Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armonil
    Member
    • 05-06-2007
    • 758

    Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

    Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 6 aydır aranan ancak bir türlü izine rastlanamayan Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere yansıyan iddia; doğrulandı. İstanbul emniyetinden bir yetkili İNTERNETHABER'e gece yarısı ortalığı karıştıran iddianın doğru olduğunu bildirdi.

    Alınan bilgilere göre; Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı ve bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. Ancak İstanbul Emniyeti Garipoğlu'nun yakalandığını gizliyor. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 hafta içinde yakalama sözü verdikten 4 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu'nun ilk sorgusu bitmeden resmi bir açıklama yapmak istemedi. Yarın sabah resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

    Bu gece saatlerinde Cem Garipoğlu'nun yakalnadığına dair kulisleri bilgiler düşmüş ancak iddia doğrulanmamıştı. İNTERNETHABER'in Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair iddiaları haber yapmasının ardından; resmi olmayan doğrulama geldi. Emniyet içinden gelen ve basın kuruluşlarını da harekete geçiren iddia; emniyet yetkilileri ya da İstanbul valiliğince henüz resmi olarak doğrulanmadı; ancak resmi hiç bir yalanlama da yapılmadı.
  • 67TOPRAK
    Senior Member
    • 12-11-2005
    • 3015

    #2
    Konu: Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

    haberin devami,





    MÜDÜR 'KISTIRDIK' DEMİŞTİ

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun para kaynaklarının kesildiğini belirterek "Yakalanması an meselesi. Etrafındaki çember iyice daraldı. Bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız" diye 4 gün önce açıklama yapmıştı.

    Çapkın'ın bu sözlerinin üzerinden 4 gün geçtikten sonra, biraz önce İstanbul'dan başlayan ve Başkent Ankara'ya kadar uzanan iddia ortalığı kapladı. Ve biraz önce de Garipoğlu'nun yakalandığı resmi olmayan kaynaklarca doğrulandı.

    ÖZEL TİM BULDU

    Yaklaşık 6 aydır aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu yakalamak için İstanbul emniyeti tarafından kurulan özel ekibin yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Garipoğlu'nun yakalandığı bildirildi.


    Dikkat: Haber kaynak gösterilmeden yayınlanamaz


    kaynak
    Türkiye'den haberler internet haber sitesinde. Son dakika haberleri internethaber.com'da okuyabilir sondakika dünya haberi ve spor, bilim teknoloji, sağlık, iş ve yerel habere ulaşabilirsiniz.

    Yorum

    • emin_070
      Senior Member
      • 03-07-2006
      • 3337

      #3
      Konu: Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

      uzun süre kamuoyunu meşgul etmişti yakalandığı için sevindim....

      Yorum

      • YuSuF ErGiN
        Senior Member
        • 23-01-2006
        • 10188

        #4
        Konu: Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

        Ve Cem yakalandı

        193 gündür her yerde aranan Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun pazar günü polise teslim olacağı öğrenildi...

        Türkiye’nin gündemini 193 gündür meşgul eden “liseli Münevver” cinayetinde sona yaklaşılıyor. 3 Mart 2009’da Etiler’de bir çöp konteynerinde başı gövdesinden ayrılmış olarak cesedi bulunan lise öğrencisi Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun yarın polis tarafından gözaltına alınacağı öğrenildi. Cem 17 yaşında olduğu için savcılıkta özel uzmanlar eşliğinde sorgulanacak.

        Babası tutuklandı

        İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın deyimiyle “Cem’in etrafındaki çember iyice daraldı” demesine neden olan süreç şöyle gelişti. Cinayet sonrasında babası Mehmet Nida Garipoğlu “cinayete iştirakten” tutuklandı. Annesi Tülay Makbule Garipoğlu yurt dışına kaçtı. Annesinin yakalanması için “mavi bülten” çıkarıldı. Başta amcası ünlü işadamı Hayyam Garipoğlu olmak üzere dedesi, babaannesi ve tüm şirket çalışanlarının ifadeleri alındı. İrtibat kurabileceği tüm kişiler ve noktalar izlenmeye başlandı. Polisin bu amansız takibi sonunda Cem’in tüm bağlantı noktaları kesildi.

        Çapkın “Bir hafta” dedi

        Emniyet Müdürü Çapkın hafta içinde yaptığı açıklamada, kurdukları özel ekibin Cem Garipoğlu’nu yakalamak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek durumu şöyle özetledi: “Cem’in etrafındaki çember daralıyor. Çemberin son halkasına geldik sayılır. Tüm bağlantılarını, operasyonlarla deşifre ettik. Maddi kaynaklarıyla bağlantısı da kesildi, parası tükendi. Teslim olması ya da yakalanması an meselesi. En geç bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız.”


        Yorum

        • YuSuF ErGiN
          Senior Member
          • 23-01-2006
          • 10188

          #5
          Konu: Cem.Garipoğlu YAKALANDI mı?

          Başlığa bakın - adam yakalandı diyorlar.
          sonra içerde yarın polis tarafından gözaltına alınacak deniyor.

          bu ne demek şimdi - insanın aklına her şey geliyor.

          pazarlık mı yapıldı da yeri öğrenildi ...

          artık neler düşünürseniz düşünün bu konuda ...

          Bu medya sektörünün çalışanlarını komple kazıyacaksın, adam gibi adamlar yetiştirip adam gibi gazetecilik yapmalarını sağlıyacaksın.

          Adalar ne etikten ve dilden ne başka şeylerden bi haberler

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X