buca toki (1-2 etap) evleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ÝHÝT
    Junior Member
    • 06-12-2009
    • 60

    Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

    Erenuz, su olayını dışarıdan söylüyoruz.Ailem yakın olduğu için çamaşırları orada yıkayacağız. İlk gün Nestle su için broşür bırakmış, kampanya varmış. İlk su ücretsiz birde indirim kuponu vereceklerini yazmışlar. Sipariş için aradım damacanaları 3 tl değiştiririz su parası da 5,5 Tl dediler.Abone oldum, adresi bulamadılar.444!lü tel numarası yazmışlar. 2 tane sipariş verdim kaç TL ödeyeceğimi hesaplattım.Neyse 1 damacana su geldi.Eski damacanalara bahane bulup değiştirmedi. Yeni damacana için de 8 Tl +su parası istedi. Zaten asansörünüzde çalışmıyor bizim buraya kadar çıkmamız yasak dedi.Bedavasınıda vermedi. 7.kata kadar çıktığı için suyu aldım.Kampanya bitti muhabbeti yaptı.Daha dün bıraktın boşürü ne çabuk bitti, madem üst katlara çıkmayacaksın neden reklam yapıyorsun.Bu olaya tabiki çok kızdım, bize aldatıcı reklam yapıyor, merkezlerini arayıp bu durumu şikayet edeceğim ve bir daha onlardan su almayacağım.Bunu anlatmamın sebebi posta kutunuzda broşür bulacaksınız aldanıpta aramayın.Annemlere gittiğimde sucu geldi.Adamla konuştum. Damacanaları ücretsiz değiştiriyorlarmış.Frida Salihli suyu 3,5 TL. 7. katta oturduğumuda söyledim sonradan sorun olmasın dedim.Üst kat olduğunu söylerseniz 2 kişi geliriz dedi.Ayrıca telefon numaranızı kaydettirirseniz, çaldırıp kapattığınızda suyunuz geliyormuş.Evde su olduğu için henüz sipariş vermedim ama bundan sonra burayı kullanacağım.Lazım olursa tel no 4401630-4404483 Biz su işini şimdilik böyle idare ediyoruz.Tanker gelse bile 7.kata nasıl taşırız bilemiyorum.Belki makara sistemi kurarız

    Yorum

    • ÝHÝT
      Junior Member
      • 06-12-2009
      • 60

      Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

      -Yeni oluşum olduğu için en azından bu yönetim tecrübelidir, bazı şeyler yerlerine oturur, bir düzen kurulur, ondan sonra bakarız, ya devam deriz, yada güle güle.
      Araştırıp destekleyen ve burada bizimle paylaşan herkese bende çok teşekkür ederim.Biz artık bir aile olduk, birbirimizi kollamamız gerekiyor.

      -Bugün eve gelirken bir ablayla karşılaştım. Nakliye konusunu sordu, hatta akşam yazdıklarımı okumuşlar sizmisiniz diye biraz konuştuk.Yanımıza 2 arkadaşta geldi. Nakliyecinin tel. istemişlerdi onlar için (0536 861 38 76 Nafiz) Buca Toki İlhan'dan numaranızı aldık dersiniz.Biz memnun kaldık inşallah sizler için de öyle olur.

      -Otobüsün şimdilik sitenin girişine kadar geleceğini sonra da içerilere gireceğini duydum ama bilgi resmi bir yerden değil.
      -Merkezi anten henüz çalışmıyor ama televizyon antensiz kanalları çekiyor

      Yorum

      • katapa
        Junior Member
        • 17-08-2010
        • 15

        Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

        [QUOTE=TLGAA;1956643]İnternette yazılan herşeye inanmamak lazım arkadaşlar. Neden derseniz geçen evi teslim almaya gittiğimizde muhendis anlattı bu olayı , evler yapılırken evlere giren çıkan usta çok olmuş muhendis ev sahiplerine onermiş guvenlik açısından ust gobeği değiştirin demiş hemen bunun arkasından üst gobekler bozuk ondan değiştirin diyolar diye soylenti çıkmış. Halbuki kilitler takır takır çalışıyo.

        -------------------------------------------------
        Kilitler tabiki takır takır çalışıyor ama anlaşılan sadece ev sahiplerine diil...Ben de bişey anlatayım o zaman size... Annemlerin evi 20/10/2010 da teslim edildikten sonra hemen 2 gün içinde 5 aydır depoda olan eşyalarını eve taşıdılar.... eve o hafta sık sık eve gittiler...(Annem, babam, gelinimiz çocuklar, amcamlar vs vs) Yani bir hayli bir kalabalıklarmış... dairenin önündeki ayakkabı kalabalığını tahmin edersiniz artık... O arada birinin kapıyı açmaya çalıştığını farkederek kapıyı açmışlar bizimkiler..."Hayırdır, ne oluyor" deyince... Ellerindeki bir tomar anahtarı göstererek "anahtarları deniyoruz bizim de evimiz var da.." demişler 2 -3 tane başı kapalı iyi giyimli bayan... bizimkiler neye uğradıklarını şaşırıp pek bişey de diyememişler..Hani gerçekse komşumuza ayıp olur diye...Şimdi soruyorum size orda dairesi olan insan bilmez mi dairesinin numarasını??? Hadi diyelim şaşırdı ..insan demez mi kapının önünde onca ayakkabı var, burası kaç numaralı daire??? diye... Ben onu bunu bilmem bu devirde çok dikkatli ve uyanık olmak lazım.. İlk işiniz kapınızın kilidini değiştirmek olmalı... Ne olursa olsun...

        Yorum

        • bpektass
          Junior Member
          • 12-01-2010
          • 12

          Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

          Originally posted by İHİT View Post
          Arkadaşlar otobüs işini en kısa sürede halletmemiz gerekiyor. Dün gördüğüm bir olayı anlatacağım bu konu üzerinde neden çok durduğumun sebebini anlayacaksınız.
          Akşam 18:00 sıralarında aşağıya gidiyordum.Ağaçlı yol kenarında 4 tane araç durmuş, 6-7 tane adam ayakta birşeyler konuşuyorlardı. Bir tanesi içmiş belli ayakta zor duruyor. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra geri döndüğümde arabalar yoktu, yerde o sallanan adam yatıyordu.Başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için yanına gitmedik. Sitenin güvenliğine söyledik, dışarıya müdahale edemiyoruz, dedi. Polis geldi. Adam içmiş, orada sızmış. Polise burada oturduğumuzu evimize gelip giderken böyle birşeyle karşılaşmaktan rahatsız olduğumuz anlattık, çoluk çocuğumuz, ailemiz geçiyor buna bir çözüm bulmalarını, siz olsanız akşam geç saatlerde tek başınıza buradan geçermisiniz dedik. Onlarda haklı olduğumuzu çözüm bulacaklarını söylediler. Hatta oradan geçen bazı aileler adamı öldü sanıp korkmuşlardı.Ben yürüyerek yanlarından geçtim bir zararları olmadı ama neden olsun.Polise söyledik ama bunu daha üst mevkiilere iletmemiz lazım. Aramızda emniyetten memur arkadaşlar vardı, bize yol gösterirlerse gerekeni yapalım. Bir de biz burada ne kadar kalabalık olursak onları da buradan daha çabuk kaçırırız.Bunun için otobüs işine acil çözüm bulmalıyız.Eshotta çalışan arkadaşlar varsa bunun için yardımcı olabilirler mi işimiz çabuk çözülsün.
          Dolmuşta gelecek diyorlar fakat henüz bir hareket yok.Bu yazdıklarım sizi korkutmasın otobüs buraya gelse böyle bir sorun olmayacak.
          -Bazı arkadaşların elektrikleri bağlanmış ama eve gelmemişler sanıyorum.Balkon ışıkları gece gündüz yanıyor.Evlerinizi bir kontrol edin boşuna elektrik parası ödemeyin.
          -Nakliye fiyatlarından bilginiz olsun diye yazıyorum. Yeşilyurt 5.kattan, 7.kata 300TL taşıttım. Nakliye+3 hammal.Eşyaları biz kolilemiştik onun için böyle yaptık. Sabah 08:30 da başladık, saat 13:00 130:30 gibi işimiz bitti. Öğlende birer pide söyledik.Onlar böyle birşey talep etmedi.Biz ikram ettik.Beyaz eşyalar paketlenmediği halde bir çizik bile yok. Kolileri biz hazırladığımız halde sadece bir tabak kırılmış o kadar.
          Herkese iyi akşamlar.
          iyi akşamlar. güle güle oturun. Nakliyecinin telefonunu verebilir misiniz.Teşekkürler.

          Yorum

          • goju_ryu
            Junior Member
            • 10-11-2009
            • 180

            Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

            Arkadaşlar, bu kilit konusunu forumun ilk sayfalarında dile getirmiştim.Her dairenin anahtarını bir tele geçirmişler bekçide duruyordu.Dairelerimize iş yapan insanlara bu anahtarlar verildi.Ben ailemin güvenliği açısından mutlaka kilidimi değiştiririm.Sizede tavsiye ederim.Bilgilerinize...

            Yorum

            • ÝHÝT
              Junior Member
              • 06-12-2009
              • 60

              Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

              Originally posted by bpektass View Post
              iyi akşamlar. güle güle oturun. Nakliyecinin telefonunu verebilir misiniz.Teşekkürler.
              0 536 8613876 Nafiz

              Yorum

              • ÝHÝT
                Junior Member
                • 06-12-2009
                • 60

                Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                Otobüsle ilgili B.B.Him'e yaptığım başvurunun izini sürdüm.Sonuç olarak Eshot Adatepe Ceyhun Bey ile görüştüm. Bölgeyi dolaştık, henüz pek oturan yokmuş öyle mi diye sordu. Oturanlar var.İnsanların çoğu da eşyalarını taşıyıp, otobüs olmadığı için evlerinde oturamıyorlar. Çocukların, okula gitmesi, işe gidip gelmemiz sorun oluyor. Çalışmalara başladık, alt yapı oluşturuluyor.Tam tarih veremiyorum ama 1 ayı bulur dedi. Geçici çözüm olarak en azından şimdilik otobüsleri meydana kadar çıkartın dedim. Ulaştırma daire başkanı şehir dışındaymış onunla görüşecek.Haftaya tekrar arayacağım.
                Adamlar bizleri orada oturmuyor zannediyorlar. Sesimizi duyuralım. Aşağıya telefon numaralarını yazacağım. Sizler de arayın. Büyükşehir'e başvuru yapmıştık sizin tel. verdiler ne oldu diye sıkıştıralım.Taşındığınızı mağdur olduğunuzu söyleyin.Ne kadar çok ararsak sesimizi o kadar çabuk duyarlar.Yeni görevimiz. 420 13 76-420 36 50 Ceyhun Bey (müdür), Ahmet Bey (şef), Alaaddin Bey (şef), Ender Bey(şef) Saha çalışmalarına gidiyorlarmış hangisini bulursanız derdimizi anlatın. Arayan herkese teşekkürler.

                Yorum

                • Betal
                  Junior Member
                  • 04-11-2010
                  • 4

                  Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                  merhabalar aranıza yeni katıldım. herkeze hayırlısı olsun yeni evleri diyorum
                  benimde c-8 3 kat 18 numaralı dairem var (111 m2)
                  kiralık veya satılık uygun fiyatlı verebilirim. ciddi olan arkadaşlar buraya yazarsa ayrıntıları konuşuruz

                  Yorum

                  • hsn_cftc
                    Junior Member
                    • 14-10-2010
                    • 6

                    Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                    Originally posted by Betal View Post
                    merhabalar aranıza yeni katıldım. herkeze hayırlısı olsun yeni evleri diyorum
                    benimde c-8 3 kat 18 numaralı dairem var (111 m2)
                    kiralık veya satılık uygun fiyatlı verebilirim. ciddi olan arkadaşlar buraya yazarsa ayrıntıları konuşuruz
                    Kardeşim için almayı düşünüyorum. telefon no ve nekadar istiyorsun ne borcu var msj atarsan sevinirim

                    Yorum

                    • ÝHÝT
                      Junior Member
                      • 06-12-2009
                      • 60

                      Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                      Akşam 1.etapta bir dairede ışık vardı.Bildiğim kadarıyla teslimler 8 Kasım'da başlayacaktı.

                      Yorum

                      • timsahoga
                        Junior Member
                        • 07-12-2009
                        • 67

                        Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                        Originally posted by Betal View Post
                        merhabalar aranıza yeni katıldım. herkeze hayırlısı olsun yeni evleri diyorum
                        benimde c-8 3 kat 18 numaralı dairem var (111 m2)
                        kiralık veya satılık uygun fiyatlı verebilirim. ciddi olan arkadaşlar buraya yazarsa ayrıntıları konuşuruz
                        mail adresim bendaca@msn.com iletişim bilgilerini verirsen konuşalım

                        Yorum

                        • timsahoga
                          Junior Member
                          • 07-12-2009
                          • 67

                          Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                          Originally posted by İHİT View Post
                          Akşam 1.etapta bir dairede ışık vardı.Bildiğim kadarıyla teslimler 8 Kasım'da başlayacaktı.
                          hangi bloktaydı ışık acaba bize teslim edilemeyeceğini söylemişlerdi...

                          Yorum

                          • tokizz
                            Junior Member
                            • 25-11-2009
                            • 7

                            Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                            MRB ARKADAŞLAR.BUGÜN EŞİM TEDAŞA BAŞVURDU ELEKTRİK İÇİN.1.HAFTA 10 GÜN SONRA BAÐLANIR DEMİŞLER.BİZDE HAFTASONU TAŞINACAKTIK.SİZCE ELEKTRİK BAÐLANMASI NE KADAR SÜRER.EVLERİNE ELEKTRİK BAÐLANAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.

                            Yorum

                            • ÝHÝT
                              Junior Member
                              • 06-12-2009
                              • 60

                              Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                              Originally posted by timsahoga View Post
                              hangi bloktaydı ışık acaba bize teslim edilemeyeceğini söylemişlerdi...
                              Lisenin yan sokağından girince çocuk parkının üst tarafındaki bloklardan birinde alt katlardan biri. Unutmazsam bugün tekrar bakarım.

                              Yorum

                              • AzulDelfin
                                Junior Member
                                • 25-10-2010
                                • 8

                                Konu: buca toki (1-2 etap) evleri

                                Merhaba,

                                2+1 blokların bina içi aydınlatması var mı?

                                ( akşam temizlik için uğradığım da bina boşluklarından gelen ışığın ,evlerden mi yoksa bina içi aydınlatmadan mı emin olamadım ,tabiki benim bulunduğum blokta yoktu .)

                                Su konusu aslında en önemli konu ,taşınmama engel olan ,buradan takip etmeye çalışıyorum fakat bu konu pek geçmiyor.herhangi bir gelişme var mı ?bilgisi olan arkadaşlar ...

                                Teşekkürler.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X