Gol sıkıntısı çekiyoruz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Gol sıkıntısı çekiyoruz

    Beşiktaşımız en son 1973-74 sezonunda ilk 4 haftada 3 gol atmıştı.

    İBRAHİM KAŞ VE EKREM DAÐ İLK KEZ

    Beşiktaşımızın Getafe takımından kiraladığı İbrahim Kaş, siyah-beyazlı forma altındaki ilk resmi maçına Gaziantespor karşısında çıktı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 70 dakika oyunda kalan İbrahim Kaş, 35 kez topla buluşurken attığı 26 pasın 22 tanesinde isabet sağladı. İbrahim Kaş, son olarak 2007-08 sezonunda formasını giydiği Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 15 maça çıkmış ve 3 gol atmıştı. Maçın 70.dakikasında İbrahim Kaş'ın yerine oyuna dahil olan Ekrem Dağ da bu sezon Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

    G. ANTEPSPOR'A 8 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

    Beşiktaşımız ile Gaziantepspor arasında Süper Lig'de oynanan son 8 lig karşılaşmasında takımımız kaybetmedi. Beşiktaşımız, Süper Lig'de Gaziantepspor'a karşı en son mağlubiyetini 2005-2006 sezonu 13.hafta maçında kendi sahasında 1-0'lık sonuçla almıştı. Süper Lig'de oynanan son 8 karşılaşmanın 5'ini Beşiktaşımız kazanırken, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. İki takım arasında toplamda oynanan 47 lig maçında Beşiktaş 24 kez, Gaziantepspor 9 kez kazandı, 14 maç berabere bitti. Beşiktaşımız bu 46 maçta 75 gol attı kalesinde 39 gol gördü.


    İLK YARILARDA GOL YOK

    Bu sezon 4'ü Süper Lig, 1'i TFF Süper Kupa Finali olmak üzere toplam 5 resmi maça çıkan Beşiktaşımız, bu maçların hepsinde ilk yarıları beraberlikle kapadı. Beşiktaşımız, ilk yarılarını berabere bitirdiği bu 5 maçın sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Gaziantepspor maçının ilk yarısını golsüz berabere bitiren takımımız Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye karşı ilk yarıyı 0-0, Süper Lig'in 1.haftasında B.Belediyespor karşısında ilk yarıyı 1-1, Süper Lig 2.hafta maçında Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 0-0 ve Süper Lig 3.hafta maçında Gençlerbirliği karşısında maçın ilk yarısını 0-0 beraberlikle bitirmişti.

    ŞUT BOMBARDIMANI

    Beşiktaşımız Süper Lig'de bu hafta Gaziantepspor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı ve 2 puan bıraktı. Beşiktaşımız maç boyunca 21 şut atarken 12 korner kullandı ve 8 kez ofsayt pozisyonunda kaldı. Bu değerler bu sezon Beşiktaşımızın bir maçta ulaştığı en yüksek sayılar oldu. Ayrıca Gaziantepspor maç boyunca hiç ofsayt pozisyonuna düşmedi.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X