Bu da 'Çakma BBG'

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Bu da 'Çakma BBG'

    Bu da 'Çakma BBG'

    [IMG]http://img4.mynet.com/ha4/b/bbg***.jpg[/IMG]

    'Biri Bizi Gözetliyor' benzeri 'Biz Evdeyiz' adlı yarışmaya katılacakları vaadiyle İstanbul Beykoz'da bir villada 2 ay alıkonulan 9 genç kız kurtarıldı.

    Kızlara 50 bin TL'lik senet imzalatan ve görüntüleri internette 27 kontör karşılığı yayınlayan çete lideri aranıyor.

    Adliyeye çıkarılan bir kişi serbest
    Beykoz Riva Jandarma Karakolu'nda sorgusu tamamlandıktan sonra, kızları villada alıkoyduğu suçlamasıyla Beykoz Adliyesi'ne çıkarılan Ahmet Faruk A., savcılığa verdiği ifadenin ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Ahmet Faruk A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

    '30 bin TL vadettiler'
    İstanbul Beykoz'daki villadan kendisiyle beraber 8 kızın kurtulmasını sağlayan T.Ş.'nin annesi Remziye Ş., olayın ardından Habertürk'e konuştu. Şebekenin, yarışmayı birincilikle bitiren kişiye 30 bin TL ödül vadettiğini belirten Remziye Ş. "Kızım 1.5 yıldır Antalya'da modellik yapıyor. Zaten villaya götürülen bütün kızlar mankenlik ajansına kayıtlılar. Kızım, bu organizasyona bağlı olduğu ajans üzerinden katıldı. Para ödülü olarak birinciye 30, ikinciye 20, üçüncüye 10 bin TL verilecekti. Biz parasında değiliz. Kızım yarışmaya katılırsa keşfedilir diye düşünmüştük. Ama hepimizi aldattılar" dedi. Kızların villada fuhuş yaptığı iddialarını da yalanlayan anne Remziye Ş. "Onlar televizyonda yarıştıklarını sanıyorlardı. Ne cinsel taciz ne de şiddet gördüler. Yalnız, şebekenin lideri sürekli kızlara bağırıp, 'Sen onunla kavga et. Gündüz bikini giyin ve havuzun etrafında dans edin' diyormuş. Kızlar da mecburen yapmış" şeklinde konuştu.

    Biri Bizi Alıkoydu
    Yayınlandıkları dönemde televizyonlarda izlenme rekorları kıran Biri Bizi Gözetliyor(BBG) benzeri 'Bizevdeyiz' adlı yarışmaya katılacakları vaadiyle bir villada tam 2 ay boyunca alıkonulduklarını ve 'sözleşme' gereği 50 bin TL'lik senet imzalattırıldığını söyleyen 9 genç kız, jandarmadan yardım istedi. Jandarma gece yarısı düzenlenen operasyonla kızları kurtardı. Ancak görüntüleri 28 kontör karşılığı aynı isimli internet sitesinden yayınlanan kızlar, adliyede 'kimseden' şikayetçi olmadı. Hatta bazıları 'uzun süre aynı yerde kalmaktan sıkıldıklarını' anlattı.

    ŞÖHRET HAYALİ, HÜSRANLA BİTTİ
    'Bizevdeyiz' ile 'şöhreti' yakalamak isteyen 9 genç kızın hayali, 'ilginç' bir sonla bitti. Gruptaki en küçük kız olan 15 yaşındaki T.Ş.'nin aradan geçen süreye rağmen televizyona çıkmamaları üzerine şüphelenmesi üzerine durumdan ailesini haberdar etmesiyle ortaya çıkan 'hayal tacirliği' iddiaya göre şöyle gelişti: Henüz kimlikleri öğrenilemeyen grup, 'Bir TV'de yayınlanacak program yarışmacı aranıyor' ilanıyla çok sayıda genç kız ile irtibata geçti. İnternet ortamından da ilanlarına yanıt bulan grup, görüşmelerin sonunda çoğunluğu İzmir'deki Esli Ajans'a bağlı yaşları 15 ila 34 arasında değişen 9 kızı seçti ve yarışmacı olmaya hak kazandıkları söyledi. Tamamı Antalya ve İzmir'de yaşayan genç kızlar, 10 Haziran'da başlayacağı bildirilen çekimler için bu tarihten bir kaç gün önce Beykoz Riva'ya gelerek kendilerine söylendiği gibi meydanda buluştu. Yine iddiaya göre, grup kızları 'kampa alıyoruz' diyerek Maltepe'de adını bilmedikleri bir otele götürdü. Burada bir hafta kalan kızlar, 2 ay önce de Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü'nde kiralanan havuzlu villaya götürüldü. Banyo ve tuvalet hariç tüm odalarında kamera bulunan villada kızlar günlerce çekimlerin başlamasını bekledi. Ancak aradan geçen süreye rağmen çekimler başlamadı.

    Aileleriyle görüşmeleri ve telefon kullanmaları yasaklandı. Ancak aradan geçen süreye rağmen çekim bir türlü başlamadı. Temmuz'un ilk haftasına kadar herhangi bir çekim yapılmayınca kızlar evlerine gitmek istedi. Ancak sözleşme gereği 50 bin TL'lik senet imzaladıkları için evi terk edemedi. Yetkililerden de FOX TV ve Kanal D ile anlaşmak üzere olunduğu yanıtlarını aldılar.

    24 saat beraberlerinde 4 kişiyle birlikte villada yaşamaya başlayan kızlara, 2 hafta önce çekimlerin başladığı bildirildi. Ancak bu sefer de kızlar, görüntülerin herhangi bir televizyon kanalında yayınlanmamasına tepki gösterdi. İddialarına göre kızların evden çıkmaları engellendi. Tehditler başladı.

    ÇEkim ekibi olarak kızlarla birlikte villada kalan dört kişi arasındaki bir kadın evden kurtulmak isteyen 15 yaşındaki T.Ş'ye önceki akşam telefonunu verdi. T.Ş. de hemen Antalya'daki annesini aradı. Anne ise Beykoz Jandarma Karakolu'yla irtibata geçti. Jandarma tüm bu iddialar üzerine villaya operasyon düzenledi. Gece yarısı yapılan baskında 15 yaşndaki T.Ş. ile G.H, B.D. S.A., G.B.N.R.P.S.B.C. ve P.M villadan çıkartıldı.

    Evde bulunan 4 kişi de Beykoz Riva Jandarma Karakolu'na götürüldü. Kızlar burada ifadelerinin alınmasının ardından bir otele yerleştirilirken gözaltına alınanlardan üçü serbest bırakıldı. A.F.A ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin suçlamayı kabul etmediği 'İsteyen gidebilir' dedikleri öğrenildi.
    Jandarma ise organizasyonun başındaki ismin Özgür Çetin olduğunu ileri sürerek bu kişinin arandığını bildirdi. El konulan 45 CD ise incelenmeye alındı.Yetkililer, kızlara villada iyi davranıldığının tespit edildiğini söyleyerek olayda cinsel istismar ve şiddet bulunmadığının tespit edildiğini bildirdiler.

    İşte tüm bu iddiaların ardından dün A.F.A. ile aynı dakikalarda adliyeye getirilen kızlar ile aileleri, kimseden şikayetçi olmadı. Kızlar, "Herşey güzeldi ama çok sıkıldık" derken aileleri de "Kızlar çok uzun süre kapalı kaldılar. Görüntüler de yayınlanmayınca sıkıldılar" diye konuştular.

    KONTÜR KARŞILIÐINDA GÖRÜNTÜLERİ İZLETTİRDİLER
    Öte yandan kelevizyon kanalında yarışmayı bekleyen kızların villadaki görüntüleri ise sanal alemde 'bizevdeyiz' adlı internet sitesinde yayınlandı. Operasyonun ardından da görüntüler, gün boyu sanal alemde 28 kontür karşılığında izlettirilmeye devam edildi.

    KAYITLARI YAPAN ŞİRKETİN SAHİBİ DİNLENECEK
    Bu kayıtları yapan İstanbul Grup Bilişim'in sahibi Şefik Peyda Çetin'in de jandarmaya bilgi vermesi için davet edildiği ileri sürüldü.



    MYNET

    Video
  • Tam1Manyak®
    Junior Member
    • 21-06-2009
    • 369

    #2
    Konu: Bu da 'Çakma BBG'

    :D ya Allah her kuluna akil vermis.Ne kadar Aptallik yolda yürüyen gel 30 bin TL verecegim dese hemen atlayanlarin olacagi bu.
    Vallahi Cocukken egitiliyoruz Kizim Oglum yabanci Insanlarla konusma yolda tanimadigin birinden bisi alma hemen Güvenme diye:D:D sanirim cok Medya Manyagi olmus Insanlarimiz..Kolay Para pesinde herkes ...

    Yorum

    • vedat
      Junior Member
      • 27-09-2004
      • 296

      #3
      Konu: Bu da 'Çakma BBG'

      her para vercez diyen kişiye inanmamak lazım..bu zamanda ki kime bedava para veriyor...allah akıl fikir versin..

      Yorum

      • malcolm
        Member
        • 17-02-2008
        • 1019

        #4
        Konu: Bu da 'Çakma BBG'

        birde kanalın birinde ankesörlü telefondan böyle bir yarışma yapıyorlar. Yakında bu durumu da suistimal edenler çıkacaktır

        Yorum

        • akrep6148
          Junior Member
          • 18-12-2008
          • 36

          #5
          Konu: Bu da 'Çakma BBG'

          millet çalışmadan para kazanmayı kolay zannediyor.işin ucunda neler var hesap edemiyorlar.büyüklere çok iş düşüyor,çocuklarını iyi eğitmesi lazım.herşeyi anlatması lazım anlayacağı dilden.

          Yorum

          • aaron_1212
            Senior Member
            • 03-11-2006
            • 4376

            #6
            Konu: Bu da 'Çakma BBG'

            Cahil İnsanın batağı maddi çıkarlarıdır.

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X