İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • buharaz
    Junior Member
    • 04-02-2009
    • 264

    İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

    İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden Danıştay, Diyarbakır Barosu’nun RTÜK yönetmeliği için açtığı davayı ‘İşiniz değil’ diye reddetti


    İstanbul Barosu’nun itirazı üzerine üniversiteye girişte katsayı farkını kaldıran YÖK’ün kararını durduran Danıştay’ın, Diyarbakır Barosu’nun “Radyo ve Televizyon Yayınlarının Dili Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı itirazı ise, “Baro’nun böyle bir ehliyeti olmadığı” gerekçesiyle reddettiği ortaya çıktı.

    Avukat Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Barosu Başkanı olduğu dönemde, “Radyo ve Televizyon Yayınlarının Dili Hakkında Yönetmelik”in dördüncü maddesi ile beşinci maddesinin, iki, üç ve altıncı fıkralarının iptali istemiyle dava açtı. Ancak Danıştay İdari Dava Daireleri Genel Kurulu, baronun “dava açma ehliyeti bulunmadığı” yönünde karar verdi.

    Diyarbakır’ın ehliyeti yok
    Danıştay’ın kararında şu ifadelere yer verildi: “Meşru, kişisel ve güncel bir menfaatinin etkilenmediği, dolayısıyla işlemle menfaat ilişkisi bulunmadığı anlaşıldığından, davanın ehliyet yönünden kabulüne hukuken olanak görülmediği, her ne kadar davacı tarafından Avukatlık Kanunu’nun 95. maddesinin 21. bendiyle baro yönetim kuruluna verilen ‘Hukukun üstünlüğü ve insan haklarını savunmak, korumak ve bu kavramlara işlerlik kazandırmak’ görevinden bahisle dava konusu yönetmeliğin iptalini istemekte menfaaitinin bulunduğu ileri sürülmekte ise de, avukatlık mesleği ile ilgili bulunmayan, radyo ve televizyon yayınlarında halk arasında Türkçe dışında kullanılan dil ve lehçelerde yayın yapılmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmeliğin iptalini istemekle yukarıda sözü edilen anlamda menfaaitinin bulunmadığı kanaaitine ulaşıldığı gerekçesiyle davanın ehliyet yönünden reddine karar verilmiştir.”

    İstanbul’un ehliyeti var
    Aynı Danıştay, meslek liselilere üniversite kapılarını açan ve katsayı farkını kaldıran YÖK’ün kararına itiraz eden İstanbul Barosu’nun başvurusunu ise kabul etti.

    Danıştay’ın kararındaki şu ifadeler iki karar arasındaki çelişkiyi gözler önüne serdi: “1136 sayılı Avukatlık Yasası’nın 76. maddesinde; baroların, hukukun üstüğülünü savunmak ve korumakla görevli olduğu belirlenmiş olduğundan, sadece kendi meslek grubu için yürütülen iş ve işlemler için hukuki göreve sorumlulukları bulunduğunun kabülüne olanak bulunmamaktır. Bu nedenle; dava konusu uygulamanın hukuk düzeni üzerindeki etki ve sonuçları bakımından baroların anılan yasada belirlenen görevleri kapsamında 2577 sayılı yasanın 2. maddesinde tanımlanan şekliyle menfaat ihlalinin varlığından söz edilebileceğinden, davalı Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın davacı İstanbul Barosu Başkanlığı’nın dava açma ehliyeti bulunmadığı yolundaki itirazı yerinde görülmeyerek işin esası incelendi...”

    Yargıdaki siyasallaşmanın kanıtı
    Eski Diyarbakır Barosu Başkanı Sezgin Tanrıkulu: Yargı kendi üzerindeki siyasallaşma izlenimini kendi karar ve uygulamalarıyla oluşturdu. Dava açan kişi ve kuruma bakılarak dava açılamaz. Ehliyet dava şartıdır. Danıştay 10. Dairesi başvurumuzda bize ehliyeti yok kararı verdi. Ancak başka bir olayda İstanbul Barosu’nun verdiği kararı geçerli saydı. Biz bu konu hakkında ne kadar yetkiliysek İstanbul Barosu’da aynı yetkiye sahiptir. Burada haksızlık vardı.
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    #2
    Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

    Ağlanacak halimize gülelim :D

    Yorum

    • sak55
      Banned
      • 30-05-2008
      • 2059

      #3
      Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

      bu hale nasıl geldik herhalde bu duruma vatandaş getirmedi artık her karara her açıklamaya her harekete ya tam inanıyoruz yada tam karşıyız işimize gelince doğru karar işimize gelmezse idolojik veye taraflı karar benden olmayan kötü benden olan iyidir mantığı daha çok ağlanacak hallerimiz olacak daha düne kadar kötü olan kurumlar yönetim değişiyor birden dört dörtlük kurum haline geliyor eleştirilen uygulamalar yine devam ediyor acaba ülkenin böyle kutuplaşması için özel olarak yapılıyor gibime geliyor bütün bunlar

      Yorum

      • buharaz
        Junior Member
        • 04-02-2009
        • 264

        #4
        Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

        sak55 haklısın yanlışı gördüğümüz yerde taraf olarak değilde millet olarak tepki koysak bu saçmalıklarda ortaya çıkmaz .
        şimdi mesele danıştay ise danıştayın saçmaladıgını hep birlikte belirtmeli ve karşı çıkmalıyız daha önce yetkili yök beni ilgilendirmez derken şimdi beni ilgilendirir demesinin mantıgı yok işte durum bu oluncada tarfsızlıgını kaybetmiş ve idolojikleşmiş oluyor .
        buda ülkedeki kutuplaşmayı maalesef körüklüyor.
        aynını hükümet içinde yapmalıyız muhalefet içinde iyiye iyi kötüye kötü diyebilmeliyiz benden onlardan demeden o zaman güç bizde olur ve gelen her idare bizi dinlemek kaale almak zorunda kalır.
        işte o zaman millet devlet için değil devlet millet için olur buda dogrusu olur.

        Yorum

        • sak55
          Banned
          • 30-05-2008
          • 2059

          #5
          Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

          katsayı derken sadece ihl düşünüyoruz başkalırının hakkını kimse düşünmüyor sanki bu ülkede tek sorun ihl mezunları peki hepsi eşitlendi şimdi benin iki çocuğum var biri dedki baba ben meslek lisesine gideceğim okuyamazsam en azından mesleğim olur diyor ötekide düz liseye gideceğim benim amacım ün. gitmek şimdi katsayı eşitlendiği zaman kimin hakkı yenmiş oluyor düzenleme yapılsı adaletsizlik varsaki var ama amaç sadece ihl mezunları değil sistemin tümünde yapilsın yasalar ona göre düzenlensin yasaları düzenlemeden kararlar çıkarırsan böyle her şey arapsaçına döner kimse içinden çıkamaz

          Yorum

          • buharaz
            Junior Member
            • 04-02-2009
            • 264

            #6
            Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

            bildiğim kadarı ile tüm meslek liseliler için geçerli .
            buda hakkıdır meslek liseliler için bunun sadece 28 şubat döneminin bir olayı oldugunu anlamak lazım bakın tüm odalar bas bas bagırıyor ara elaman gelmiyor bunun bilimsel araştırması yapılmış son 10 yılda kalifiye elaman sıkıntısı var ülkenin en büyük iş stk sı olan tüsiad bagırıyor şimdi sadece ihl lerin önünü kesmek için tüm ülkenin önü kesilmiyormu bu durumda

            Yorum

            • sak55
              Banned
              • 30-05-2008
              • 2059

              #7
              Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

              meslek lisesi mezunu kendi bölümüyle ilgili myo luna sınavsız girme hakkı var sadece başka bir bölüm seçtiğinde katsayı uygulanıyor yani bu katsayı kendi bölümünü seçerse avantajlı duruma geliyor dolayısı ile myo larını bir şekilde teşvik ediyor

              Yorum

              • YuSuF ErGiN
                Senior Member
                • 23-01-2006
                • 10188

                #8
                Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                ihl nedir?
                kuruluş amaçları nedir?

                amacı dışına çıkartılırsa herşeyde sorun çıkar.

                bugün ihl sorun gibi görünsede ilerleyen dönemde başka bir meslek lisesi veya bir bölüm sorunu ortaya çıkabilir.

                ihtiyaçtan fazla olan herşey bir süre sonra sorun çıkarır.

                Yorum

                • buharaz
                  Junior Member
                  • 04-02-2009
                  • 264

                  #9
                  Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                  işte bu mantıgı kabullenmek zor adam torne bölümüne gitmiş ama kabiliyet başka tarafa adam doktor olacak kabiliyeti var yada avukat bilgisayar mühendisi her neyse kabiliyeti o yöne ama sen diyorsunki olmaz kardeşim git bölümüne o zaman adam çıkar derki sanane usta ben tornada başladım ama şimdi avukat olmak istiyorum ve başarılıyım ..
                  bakın bu sizin yazdıgınızdada idoloji var sadece hak yada eşitlik değil danıştayın dün beni ilgilendirmez bu gün tek yetkili benim dedği karardaki gibi imam hatiplerin önünü keselimde ülkede ne olursa olsıun kalifiye elamanmış ne lazım babadan öğrensin gibi saçmalıklar yazık katsayı farkından dolayı meslek liseleri öğrenci bulamıyor maalesef

                  aslında konuyu istediğiniz yere çektiniz mevzu danıştayın tutarsızlıgı idolojik bakışı idi ancak her zamanki gibi konu başka yere geldi
                  işte bu tür tutumlar ile halk olarak bi halt yiyemeyiz
                  danıştay'da çıkar dün dündür bugün bugündür der hiç sevmediğim bir zatın dediği gibi


                  Danıştay'da bitmeyen çelişki
                  01 Aralık 2009 / 11:37
                  Danıştay'ın verdiği kararlarda öyle çelişikiler var ki! İnsan bu kararalrı gördükten sonra acaba Danıştay kendi verdiği karraları mı hatırlamıyor yorumunlarına neden oluyor...

                  Yıl, Temmuz 2006... "Danıştay saldırısından zarar gördük" diyen Danıştay Başkanlığı, cinayet davasına müdahil oldu.
                  Yıl, Mayıs 2009... Danıştay cinaytei davası Ergenekon'la davası ile birleşti. Danıştay davaya müdahil olmaktan vazgeçti.
                  Yıl 2005... Erdoğan Teziç, YÖK Başkanı'dır... "Katsayı düzenlemesinin iptalini" isteyen öğrenciye, Danıştay'ın cevabı: "Bu YÖK'ün işi"
                  Yıl, Kasım 2009... "Darbeci Baro" olarak ünlenen İstanbul Barosu'nun müracaatı üzerine Danıştay karar verdi: "Katsayı eşitiliğinde yürütmenin durdurulmasına!"


                  saçmalama diz boyu malesef kurumlarımız nasıl idolojik oldugunu açıklıyor bu saçmalıklarda
                  Son düzenleme buharaz; 01-12-2009, 21:21.

                  Yorum

                  • YuSuF ErGiN
                    Senior Member
                    • 23-01-2006
                    • 10188

                    #10
                    Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                    Originally posted by buharaz View Post

                    işte bu mantıgı kabullenmek zor adam torne bölümüne gitmiş ama kabiliyet başka tarafa adam doktor olacak kabiliyeti var yada avukat bilgisayar mühendisi her neyse kabiliyeti o yöne ama sen diyorsunki olmaz kardeşim git bölümüne o zaman adam çıkar derki sanane usta ben tornada başladım ama şimdi avukat olmak istiyorum ve başarılıyım ..


                    bakın bu sizin yazdıgınızdada idoloji var sadece hak yada eşitlik değil danıştayın dün beni ilgilendirmez bu gün tek yetkili benim dedği karardaki gibi imam hatiplerin önünü keselimde ülkede ne olursa olsıun kalifiye elamanmış ne lazım babadan öğrensin gibi saçmalıklar yazık katsayı farkından dolayı meslek liseleri öğrenci bulamıyor maalesef

                    aslında konuyu istediğiniz yere çektiniz mevzu danıştayın tutarsızlıgı idolojik bakışı idi ancak her zamanki gibi konu başka yere geldi
                    işte bu tür tutumlar ile halk olarak bi halt yiyemeyiz
                    danıştay'da çıkar dün dündür bugün bugündür der hiç sevmediğim bir zatın dediği gibi


                    Danıştay'da bitmeyen çelişki
                    01 Aralık 2009 / 11:37
                    Danıştay'ın verdiği kararlarda öyle çelişikiler var ki! İnsan bu kararalrı gördükten sonra acaba Danıştay kendi verdiği karraları mı hatırlamıyor yorumunlarına neden oluyor...

                    Yıl, Temmuz 2006... "Danıştay saldırısından zarar gördük" diyen Danıştay Başkanlığı, cinayet davasına müdahil oldu.
                    Yıl, Mayıs 2009... Danıştay cinaytei davası Ergenekon'la davası ile birleşti. Danıştay davaya müdahil olmaktan vazgeçti.
                    Yıl 2005... Erdoğan Teziç, YÖK Başkanı'dır... "Katsayı düzenlemesinin iptalini" isteyen öğrenciye, Danıştay'ın cevabı: "Bu YÖK'ün işi"
                    Yıl, Kasım 2009... "Darbeci Baro" olarak ünlenen İstanbul Barosu'nun müracaatı üzerine Danıştay karar verdi: "Katsayı eşitiliğinde yürütmenin durdurulmasına!"


                    saçmalama diz boyu malesef kurumlarımız nasıl idolojik oldugunu açıklıyor bu saçmalıklarda
                    işte bu mantıgı kabullenmek zor adam torne bölümüne gitmiş ama kabiliyet başka tarafa adam doktor olacak kabiliyeti var yada avukat bilgisayar mühendisi her neyse kabiliyeti o yöne ama sen diyorsunki olmaz kardeşim git bölümüne o zaman adam çıkar derki sanane usta ben tornada başladım ama şimdi avukat olmak istiyorum ve başarılıyım ..
                    Bu adam torna bölümüne girene kadar ailesinin aklı nerede idi. Becerisi olmayan bir bölüme giren öncelikle mutsuz olur. Bunun farkında olmayan ailesi ancak kendi kendini avutur.

                    Çocukların beceri ve eğilimleri küçük yaşlardan itibaren takip edilmeli ve buna göre planlı hareket edilmelidir.

                    bakın bu sizin yazdıgınızdada idoloji var sadece hak yada eşitlik değil danıştayın dün beni ilgilendirmez bu gün tek yetkili benim dedği karardaki gibi imam hatiplerin önünü keselimde ülkede ne olursa olsıun kalifiye elamanmış ne lazım babadan öğrensin gibi saçmalıklar yazık katsayı farkından dolayı meslek liseleri öğrenci bulamıyor maalesef
                    Esas sizin yazdığınızda ideoloji var, ben sadece kendimce doğru olduğunu bildiğim bir konuda yazdım.

                    İHL yani İmam Hatip Lisesi'nin amacını öğrenelim hep beraber ;

                    KAYNAK MEB


                    İmam-hatip liselerinin amacı
                    MADDE 6 – (1) İmam-Hatip Liselerinin amacı, öğrencilerin:
                    a) Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin millî, ahlakî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış hâline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirilmesini,
                    b) Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirilmesini,
                    c) İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak üzere hayata hazırlamak ve onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını,
                    ç) Zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir anlayışın oluşmasını,
                    d) İmamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dinî hizmetlerin yerine getirilmesi için gerekli olan bilgi ve becerilerin kazandırılmasını,
                    e) İlgi, istek, yetenek ve başarılarına göre hem mesleğe hem de yükseköğretim programlarına hazırlanmalarını,
                    f) Yabancı dil öğrenerek alanlarında araştırmacılığa yönelmelerini
                    sağlamaktır.
                    benim mesajıma bakarsanız soru sordum, ama bana ideoloji var dediğiniz mesajımda olan sadece sistemin yanlış işletilmesini eleştirmek idi.


                    Şimdi İMAM HATİP LİSESİ'nin amacı neymiş, ne olmuş. İDEOLOJİ karıştırmadan düşünebilme yeteneğiniz varsa anlayacaksınızdır.

                    300 küsür tane İMAM HATİP LİSESİ olduğu MEB sitesinde belirtiliyor.

                    Kurulum amacı " İmamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dinî hizmetlerin yerine getirilmesi için gerekli olan bilgi ve becerilerin kazandırılmasını, "

                    olan bu okullarda 10 kişi olsa 3000, 100 kişi olsa 30.000 mezunu olur.

                    TÜRKİYE'nin her sene bu kadar imam veya hatibe ihtiyacı varmı diye düşünen yok sanırım.
                    Eğer ki bu okulların kurulum amacı bu ise, bu amaçtan saptıranlar ve buna göz yumanlar suçludur.

                    Bana kimse DİNİ'ni öğrenmek istemek suçmu diye savunma yapmasın, İHL 'nin amacı bu değildir.
                    Son düzenleme YuSuF ErGiN; 01-12-2009, 22:19.

                    Yorum

                    • buharaz
                      Junior Member
                      • 04-02-2009
                      • 264

                      #11
                      Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                      konuyu nerden nereye getirdiniz şaşırıyorum sizlere ben sadece yüksek bir yargı kurumunun kendi ile çelişmesi ve saçmalaması hakkında yazı yazmaya çalışıyorum sizler takmışsınız bir imam hatibe gidiyorsunuz.
                      ayrıca imam hatipliler girse ne olur üniversiteye onlar aydanmı geliyorlar en az sizin kadar bu ülkenin 1. sınıf vatandaşı en az sizler kadar bu ül***i seviyorlar askere gidip vergide veriyorlar o halde sorun ne ben söyliyimmi?
                      bu ülkenin bazı kurumları müslümanlaşmasını istemiyorlar ülkenin tutturmuşlar bir laiklik diye gidiyorlar bakın sunni müslümanlardan sonra gerçek yüzleri yani idolojileri ile katliamlarıda sahiplenmeye başladılar dersim katliamında oldugu gibi sunnilerden sonra alevileride kaybediyor saçma devletçi idoloji hiç bir demokraside halk devletin oyuncagı olmaz .
                      demokrasilerde devlet millete hizmetkardır millet devlete değil
                      konunun özüne dönersek danıştayın durumu için üzülmek lazım yarın birileri bu verdikleri tutarsız kararları yüzlerine vurur ...


                      Danıştay'da bitmeyen çelişki
                      01 Aralık 2009 / 11:37
                      Danıştay'ın verdiği kararlarda öyle çelişikiler var ki! İnsan bu kararalrı gördükten sonra acaba Danıştay kendi verdiği karraları mı hatırlamıyor yorumunlarına neden oluyor...

                      Yıl, Temmuz 2006... "Danıştay saldırısından zarar gördük" diyen Danıştay Başkanlığı, cinayet davasına müdahil oldu.
                      Yıl, Mayıs 2009... Danıştay cinaytei davası Ergenekon'la davası ile birleşti. Danıştay davaya müdahil olmaktan vazgeçti.
                      Yıl 2005... Erdoğan Teziç, YÖK Başkanı'dır... "Katsayı düzenlemesinin iptalini" isteyen öğrenciye, Danıştay'ın cevabı: "Bu YÖK'ün işi"
                      Yıl, Kasım 2009... "Darbeci Baro" olarak ünlenen İstanbul Barosu'nun müracaatı üzerine Danıştay karar verdi: "Katsayı eşitiliğinde yürütmenin durdurulmasına!"

                      Yorum

                      • YuSuF ErGiN
                        Senior Member
                        • 23-01-2006
                        • 10188

                        #12
                        Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                        sıkıştığınız yerde hemen " konuyu nerden nereye getirdiniz şaşırıyorum sizlere " gibi sözler ile konuyu istediğiniz boyuta getirmeye çalışıyorsunuz.

                        bu ülkenin bazı kurumları müslümanlaşmasını istemiyorlar ülkenin tutturmuşlar bir laiklik diye gidiyorlar
                        bu söylediğiniz kadar saçma sapan birşey olamaz. Bu ülkenin müslümanlaşmaya ihtiyacı yoktur, bunu anlayın. Burası nüfüsunun % 99 'u MÜSLÜMAN bir ülkedir. daha ne olsun ?

                        Ancak anlaşılan o ki sizin müslümanlık anlayışınız herkesden farklı, demek ki siz ve sizin ideolojinizi paylaşanlara göre bizler müslüman değiliz.

                        Yorum

                        • buharaz
                          Junior Member
                          • 04-02-2009
                          • 264

                          #13
                          Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                          Alıntı:

                          Danıştay'da bitmeyen çelişki
                          01 Aralık 2009 / 11:37
                          Danıştay'ın verdiği kararlarda öyle çelişikiler var ki! İnsan bu kararalrı gördükten sonra acaba Danıştay kendi verdiği karraları mı hatırlamıyor yorumunlarına neden oluyor...

                          Yıl, Temmuz 2006... "Danıştay saldırısından zarar gördük" diyen Danıştay Başkanlığı, cinayet davasına müdahil oldu.
                          Yıl, Mayıs 2009... Danıştay cinaytei davası Ergenekon'la davası ile birleşti. Danıştay davaya müdahil olmaktan vazgeçti.
                          Yıl 2005... Erdoğan Teziç, YÖK Başkanı'dır... "Katsayı düzenlemesinin iptalini" isteyen öğrenciye, Danıştay'ın cevabı: "Bu YÖK'ün işi"
                          Yıl, Kasım 2009... "Darbeci Baro" olarak ünlenen İstanbul Barosu'nun müracaatı üzerine Danıştay karar verdi: "Katsayı eşitiliğinde yürütmenin durdurulmasına!"
                          hala buraya gelmediniz kendi içinde çelişen tutarsızlık gösteren güvenilirliğini yitiren bir yüksek yargı organını düşünmenizi istiyorum
                          ben sıradan basit bir insanım benim saçmalıklarımı kaale almayın lütfen yüksek yargıya güvenelimmi ?
                          ayrıca o %99 müslüman nerede merak ediyorum ?

                          Yorum

                          • YuSuF ErGiN
                            Senior Member
                            • 23-01-2006
                            • 10188

                            #14
                            Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                            Originally posted by buharaz View Post


                            ayrıca o %99 müslüman nerede merak ediyorum ?

                            YUHHHHHHHH olsun sana ve senin gibi düşünenlere ..

                            sen bu ülkenin vatandaşı olmayı hak etmiyorsun.

                            Yorum

                            • buharaz
                              Junior Member
                              • 04-02-2009
                              • 264

                              #15
                              Konu: İstanbul Barosu’nun katsayı davasını kabul eden

                              Originally posted by YuSuF ErGiN View Post
                              YUHHHHHHHH olsun sana ve senin gibi düşünenlere ..

                              sen bu ülkenin vatandaşı olmayı hak etmiyorsun.
                              benim saçmalıklarıma önem verme dedim
                              yüksek yargıdakilerin değerlendirmesini yapın
                              ayrıca bu koca yuhhhhhhhhhhhhh a ragmen %99 müslüman konusunda hala şüpelerim var llove

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X