Yine Avni Aker sendromu: 1-2

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Yine Avni Aker sendromu: 1-2

    Yine Avni Aker sendromu: 1-2

    Turkcell Süper Lig'de ikinci haftanın açılış maçında Trabzonspor, sahasında 1-0 öne geçtiği maçta, Diyarbakırspor’un Kamerunlu yeni transferi Tazemeta’nın iki golüne engel olamayınca 2-1 mağlup oldu.


    TRABZON - Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Diyarbakırspor'a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.
    Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Song ve Selçuk İnan'ı yedekler arasında bırakırken, bu futbolcuların yerine Remzi Giray ve Ceyhun Gülselam'a şans verdi. Ayrıca yeni transfer Gabric de son anda hastalığı geçirdiği için kadrodan çıkarıldı.
    Diyarbakırspor'da ise teknik direktör Ziya Doğan, en son transfer edilen Abdullah Çetin, Tolga Doğantez ve Tazemeta'yı ilk onbirde oynattı.

    Ev sahibi Trabzonspor, Diyarbakırspor'a oranla ilk yarıda daha etkili görünürken, konuk ekip ise yabancı oyuncuları Tazemeta ve Mendoza ile kontraataklarla gol aradı.
    İlk yarıda konuk ekip Mendoza'nın ayağından çok önemli bir pozisyondan yararlanamazken, ev sahibi ekip aradığı golü stoper Remzi Giray'ın kafa vuruşuyla buldu. 35. dakikada Colman'ın kullandığı serbest vuruşta topa ceza sahası içinde çok iyi yükselen Remzi Giray kafayla topu ağlara gönderdi ve devre bu skorla sona erdi.
    İkinci yarıda Trabzonspor yine etkili oyunuyla ön plana çıkarken, Diyarbakırspor ilk yarıda olduğu gibi kontaataklarla gol aradı.

    Ev sahibi takım zaman zaman da Brezilyalı oyuncusu Alanzinho'nun uzaktan şutlarıyla da gol aramaya çalıştı.

    69. dakikada gelişen Diyarbakırspor atağında Şener Aşkaroğlu, topu Adnan Güngör'e verdi ve bu oyuncunun çizgi üzerinden yaptığı ortada topla ceza sahasında buluşan Tazemeta topun gelişine vurdu beraberlik golünü attı.

    Trabzonspor beraberlik golünden sonra özellikle golün sahibi Remzi Giray ile iki tane gol pozisyonundan yararlanamazken, konuk takım Diyarbakırspor da skoru korumaya ve kontraataklarla gol bulmaya çalıştı.

    Yine gelişen Diyarbakırspor'un gelişen kontraatağında Trabzonspor'un kaptanı Egemen'in yaptığı büyük hatayı affetmeyen ilk golün sahibi Tazemeta takımının galibiyet golüne imza attı.

    Yeni sezona Sivasspor'u deplasmanda yenerek iyi bir başlangıç yapan bordo-mavililer, bu sonuçla 2. haftada ilk yenilgisini almış oldu.
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: Yine Avni Aker sendromu: 1-2

    tebrikler DİYAR'ım... sırada fener var...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X