yardım

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sadabatlý
    Junior Member
    • 28-07-2009
    • 113

    yardım

    nilesat 11862 V 27500
    Showtime Network Arabia
    Super Movies - America Plus - E! Emea
    Show Comedy Extra - ShowShasha - MBC + Drama
    Super Comedy - Nat Geo Wild Asia
    -w- Irdeto2
    beyler sizde multiboxta bu kanallar açıkmı twinlerde kapalı?
    sadece nilesatta bu kanallar kapalı neden acaba?
    Son düzenleme sadabatlı; 19-08-2009, 12:08.
  • rselturk
    Member
    • 30-09-2007
    • 1171

    #2
    Konu: yardım

    Dubaili,Katarlı ve kart paylaşımına çomak sokan bil cümle arab kardeşlerimize,
    Ramazan başlarken sizlerinde tatili başlıyormuş.Uçaklar dolusu insanlarınız İsviçre Alplerinde tüm otelleri kapatmışlar.Helal hoş olsun!Elbette tatil sizlerinde hakkı.Ama biraz da geride bıraktıklarınızı düşünseniz diyorum.Kendimiz için bir şey istemiyoruz.Hani kılamadığınız namazın,tatilde olduğunuz için tutamadığınız orucun ,vergilendirilememiş kazancınızın fitresi-zekatı olarak şu paylaşımdaki kanalları bir açıversenizde sizin garibanların yanında biz de nasiplensek diyorum.
    Bizim Redline ve Multivizyon yetkililerine sözümüz geçmiyor.Onların kulakları sağır,dilleri yok.Ağızlarını da sadece biz gariban müşterileri azarlamak için açıyorlar.Şu mübarek ramazan ayında yapın bi güzellikte hep birlikte bayram coşkusu yaşayalım.
    Haa,yarım yamalak açan kanallarınızda yine donmalar arttı.Umarım haberiniz vardır..Bir de çok fazla oynamayın lütfen;hangi kanal açık,hangisi kapalı takip edmez olduk!..Hepinize iyi tatiller diliyorum!Biraz da paylaşımcı olun sevgili dindaşlar!...

    Yorum

    • rselturk
      Member
      • 30-09-2007
      • 1171

      #3
      Konu: yardım

      Sayın Dubai'li,Katar'lı ve uydudan kart paylaşımını organize eden cümle arab kardeşlerimize,
      Duydumki sizlerin turizm sezonu yeni başlamış;her gün onlarca uçak İsviçre Alplerindeki lüks otellere müşteri taşıyormuş.Helal olsun,tatil sizlerinde hakkı.Ama bu tatil nedeniyle kılamadığnız namazın,tutamadığınız orucun ve vergilendiremediğiniz kazancınızın fitresi-zekatı olarak geride bıraktığınız garibanları da hiç düşündünüz mü? Açın şu paylaşımdaki kanalları,sizin garibanların yanında bizde nasiplenelim.Hep birlikte bayram coşkusu yaşamayı bizlerden neden esirgiyorsunuz?
      Biz Türkiyede yaşayanlar Redline ve Multivizyon firmalarına sesimizi duyuramıyoruz.Çünkü onların kulakları sağır,dilleri de yok!Ağızlarını ise sadece biz gariban müşterilerini azarlamak için açıyorlar.Böylece onları günahtan,bizleri de azaptan yine siz kurtaracaksınız.Hadi be sevgili dindaşlar,yapın bi güzellik
      Haa bu arada paylaşımdaki kanallarda yine donmalar başladı.Umarım haberiniz vardır.Birde lütfen fazla oynamayın;hangi kanal açık,hangisi kapalı diye araştırmadan TV izleyemez olduk.Biaz da istikrar lütfen!
      Paylaşımlı kanallarla hep birlikte bayram coşkusu yaşamak umuduyla hepinize iyi tatiller!
      Not:Adresinizi bulamadım.İnşallah bu pusulam elinize ulaşır..

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X