Grip/Domuz Gribi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • galerihikmet
    Member
    • 12-12-2004
    • 612

    Grip/Domuz Gribi



    Yazan-Ahmet Rasim Küçükusta

    Domuz gribi kitabı çıktı
    ''Domuz gribi kimlerde daha öldürücüdür?'' gibi birçok sorunun yanıtı bu kitapta..

    Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, son kitabı ''Grip/Domuz Gribi'' ile grip ve domuz gribiyle ilgili merak edilen sorulara cevap veriyor.

    Hayy Kitap Yayınevinden yapılan açıklamada, Prof. Dr. Küçükusta'nın kitapta, ''Domuz gribi nedir, nasıl anlaşılır?'', ''Domuz gribi neden tehlikelidir?'', ''H1N1 virüsünün mutasyona uğraması mümkün müdür?'', ''Hasta olan ne yapmalı, ne zaman doktora başvurmalıdır?'', ''Domuz gribi kimlerde daha öldürücüdür?'', ''Gripten korunmak için neler yapılmalıdır?'', ''Grip virüsleri nasıl yok edilebilir?'', ''Bağışıklık güçlendirmek için neler yapılmalıdır?'', ''Diyette nelere dikkat edilmelidir?'', ''Grip virüslerinde etkili ilaçlar hangileridir?'', ''Kimler domuz gribi aşısı olmalı?'', ''Aşının yan etkileri nelerdir?'', ''H1N1 aşısı kimler için kesinlikle sakıncalıdır?'', ''Aşı içindeki katkı maddelerine bağlı riskler nelerdir?'', ''H1N1 aşısı olalım mı?'', ''Zatürre aşısı bir alternatif olabilir mi?'' gibi sorulara cevap verildiği kaydedildi.

    -PROF. DR. KÜÇÜKUSTA KİMDİR?-

    Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, 9 Ocak 1955 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Erkek Lisesini ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitiren Prof. Dr. Küçükusta, 1984'te göğüs hastalıkları uzmanı, 1986'da doçent, 1996'da da profesör oldu.

    Prof. Dr. Küçükusta, 2008 tarihinden itibaren doktorluğunun yanı sıra serbest yazarlık yaptı. Küçükusta'nın yazıları, 6 yıldan bu yana günlük gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde yayımlandı.

    Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın bugüne kadar ''Göğüs Hastalıkları'', ''Solunum Yollarının ve Akciğerin İnfeksiyon Hastalıkları'', ''Çağımızın Hastalığı: Alerji, Astım ve Alerjiler ile Mutlu Yaşama Rehberi'', ''Modern Zaman Hastalıkları'', ''99 Sayfada Astım'', ''Biri Bizi Hasta Ediyor'', ''Nefes Hayattır-KOAH ile Sağlıklı ve Mutlu Yaşama Rehberi'', ''Adamın Biri Doktora Gitmiş… Gidiş O Gidiş!'' gibi kitapları bulunuyor.

    Hayy Kitap
    Aralık-2009
    Fiatı.4.90.tl
İşlem Yapılıyor
X