Galatasaray'da Nonda kaliyor Kewell'in Gitmesi Gundemde

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Galatasaray'da Nonda kaliyor Kewell'in Gitmesi Gundemde

    Giovani, Nonda’nın değil Kewell’ın yerine



    Jo ve Baros da Atletico maçında görev yapamayacağı için Kongolu kalıyor.

    Kewell’ın 2.5 ay oynayamayacak olması G.Saray’ın planlarını bozduYarın Giovani Dos Santos’u İstanbul’a getirmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Nonda’yla yolları ayıracaktı. Ama Kewell’dan gelen haber yolcuyu değiştirdi.

    G.SARAY yönetimi, dün Kewell’dan gelen şok haberle bütün stratejilerini değiştirmek zorunda kaldı. Ordu maçında sakatlanan ve perşembe günkü idmanda sağ kasığında ağrı hisseden Avustralyalı 2.5 ay sahalardan uzak kalacak. İlk yarıda 25 maçta 14 gol atan, 5 de asist yapan Kewell için sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada “Sağ kasık adduktor tendonunun kemiğe yapışma bölgesi yakınında ikinci derece yırtık tespit edildi. Sağlık ekibimiz tarafından sporcunun durumu bir bütün olarak değerlendirildiğinde, tedavisinin uzun bir sürece yayılacağı tahmin ediliyor” denildi.

    KEWELL’DAN gelen haberle dün toplanan sarı-kırmızılılar, planlarda değişiklik yaptı. Giovani Dos Santos’un transferini yarın bitirecek olan G.Saray’da, yönetim Nonda’yla yollarını ayırmayı düşünüyordu. Ama Atletico Madrid maçlarını düşünen yönetim, Jo ve Baros’un da İspanyol ekibine karşı forma giyemeyeceğini hesaba katıp, Nonda’yı tutmaya karar verdi. Kewell’ın 2. yarının son 1 ayında oynayabilecek olması nedeniyle Avustralyalı yıldızla yolların ayrılması kararı çıktı.
İşlem Yapılıyor
X