Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Ahmet ATLI
    Member
    • 16-09-2004
    • 1171

    Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

    Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler


    BEYAZ PİRAMİT- Resmi Tarihin Çöküşü

    Türkleri bütün dünyaya geri bir millet olarak tanıtan görüş, bizim de içimize girmiştir. Evvelâ, millete tarihini, asil bir millete mensup bulunduğunu, bütün medeniyetlerin anası olan ileri bir milletin çocukları olduğunu öğretmeliyiz.

    1930 (Ahmet Hamdi Başar, Atatürk'le 3 ay, s. 122)
    ORTA ASYADAKİ TÜRK PİRAMİTLERİ
    Bugün Çin Halk Cumhuriyeti'nin sınırları içerisinde yer alan, Xian şehrine 100 km uzaklıkta Qin Ling Shan dağlarında Ön-Türk uygarlıklarından birisi tarafından inşa edilmiş, etrafında irili ufaklı 100 adet piramitle beraber, 300 metre yüksekliğinde bir piramit bulunmaktadır;
    BEYAZ PİRAMİT
    Beyaz Piramit'in ikinci dünya savaşı sırasında Çin'e yardım malzemesi götüren bir C-54 uçağından çekilen fotoğrafı 1957 yılında ilk kez Life dergisinde yayınlanmıştır.
    Bu piramitleri araştırmak üzere1994 yılında Şensi bölgesinde bir araştırma gezisi yapan Alman bilim adamı Hartwig Hausdof kendi koleksiyonundan birkaç resmin halka açılmasına izin vermiştir. Hausdorf'a göre piramitlerin yapım tarihi en az M.Ö. 2500'ler civarındadır.
    Bölge Çin Halk Cumhuriyeti tarafından yasak bölge ilan edilmiş olduğundan dolayı Piramitler içerisinde bulunan Mısır medeniyetinden çok ileri bir teknikle mumyalanmış olan cesetler ve Ön-Türkçe yazıtlar üzerinde araştırma yapılamamaktadır. Türk Bilim adamı Kazım MİRŞAN yaptığı araştırmalarda Ön-Türk uygarlıkları tarafından OT-OÐ olarak isimlendirilen Ön-Mısır'a M.Ö 3000 Yıllarında Doğu Anadolu'dan Isub-Ög yazısının gittiğini tespit etmiştir. Kazım MİRŞAN'ın bugüne kadar anlamı çözülemeyen 184 adet mısır hiyeroglifini Ön-Türkçe olarak okumuş olduğu ve mumyalama tekniklerinin yine M.Ö. 3000'li yıllarda Altaylarda geliştirildiği düşünülürse Piramit inşa teknolojisinin Eski Mısır'a Ön-Türk Uygarlıkları tarafından öğretildiği sonucuna ulaşılmaktadır.
    Tüm İnsanlık tarihini değiştirerek; MEDENİYETİN ASIL YARATICISININ TÜRKLER OLDUÐU SONUCUNU DOÐURAN bu olağanüstü keşif batılı bilim adamları(!) tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması mümkün olmayan bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan maksatlı çalışmalar yapılmaktadır.

    Bu olayla ilgili bilgileri olan varmı ??


  • Ahmet ATLI
    Member
    • 16-09-2004
    • 1171

    #2
    Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

    Çin'deki Türk Mumyaları

    Beyler Ceviz Kabuğu Progamın'a katılan (İzleyici telefonu) Halil Şıvgın (Eski "Sağlık Bakanı" şöyle ne demiş bakalım

    "1984 yılında ben Çin'i ziyaret ettim, Çin'i ziyaretim sırasında Turfan'a götürdüler. İlk defa Turfan'a giden Türk heyetinin mensubu olmakla da gerçekten gurur duyuyorum. Orada bizi gezdirirken mumya bulduklarını söylediler ve biz mumyaları gördük. O gördüğümüz mumyaların Mısır'daki mumyalardan çok farklı olduğunu ifade ettiler, yani teknoloji olarak, yapımı olarak Mısır'daki mumyaların önünde olduğunu.

    Daha sonra aradan yıllar geçti, bir televizyon kanalında bu konun tartışılmakta olduğunu gördüm. Gerçekten bilimsel olarak, gidilmiş, Mısır mumyalarıyla Turfan'daki mumyalar arasında bir kıyaslama yapılıyor. Bu kıyaslamada, Turfan mumyalarının... ...Ben orada kadın mumyaları gördüm, çocuk mumyaları gördüm, erkek mumyaları gördükm, fakrlı şeylerden. Ve o sırada, hatta bir tanesinde yeterince koruma yapılmamış, bozulmaya başlamılştı müzede gördük onları.

    Bu mumyalardaki üstünlüğü bilim adamları ortaya koymaya başladılar. Bilim adamlarının ortaya koydukları bir gerçek var ki, ilk defa mumya kültürünün Türkler'den geliştiği ortaya çıkıyor. Bundan dolayı da ben şimdi iştirak ediyorum. Yani ben bilim adamı değilim, ama bizim bilim adamlarımınızın bu olayın üzerine ciddiyetle eğilmeleri gerekiyor. Eğer Mısır'daki mumya kültürü olduysa, var idiyse geçmişte, onun etrafında da bir kültürün olması lazım. Mısır'ın etrafında mumya kültürüyle ilgili herhangi bir şey yok. Afrika öbür taraf, bu tarafta da yine böyle bir kültür yok. Dolayısıyla, Orta Asya'dan o bölgeye giden Türkler'in varlığı söz konusu olabilir..."

    Ben bir katkıda bulunmak istiyorum bu mumyalar konusunda Urumçi mumyalarını söz konusu etmiştir, tabii ki çok önemli. Bakın, buradaki Urumçi'de teşhir edilen mumyalardan ilk birincisi 44 yaşında ve Milattan önce 1000, yani günümüzden 3000 yıllık. Bir başkası gene 1600, en yaşlı olarak da işte bu "Lolan" denilen bayan mumyası var, Doğum'dan önce 2000 bu, yani 4000. Şimdi en büyük özellii iç organlarının çıkartılmamış olması. Başka . Şu andaki mumyaların durumu Mısır mumyalarına nazaran çok daha iyi olması... İleri teknolojide bir mumyalama sistemi öyledir, uygulanmıştır. Dahası, bir mumyanın üzerinde ameliyat izi var, at kılıyla dikilmiş. Amerika doktorların tespiti, dünyada ilk ameliyat veya operasyonlardan bir tanesi olarak kabul ediliyor. Dahası var; burada kumaş ekose ve boyalı ve Doğum'dan önce 2000'i konuşuyoruz, günüzmüden 4000 sene öncesini konuşuyoruz. Ve bunları biz bulmadık; bunlar şu anda Doğu Türkistan'da Urumçi'de teşhir ediliyor.

    İlgi adresler:

    Beyaz Piramit

    http://www.crystalinks.com/pyramidchina.html

    http://www.earthquest.co.uk/china/china.html

    http://www.lauralee.com/chi_pyr.htm

    http://www.trilobia.com/pyramids.htm

    http://webmongrel.com/dzone/chinapyramids/

    KAZIM MIRSAN

    http://www.geocities.com/kazimmirsan/

    Yorum

    • Ahmet ATLI
      Member
      • 16-09-2004
      • 1171

      #3
      Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

      TIBETAN PYRAMIDS

      "Great White Pyramid" of "Xian,China" is the "Worlds Largest Pyramid". It is reported to be about 300 meters high.

      It is found in Tibet - located in the Qin Ling Shan mountains, about100 km southwest of the city of Xi'an, in the People's Republic of China.

      Life Magazine had a picture of this Tibetan Pyramid taken in 1957. The first picture to be seen here was taken from a C-54 in world war II by a pilot who flew supplies through the Himalaya Mountain terrain as a volunteer helping the Chinese.

      Hartwig Hausdorf, a researcher in Germany, sent over photographs from his collection, taken during his 1994 trip to the Forbidden Zone in The Shensi Province in China.

      Estimates for an age are 4,500 years old. Hausdorf mentions the diaries of two Australian traders who, in 1912, met an old Buddhist monk who told them these pyramids are mentioned in the 5,000 year old records of his monastery as being "very old."

      Hausdorf reports: There are over 100 pyramids, made of clay, that have become nearly stone hard over the centuries. Many are damaged by erosion or farming. One pyramid is as large as the Pyramid of the Sun of Teotihuacan in Mexico (which is as large as the Great Pyramid of Giza). Most are flat topped, some have small temples on top. There is a stone pyramid in Shandong, about 50 feet tall. Some incorporate the golden proportion.

      Pyramid Built 5000 years ago Found in Inner Mongolia

      July 7, 2001 - People's Daily

      A three-story pyramid dating 5000 years back has been discovered in north China's Inner Mongolia Autonomous Region.

      The pyramid, which looks like a trapezoidal hill from afar, is located on a hill one kilometer north of Sijiazi Town, Aohan County. The pyramid is about 30 meters long and 15 meters wide at its base.

      This is considered the best-preserved pyramid built during the Hongshan Culture period that has been found so far, said Guo Dasun, an archaeologist in charge of the excavation.

      Seven tombs and one altar were also found on the top of the pyramid. Archaeologists also discovered a number of pottery pieces with the asterisk character inscribed on the inner wall. The asterisk character is believed to be related to the understanding of ancient people on astrology.

      Among the culture relics excavated from one of the seven tombs are a bone flute and a stone ring and a full- sized stone statue of Goddess unearthed from another tomb.

      What astonished the archeologists is a one palm-sized stone genital found on the inner wall of a tomb with a small stone statue of Goddess below.

      Guo Dasun said that most of these relics are found for the first time and will shed light on studying the origin of Chinese civilization.

      The Burma Tibetian Pyramid

      The Burma Tibetian Pyramid is called 'The Pyramid of Gathering'.

      It is a bright white pyramid that is well preserved in the Buhtan Province.

      The limestone is still preserved beyond imagination. It supposedly glows under light.

      This pyramid was spotted by U.S. pilots in China in WWll flying over the hump in Burma.

      It is mentioned much by an Irish author Mona Rolf.

      It same size as the Khufu Pyramid in Egypt.

      Kaynak:
      http://groups.yahoo.com/group/kesam1923/

      Yorum

      • Ahmet ATLI
        Member
        • 16-09-2004
        • 1171

        #4
        Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler







        bu piramidin üstü bitki örtüsü ile kaplanmıs bildiğim kadarıyla (görünmemesi için)
        bu kadar önemli ne olabilirki içinde bizlerle ilgili de çin bu piramit sayesinde ülkeye gelebilecek turistik kaynagı hiçe sayıyo. parası bi yana çinin dünyaya açılmasını da sağlardı bence.
        piramitte bildiğim kadrıyla eski turkçe yazıtlar varmış. insan merak etmeden de duramıyo bu yazıtlarda ne anlatıldığını bilmek için...

        Yorum

        • Ahmet ATLI
          Member
          • 16-09-2004
          • 1171

          #5
          Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

          Beyler, bu çok önemlidir. Ama size önce önemli bir şeyden bahsetmek istediğimi söyleyebilirim.

          ÇİN'DE TÜRK MUMYALARI

          Sağlık eski Bakanı Halil Şıvgın'dan öğreniyoruz:

          "1984'te Çin'i ziyaretinde götürüldüğümüz Turfan'da buldukları mumyaları gösterdiler ve onların Mısır mumyalarından üstün olduğunu ifade ettiler. Çocuk, kadın, erkek mumyaları gördüm. Mumya kültürünün Türklerle başladığı ortaya çıkıyor. Eğer Mısır'da mumya kültürü olmuş olsaydı bu kültürün içinde geliştiği bir kültürün de olması gerekirdi..."

          Turgay Tüfekçioğlu tamamlıyor : Sayın bakan Urumçi mumyalarından söz etti. Bakın buradaki mumyalardan ilki 55 yaşında ve İ.Ö. 1000 yani günümüzden önce 3000 yıllık, bir başkası gene İ.Ö. 1600, en yaşlı Lolan denilen bayan mumyası var İ.Ö. 2000.. Yani 4000 yıllık. En büyük özelliği iç organların çıkarılmamış olması... Mısır tekniğinden çok ileri... dahası var, mumyanın üzerinde ameliyat izi var.

          At kılıyla dikilmiş... Amerikan doktorlarının tespiti, dünyada ilk ameliyat olarak kabul ediliyor.. Dahası da var, kumaş ekose ve boyalı İ.Ö. 2000.. (Gaelik dili konuşanların Üst Asya'da, Macalık yöresinden yola çıkıp İngiltere'ye göç ettikleri düşünülürse?)

          Halil Şıvgın:

          "İsviçre'de beyin cerrahımız Gazi Yaşargil'le 13/14 yıl önce bu ameliyat konusunu konuştum. Yaşargil, aynı yörelere bir heyetle gidildiğini, yapmış oldukları çalışmalarda Türklerin çok önceleri bizim şu anda yapmakta olduğumuzu beyin ameliyatlarını yaptıklarını tespit ettik. Hattâ ben o ameliyatlarda kullanılan aletlerden birini aldım, günümüze uyarladım... O alet şimdi benim adımla anılıyor"



          Çin'deki Türk BEYAZ PİRAMİDİ hakkında kısacası anlatıyorum.

          Çin Halk Cumhuriyeti'nin sınırları içinde, Xian şehrini 100 km. Uzalıkta Qin Ling Shan dağlarında bulunmaktadır. 300 (üçyüz) metre yüksekliktedir.

          İkinci Dünya Savaşında Çin'e yardım malzemesi götüren C-54 uçağının pilotu tarafından fotoğrafı çekilmiş. İlk kere 1957'de Lifre dergisi tarafından yayınlanmış. 1994 yılında Şensi bölgesinde bir araştırma gezisi yapan Alman bilgini Hartwing Hausdorf kendi koleksiyonundan birkaç resmin halka verilmesine izin vermiş. Hausdorf'a göre piramidin yaşı -2500'ler civarında.

          Aynı piramidin etrafında daha küçük 100 kadar piramit var.

          Turgay Tüfekçioğlu'nun haberini verdiği bu piramidin yüksekliğinin 300 metre olduğunu hayretle karşıladım. Piramit gerçekten 300 metre yüksekliğindedir. Yani, Eyfel kulesi yuksekliğine varan bir tepe halindedir.

          Orta Asya kişisinin Samarkand yakınındaki Teşik-Taş mağarasının ağzının kapamak için kullandıkları Taş örme tekniği, Ön-Türklerle bu piramitte en yüksek noktasına varmıştır dersek abartmış ya da yanılmış olur muyuz ?

          İleride göreceğimiz gibi, Ön-Atalarımızın OT-OÐ dedikleri Ön-Mısır'a (-3000)lerde Doğu Anadolu'dan Isub-Ög yazısının gittiğini öğreneceğimiz gibi, Mirşan'ın 184 Mısır hiyeroglifini Ön-Türkçe okumuş olduğunu göreceğiz Mumyalama tekniğinin 3000'lerde Altaylarda olduğunu da bilmekteyiz, (Jettmar)

          Bu şartlarda Piramitlerin ancak Ön-Türkler tarafından yapılmış olduğunu kabullenmemiz bilimsel mantık sonucudur.
          __________________
          Petrol; kan ve hileyle elde ettikleri
          bir sermaye, para; tanrısal bir güç,
          hedef; siyonizmin "Tek Dünya Devleti"
          diğer adıyla "Küresel Kraliyet..."
          "Hedefteki Ülke TÜRKİYE..."
          Oysa vatanın asil evlatları durumdan
          vazife çıkararak
          "BÜYÜK TÜRKİYE"yi
          gün be gün inşa ediyor...

          Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET


          TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN...






          ALINTIDIR ARKADAŞLAR

          Yorum

          • altayumutlu
            Junior Member
            • 22-01-2007
            • 1

            #6
            Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

            Bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyordum ve tesadüfen bu siteye rasladım şu anda anlatıcaklarımı internetten bulmadım bir tarihci aracılıgı ile ögrendim

            Tarihci çok bilgili ve önünde saygıyla durdugum bir hocamdı:

            Önce şunu belirti ban mısırdaki pramitleribilirmisin dedi bende evt hocam dedim bu pramitler içinde günümüz helikopterlerinin çizimlerinin oldugunu duymuşundur dedi bende evet hocam duydum diyerek onayladım.
            bu piramit içinde (Türk tarihine işik tutucak bilgilerle dolu oldugu ve yüksek teknolojik bilgilerle dolu oldugu birçok işaretle belli.Bu piramit tarihin akışını rahat degiştire bilir.)
            Şimdi yazıma geceyim:

            Beyaz piramit Türklerin yaptıgı ve dünyanın en eski piramididir bu piramit sizlerinde belirttigi gibi en yüksek piramittir bunları siz zaten belirttiniz.benim söylemek istediklerim bu piramit hakkında birazdaha ayrıntı dene bilir.(Türkler için ve Dünya için ne getiricek bu konumda.)

            Şimdi diyelimki bu piramiti çin saklamadı ve çıkarttı ne olucak öncelikle mısırlıların türk soyuna dayandıgı en azından Türklerle tarih içinde büyük bir kültür alışverişinde bulundugu ortaya çıkıcak bu konu çin ve bazı devletleri fazla etkılemez fakat piramitin içine girdigimizde olaylar biraz daha degişicek şöyleki Türklerin dünyanın en eski irklarından oldugu ve hatta dünyadaki birçok irkın Türklerden türemiş olma ihtimalı ortaya atılıcak en önemlisi ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün Güneş Dil teorisinin ve mu kıtası teorisinin güçlenmesine yardımcı olucak büyük bir kanıt cıkıcak ortaya bu başta çin olmak üzere dünyadaki hiçbir gücün (Türkler hariç) hoşuna gitmicek ve bu teori güclenirse kizılderililerle var oldugu rivayet şeklinde dolaşan baglarımız belki dogru çıkıcak (ki saklandıgına göre dogru olma ihtimali yüksek) bunun anlamu şu olur Amerika bizim atalarımızın cesetleri üzerine kuruldu olur.

            Tabiki bu piramit cıkmadan ve araştırılmadan bu söylediklerimde şahsi yorumlar olarak kalıcak.

            Yorum

            • KuR_SaD
              Banned
              • 28-11-2005
              • 418

              #7
              Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

              Yaklaşık 1,5 yıl önce bu konuyu bende araştırdım biraz.Aklımda kaldığı kadarıyla değinmek istiyorum.

              Beyaz Piramit 300 metre yüksekliğindedir.Mısır'ın en yüksek piramidi Keops 178 metre yüksekliğindedir.Zaten piramit tekniğinin Mısır'a Orta Asya'dan öntürkler tarafından götürüldüğü söylenir.Ayrıca Orta Asya'da taklamakan çölünde bulunan mumyanında,Mısır mumyalarına kıyasla çok ileri bir teknolojide olduğu söylenir.Beyaz Piramidin olduğu bölge Çin tarafından yasak bölge ilan edilmiştir.Yani Çin işgal ettiği Doğu Türkistan'ın Türk toprağı olduğunu unutturmak için,bu bölgedeki Türk kültürünü saklamaktadır.

              Bununla beraber de Çin epey eski zamanlarda bütün tarihi bilgileri yakmıştır.Kayıp Mu kıtası.Bu kıtanın ne zaman battığı belli değildir.Ancak 10/15 bin yıl öncesinde Mu kıtasında uygurların müthiş derecede ileri bir medeniyet olduğu söylenir.Kıtanın batmasıyla bir kısım uygurlar Güney Amerika taraflarına çıkmıştır.Diğerleri de orta asya dolaylarına.Hatta büyük önder Atatürk Mu kıtasına epeyce önem vermiştir.Şu an adı aklıma gelmeyen bir araştırmacıyı Güney Amerikaya göndermiştir.O araştırmacının tespitlerinde eski Türkçeden bir çok kelime aynı olarak saptanmıştır.Atatürk bunları kitaplaştıramadan vefat etmiştir.Bu bilgilerin dağınık halde hala saklandığını duymuştum.

              Bu konuyu açan Ahmet Atlı arkadaşa teşekür ederim.

              Yorum

              • CERAN
                Junior Member
                • 28-01-2007
                • 1

                #8
                Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

                BENDE İNTERNETTE TÜRK PİRAMİTLERİ DİYE BİR YAZI OKUDUM VE HOCAMA SORDUM BİLMİYORUM DEDİ.BENDE İNTERNETTE DAHA DETAYLI ARAMA YAPTIM.VE Xİ'AN BÖLGESİNİN BİR EYALETİNDE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.VE GOOGLE EARTH PROGRAMINDA ORAYI BULDUM.VE İRİ UFAKLI 100 YAKIN PİRAMİT VAR.BENCE BUNUN ÜSTÜNE GİDİLMESİ GEREKİYOR. EĞER YUKARDAKİ LİNKLERE BAKTIYSANIZ PİRAMİTLERİN ÜSTÜ AĞAÇLAR DİKİLMİŞ AMAÇLARI ONLARI GİZLEMEK. BİZ ÇİN HÜKÜMETİNDEN BİR İZİN ALARAK BURALARI ARAŞTIMALIYIZ.ÇÜNKÜ BU ATALARIMIZA BİR BORCUMUZ. SAYGILARIMLA.

                Yorum

                • ismailtasel
                  Junior Member
                  • 03-04-2008
                  • 1

                  #9
                  Konu: Beyaz Pİramİt Ve TÜrkler

                  Yazınız için teşekkürler Google eart tan inçeleyip orada yayınlanan fotoğraflar çok enterasan onları size nasıl aktarabilirim bilmiyorum.
                  bilğisayarınızda google eart 4 yüklü ise aşağıdaki koordinatları ve orada ki
                  bir çinlinin fotoğrafı çok enterasan sayğılarımla....
                  Not:34º 26' 39.11N,-108º 56' 27.05E (foto 18)

                  Yorum

                  İşlem Yapılıyor
                  X