Hami’nin Tayfun Hayranlığı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ykmoglu
    Junior Member
    • 16-10-2005
    • 19

    Hami’nin Tayfun Hayranlığı

    Ümit milli takım teknik direktörü hami mandıralı açıklamalarda bulunurken sözlerine İsviçre maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran Trabzonlulara teşekkür ederek başladı. Onların bu desteği galibiyetle ödüllendirememenin kendisinin tek üzüntüsü olduğunu ifade eden hami 'burada bize gerekli desteği veren valimiz Recep Kızılcık'a Emniyet müdürümüz Feridun Boz'a bizi müthişi ağırlayan Zorlu Grand Hotele'e sonsuz teşekkür ederim.'şeklinde konuştu.
    TRABZONSPOR YORUMU
    İsviçre maçında sahaya teknik direktör olarak vurgulayan Hami 'Bu maçla ilgili jübilemi yaptı maçta çok heyecanlı ve duyguluydum' dedi. Trabzonspor'un iyi olmasını da isteyen Hami 'biraz daha futbolcular sorumluluk almalı. Yabancı oyuncular yeterli değil. Yabancı oyuncuların en verimlisi -Colman. Trabzonspor'da formayı hakkını vererek taşıyabilecek futbolcular oynamalı. Bunlar da öz değerler tayfun Cora gibi isimler olmalı' diye konuştu.
    TAYFUN'A BAYILIYORUM
    Tayfun Cora'nın azmi ve gayretinin herkese örnek olması gerektiğini ifade eden hami mandıralı 'tayfun gibi alt yapıdan çıkan öz verimli yeteneklerimize sahip çıkmalıyız. Yetenekleri ne olursa olsun bu takım için canla başla mücadele edecek onlardır. Ama bir barış da tayfun abisinin örnek alarak kendisine çeki düzen vermelidir. Ben tayfun Cora'nın azmine Ceyhun'un adam gibi oynamasına giray'ın hırsına bayılıyorum. Kaleci onur da Trabzonspor'un kalesini rahatlıkla koruyabilecek bir yetenekte kalecidir' dedi.
İşlem Yapılıyor
X