Sevk isteği reddedilince ambulansı kaçırdı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • fuga
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 6397

    Sevk isteği reddedilince ambulansı kaçırdı

    Kanser hastası olan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Celal Akçal, Yalova'da rahatsızlanması üzerine tedavi gördüğü hastaneye sevkini istedi; isteği kabul görmeyince kaçırdığı amlulansla İstanbul'a doğru yola çıktı...

    İlişkili fotoğrafları göster




    AA
    Güncelleme: 00:26 TSİ 28 Eylül. 2009 Pazartesi

    YALOVA - Yalova'da, İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk olma isteği kabul edilmeyen kişi, kendisini hastaneye getiren ambülansı kaçırdı.
    Yaşar Okuyan Bulvarı'nda eşiyle gezerken fenalaşan Celal Akçal (30) için ambulans çağrıldı.
    Yalova Devlet Hastanesi'nden gelen ambulansın görevlileri, sinirli davranışları nedeniyle Akçal'ı araca alamadı. Bunun üzerine yakınları tarafından çağrılan ambulansla özel hastaneye kaldırılan Akçal, psikiyatri servisi bulunmaması nedeniyle Yalova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

    Yalova Devlet Hastanesi'nde, kanser tedavisi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastaneye sevkini isteyen Akçal, isteği kabul edilmeyince bir anlık boşluktan yararlanarak, hastane önünde kendisini getiren 77 DR 292 plakalı ambulansa bindi.
    Anahtarı üzerindeki ambulansla kaçmaya başlayan Akçal, Topçular iskelesine doğru yaklaşık 10 dakikalık kovalamacanın ardından açılan uyarı ateşiyle durdurularak gözaltına alındı.
    Gaziosmanpaşa Polis Merkezi'ne götürülerek sakinleştirici verilen Akçal, Yalova Devlet Hastanesi'ndeki muayenesinin ardından, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
    2 yıldır kanser hastası olan ve bu nedenle 4 kez ameliyat geçiren Akçal'ın, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.
İşlem Yapılıyor
X