Trabzonspor, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu daha ilk maçında gösterdi.

    Maça fırtına gibi başlayan bordomavililer, 10. dakikada Selçuk İnan'ın akıl dolu golü ile öne geçtiler. 48. dakikada Kamanan, şık bir golle skoru eşitledi. 78. dakikada Ceyhun Gülselam, yaklaşık 30 metreden rakip kaleye kurşun gibi bir şut çıkardı, Petkoviç bu şutta topu ancak filelerde görebildi: 2-1.

    Maçın ikinci yarısında rakibini sahadan silen ve adeta tek kale oynayan Trabzonspor'un Ceyhun Gülselam ve Colman ile birer şutunda da top direkten döndü. Daha önce 4 Eylül Stadı'nda oynadığı 4 maçı da kaybeden Karadeniz Fırtınası, dün süper bir futbol oynadı ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

    ***

    Hiç şakası yok

    Bordo-mavili ekip deplasmanda yenemediği rakibini Selçuk ve Ceyhun'un golleriyle geçip üç puanı kaptı.

    Trabzonspor, nefesleri kesen maçta Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e süper bir başlangıç yaptı. Sivasspor ile deplasmanda oynadığı 4 maçı da kaybeden bordo-mavili ekip dün akşam sahadan galibiyetle ayrılarak yeni bir sayfa açtı. İki takımın da müthiş istekli ve arzulu oynadığı karşılaşmada ilk gol 10. dakikada Alanzinho'nun pasında Selçuk İnan'dan geldi.

    Önce direğe takıldı
    İlk yarı bu skorla kapanırken Sivasspor 48. dakikada Kamanan'ın ceza sahası dışından attığı golle umutlandı: 1-1. Ancak genç Ceyhun'un bu skora itirazı vardı. 68. dakikada 35 metreden sert şutu üst direkte patlayan bordo-mavili oyuncu, 78. dakikada bir kez daha kaleyi yokladı ve bu defa Petkoviç'i avladı. Trabzonspor bu golle Süper Lig'e iyi bir giriş yapmış oldu.
    Cevat KOL

    Trabzon'un çilingiri




    İlk golün sahibi Selçuk İnan'ın yerine oyuna giren gurbetçi oyuncu, 78'de Sivas kalesine gönderdiği füzeyle kilidi açtı.


    A Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçına Trabzonspor'dan çağırılan tek oyuncu olan Ceyhun Gülselam, Sivasspor karşısında takımını zafere taşıdı. 60. dakikada ilk golün sahibi Selçuk İnan'ın yerine oyuna giren genç futbolcu, 78. dakikada attığı golle Fırtına'ya 3 puanı getirdi. 68. dakikadaki ilk şut denemesinde kale direğine takıl Ceyhun, 10 dakika sonra ise resmen jeneriklik bir gole imza attı. 30 metreden gönderdiği füzeyle fileleri sarsan Ceyhun Gülselam, maçın da kilidini çözmüş oldu. Geçen sezon ligde 2, kupada da 2 gol kaydeden Ceyhun, bordo-mavili forma altında 5. golüne imza attı.
    Abdullah YİÐİT

    Gabric evde kaldı





    Trabzonspor'da sakat Gökhan ve İbrahim ile yeni transfer Gabric kadroda yer almadı. Bordo-mavili takımın ilk 11'inde hiçbir Trabzonlu oyuncunun yer almaması dikkat çekerken, Sivas'da ise sakat Mehmet ve Sezer yoktu.




    Toulouse takipte





    Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştiği Fransız temsilcisi Toulouse'un sportif direktörü Ali Rachedi karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Rachedi bol bol not tuttu. Trabzon'un yardımcı hocası Turgut Kural da rakibin Monaco ile oynadığı lig maçını izledi.


    Maçın en heyecanlı dakikaları





    8. Dakika
    Ceza alanı dışında topla buluşan Selçuk, önündeki Hayrettin'e çalımı attıktan sonra kaleyi gördü. Genç futbolcunun, sol çarprazdan yerden sert şutu köşeye gitti. Sivasspor kalecisi Petkoviç, güzel bir refleksle tehli***i önledi.

    10. Dakika
    Sivasspor savunmasını aşmak için rakip yarı alanda bol hazırlık pası yapan Trabzonspor, bir kanat ortasında golü buldu. Alanzinho'nun sol kanattan çıkardığı topa altı pas üzerinde Selçuk sert vurdu ve fileleri havalandırdı: 0-1.

    14. Dakika
    Cihan Yılmaz orta alana yakın bir noktadan kullandığı serbest vuruşta topu Trabzonspor ceza alanına gönderdi. Hava hakimiyetini kullanmak için savunmadan çıkan Sedat, arka direkte gelişine vurdu. Top direğe çarpıp, auta gitti.

    18. Dakika
    Colman sol kanattan ceza alanına doğru yaklaştı. Sivassporlu iki oyuncuyu geçtikten sonra yayın önündeki Selçuk'u gördü. Trabzon'un ilk golüne imza atan Selçuk İnan'ın vuruşunu, Petkoviç parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

    48. Dakika
    İbrahim Dağaşan'ın pasını karşılayan Yannick Kamanan, yaklaşık 25 metreden yerden çok sert bir vuruş yaptı. Fransız futbolcunun beklenmedik vuruşu karşısında hazırlıksız yakalanan kaleci Tony Sylva, golü önleyemedi: 1-1.

    57. Dakika
    Colman'ın uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Umut Bulut, ceza alanına sol çarprazdan girdi. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kalan golcü oyuncu, Sedat'ın müdahalesine rağmen sert vurdu. Petkoviç tehli***i önledi.

    68. Dakika
    Selçuk'un yerine 60. dakikada oyuna giren Ceyhun Gülselam, Tjikuzu'dan aldığı topu yaklaşık 30 metreden kaleye gönderdi. Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna da çağırılan genç oyuncunun sert şutu üst direkten döndü.

    78. Dakika
    68. dakikada Sivasspor kalesini müthiş bir şutla yoklayan Ceyhun Gülselam bir kez daha uzaklardan şansını denedi. Ceza alanı dışının sağ çarprazından yerden sert bir vuruş yapan gurbetçi oyuncu, bu kez topu ağlara gönderdi: 1-2.

    90+4 Dakika
    Oyunun son bölümlerinde Sivasspor, eşitliği yakalamak için savunmada açıklar vermeye başladı. Gustavo Colman, 90+4. dakikada çarprazdan çok sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak direğe çarptı ama sonrasında sonuç gelmedi.



    Alanzinho sağa kaçtı





    Trabzon'un sambacısı Alanzinho, maça sol kanatta başladı. İlk dakikalarda çok etkili olan ve Selçuk'un attığı golün asistini yapan Brezilyalı futbolcu, daha sonra sıkı markajda kaldı. 30. dakikada sağ kanada geçen Alanzinho, maçın en iyilerindendi.




    Belgesel çekiliyor





    Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor'un lig serüveni kayda alınıyor. Sivas maçıyla "motor" denirken her maçın tek tek çekileceği ve şampiyon olunması halinde belgeselin yayına verileceği ifade edildi.

    Turgut değere bindi





    Forvetini yerli bir isimle takviye etmek isteyen Trabzonspor, Samsunsporlu Turgut Doğan Şahin'e talip oldu. Ancak kırmızı-beyazlıların bu oyuncuya karşılık 2 milyon euro talep etmesi, transferi zora soktu. Sportif direktör Ünal Karaman'ın arayışları devam ediyor.
  • umut55
    Banned
    • 11-05-2004
    • 958

    #2
    Konu: Güncel Trabzonspor Haberleri(Gazetelerden)

    2 mi,lyon çok para bence

    Yorum

    • sarýkanarya_41
      Junior Member
      • 09-08-2009
      • 68

      #3
      Konu: Güncel Trabzonspor Haberleri(Gazetelerden)

      sen elın yabancısına tonla para verırsen eee artık turk menejerlerınd gozu acıldı.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X