Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • panicroom
    Junior Member
    • 22-12-2008
    • 2

    Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları

    BU FUAR SİZİ UÇURACAK
    Bütün gençlerin ortak düşü yurtdışında okumak, orada kariyer sahibi olmak ve refah dolu bir hayat sürdürmek… “Bu düşü artık gerçekleştirmenin zamanı geldi” diye düşünüyorsanız Ekim ayındaki büyük şölene hazır olun.
    Çünkü Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenlenecek olan Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları, önce sizi yurtdışında üniversiteli, sonra kariyer sahibi yapıyor. Yabancı bir üniversite bitirmenin size kariyer basamaklarını tırmanmada sağlayacağı başarının hızı ise çalışkanlığınıza bağlı.

    100 üniversite Türkiye’ye geliyor
    12 Ekim Ankara Sheraton, 14 Ekim İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim İstanbul Askeri Müze’de düzenlenecek olan fuarlarda ise yok yok!
    Amerika’dan Güney Kore’ye, Kanada’dan İngiltere’ye, Avustralya’dan Almanya’ya dünyanın dört bin yanından yüzlerce üniversitenin katılacağı fuarda, birinci ağızdan bilgi alabilir, hemen kayıt yaptırabilir, burs başvurularını birebir gerçekleştirebilir, indirimlerden ve daha pek çok fırsattan yararlanabilirsiniz.
    Lisans, yüksek lisans, doktora programlarının tanıtılacağı fuarda, kısa dönemli ve üniversitelerin bünyesinde verilen sertifika programları hakkında da bilgi alabilirsiniz. Tembellik etmeyin! Birkaç saatlik fuar ziyareti emin olun sizi düşlerinize bir adım daha yaklaştıracak.

    Yeni bir kariyer
    Dünyanın en prestijli 100 üniversitesinin kariyerinize sağlayacağı katkı ise göz ardı edilemez. Yabancı bir ülkede lisans ve yüksek lisans eğitimi almak hem yurtiçinde hem yurtdışında yeni kariyerin de kapılarını açacak.

    Burs olanakları
    Bu arada fuarda düzenlenecek sempozyumlar ise yurtdışına ilişkin her türlü sorunuzu cevaplayacak. Ülkeler ve eğitim sistemleri hakkında bilgiyi konsolosluklardan öğrenebilecek, ayrıca vize işlemlerini eksiksiz ve hızlı bir şekilde yürütebilmenin püf noktalarını öğrenebilirsiniz. En dikkat çekici sempozyumun sahibi ise hiç kuşkusuz Fulbright olacak. Çünkü yurtdışında ücretsiz okumanız için verdiği on farklı bursu yakından tanıyabilir, hemen başvurularını yapabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz.
    Fuarlarda sempozyum düzenleyecek diğer kurumlar ise şöyle: “AIESEC, Austrade, ELS, Diablo Valley College ve Gençlik Karavanı.”
    Bütün bunlar ve daha fazlası için 12 Ekim’de Ankara Sheraton, 14 Ekim’de İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim’de İstanbul Askeri Müze’de olun.

    Online Davetiye

    Katılımcı Kurum Listesi

    Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları ve Tarihleri
    12 Ekim Ankara, Sheraton

    14 Ekim İzmir, Hilton

    16 – 17 Ekim İstanbul, Askeri Müze
İşlem Yapılıyor
X