AKSU YOLA ÇIKTI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • RED EAGLE
    Junior Member
    • 02-05-2008
    • 280

    AKSU YOLA ÇIKTI



    Beşiktaş`ta 2010 Ocak`taki seçim için yarış erken başladı. Başkanlığa soyunan ve camiadan destek alan eski yönetici Murat Aksu dün düğmeye bastı. Resmi açıklama bayram sonrası
    Beşiktaş`ta Ocak ayındaki kongreye daha uzun bir zaman olmasına rağmen kulisler şimdiden canlanmaya başladı. 2010 Ocak ayındaki kongrede, "Yıldırım Demirören`in karşısına aday çıkacak mı?" tartışmalarının ortasında Beşiktaş eski yöneticisi Murat Aksu`nun adaylık için kolları sıvadığı bildirildi. Son günlerde camiada tabandan gelen "Demirören`in karşısına aday çıksın" baskıları, kulübün önde gelen isimlerini farklı arayışlara itmiş ve kulisler hareketlilik kazanmıştı. Kongre üyelerinin kapısını aşındırdığı "Liderimiz ol" dediği isimlerden biri olan Aksu`nun gelen baskılar karşısında dün itibarıyla seçim çalışmalarının startını verdiği kaydedildi.



    "ADAYIMIZ OL"
    Kongre üyelerinin ve taraftarların aday çıkması yönündeki beklentileri üzerine Murat Aksu`nun geçtiğimiz hafta Ankara`ya giderek Hikmet Çetin ile bir zirve yaptığı ortaya çıktı. Murat Aksu`nun bu zirvede Çetin`e "Camiadan büyük baskı var. `Beşiktaş sahipsiz mi kalacak?` diyorlar. Artık bu taşın altına elimizi sokma vakti geldi. Ya birileri çıkacak ya da Beşiktaş kaosa sürüklenecek. O yüzden gel başkanımız ol. Güçlü bir yönetim kuralım" teklifini iletti. Karar vermek için 1 hafta süre istediği öğrenilen Hikmet Çetin`in önceki gün itibarıyla adaylık konusundaki kararsızlığını gideremediğini ve bunu Murat Aksu`ya ilettiği kaydedildi.

    SEBA`YA GİTTİ
    Aksu`nun Çetin`in kararsız olmasından sonra Onursal Başkan Süleyman Seba ile görüşerek adaylığı konusunda görüş aldığı iddia edildi. Bu görüşmenin sonrasında da Aksu`nun dün camianın önde gelen isimleriyle hem telefonla hem de yüz yüze görüşmelere başladı. Beşiktaş`ın eski yöneticisi camia ile yapacağı bu görüşmelerden sonra da kararını netleştirip, bayram sonrası adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. Adaylık konusunda görüşünü aldığımız Aksu net bir açıklama yapmazken, "Önümüzdeki günlere bir bakalım" şeklinde konuştu.

    BAŞKAN İŞBAŞINDA
    Bu arada başkan Yıldırım Demirören de kongre için çalışmalarına başladı. Demirören`in yeni yönetim için 4-5 isimle temasta olduğu iddia edildi. Başkan, kongrede üyelerin karşısına sürprizlerle çıkacak.

    Sabah
İşlem Yapılıyor
X