Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Mustafa Denizli’nin Açıklaması

    “Bugün gol ayaklarımızda sıkıntı yaşadık. Çerçeveden topu geçirmekte başarılı olamadık. Kanatlardan ve cepheden iyi geldik ama neticede hiç düşünmediğimiz bir kayıpla karşılaştık.



    Bunların hepsi oyunun içinde olan faktörler. Bazıları bizim tarafımızdan, bazıları rakibimiz tarafından meydana geldi. Maçların zorluk derecesi ilerleyen zamanlarda artacak. Bizim oynamaya çalıştığımız oyun şekli, tempolu, baskılı bir oyun şekli. Geçen yılkinden farklı bir hücum sistemi üzerinde duruyoruz. Onu gerçekleştirdiğimiz zaman geçen senekinden daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz.





    Kalitesi belli olan futbolcuların oyuna devam etmesinde endişe duymamak lazım. Nihat ve Tello beklediğim çizginin altında kaldılar bugün ama endişelenmeye gerek yok. Bu futbolcular önemli silahlarımız. Oyunun son bölümlerinde rakibin iyice kapandığı zamanlarda ferdi becerilerini ön plana çıkarmaları için iksini de oyunda tuttum. Nihat’ın bir rahatsızlığı var; sanırım bir an önce başarılı olmak, taraftarla buluşmak, gol atmak kendisinde bir olumsuzluk meydana getiriyor. Nihat bu ülkenin en önemli hücum futbolcularından birisi. Fabian’ın oyundan alınmasından seyirci pek memnun kalmadı ama ben farklı bir gözle izlemek zorundayım."



    Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizi de değerlendiren Teknik Direktörümüz konuşmasını şöyle sürdürdü:




    "Şampiyonlar Ligi’nde zor bir gruptayız. Manchester United favori bir takım ama peşinen mağlubiyeti kabullenmiyoruz. Bu takımla oynayacağımız maçların sonucu her şeye açık. O zaman geldiğinde hücumda daha etkili bir hale gelmiş olacağız. İki tane bizim gücümüzde olan takım var. Bu takımlarla yapacağımız dört maçtan istediklerimizi alırsak gruptan çıkarız. Bu maçlar için gerekli bütün hazırlıkları yapacağız. Yeni stratejiler geliştirmek mecburiyetindeyiz. Manchester’ı burada yenmek için farklı bir tablo ortaya koymak zorundayız. Bu 15 günlük süreci futbolcularımla çok iyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Ama bundan önce oynayacağımız ilk maçı düşünüyoruz.”

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X