Servet’in psikopatligi tuttu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Servet’in psikopatligi tuttu

    Servet, pas nedeniyle tartıştığı Elano kendisini eliyle tersleyince “O...çocuğu” diye küfür etti, saha buz kesti



    ANTALYA kampına devam eden G.Saray’da Servet Çetin, takım arkadaşı Elano’ya dün öyle bir küfür etti ki, tüm medya bir anda buz kesti. Önceki gün GS TV’ye “Bazen psikopatlığım tutuyor” açıklaması yapan milli stoper, bu sözünü doğrularcasına bir cümle kurarak herkesi şoke etti.

    OLAY şöyle gelişti.. Takımın yıldızı Elano, bir pozisyonda defanstan pasla çıkmayan Servet’e “Neden sağa oynamıyorsun” dedi. Servet de “Sen de arkanı dönüp gidiyorsun top alsana” dedi. Sambacı eliyle tersleyince Servet de “O...çocuğu” dedi. Bunun üzerine devreye giren kaptan Arda Servet’i sakinleştirirken, Elano’nun da olayın üzerine gitmemesi üzerine tatsızlık sona erdi ve idman tüm hızıyla devam etti.

    KEWELL&ARDA ŞOV

    SABAH idmanında tamamen Ziraat Kupası’daki Ordu maçının taktiğini çalıştıran teknik direktör Rijkaard, özellikle hücum organizasyonlarını kanatlardan geliştirmeye yönelik provalar yaptırdı. Bu çalışmanın yıldızları ise isabetli ortalarıyla Kewell ve Arda’ydı...

    H.Balta: Mevki HİÇ fark etmez

    HAKAN Balta ve Nonda, Antalya Özdilek Park’ta taraftarlarla buluştu. G.Saray kulübünün GSM operatörü GS Mobile sahipleriyle buluşan ikiliden Balta, “Son iki sezonda 30 maçta yer aldım. Farklı mevkiilerde oynamam herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Ben her mevkide görevimi yaparım. Savunmamızda da sıkıntı yok. Transfere ise yönetim karar verir” ifadelerini kullandı.

    MONDRAGON’UN kâbusu Kadıköy!

    TÜRKİYE’YE gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden biri olan Mondragon’un içinde kalan tek uhdesi Kadıköy.. İşte 6-0’da, 7 kişi kaldıklarında, 4-0’da hep kaledeki isim olan ve şu an Köln’ün kalesini koruyan Kolombiyalı’nın LİG TV’ye açıklamaları:

    “F.BAHÇE’Yİ 5-1 yenmiştik. Fakat sonrasında beraberlik bile alamamak sinirlerimi bozuyordu. İçimden şunu geçirmiştim, ’Biz 1 şampiyonluğu onlara verelim, Kadıköy’de 1 kez kazanalım.’

    Lille, KEITA için Lyon’a dava açtı

    ASLAN’IN sağ kanattaki ‘superman’i Abdul Kader Keita’yı ne parladığı Lille, ne de transfer olduğu Lyon unutamıyor! Lille, 2007 yılında 16 milyon Euro’ya Lyon’a sattıkları Keita’nın G.Saray’a gelişinden para istiyor. Çünkü yapılan antlaşmaya “4 yıl içinde satılırsa, 2 milyon Euro verilmesi gerekiyor” maddesi koyduran Lille, şimdi konuyu mahkemeye taşıdı.
İşlem Yapılıyor
X