Sadettin Saran'dan Fenerbahce'ye yanit

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Sadettin Saran'dan Fenerbahce'ye yanit



    Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, kendisi hakkında kulüp tarafından yapılan açıklamaya yanıt verdi.

    Saran, yazılı açıklamasında, 8 Şubat tarihinde kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamaya tarafından cevap verme zorunluluğu doğduğunu belirterek, "Daha önce de defalarca belirttiğim gibi, söz konusu ticari anlaşma sayın Aziz Yıldırım’ın ısrarlı ricalarıyla yapılmış olup, ben daha Fenerbahçe yöneticisi olmadan hayata geçmiştir. Sayın Aziz Yıldırım hem anlaşmanın ülkedeki ekonomik krize rağmen gereklerini zamanında ve kuruşu kuruşuna yapmamdan hem de kulübümüze başta Galatasaray olmak üzere birçok kulübe yaptığım tekliflerin kat be kat üzerinde kazançlar sağlamamdan dolayı bana defalarca teşekkür etmiştir. Anlaşmazlığın yegane sebebi, sayın Aziz Yıldırım’ın kulübümüzü kişisel hırslarına alet etmesi ve göz göre göre kulübümüzü maddi zarara uğratma riskini göze alabilmesidir. Tüm bu süreç, benim yönetimden istifa etmem ve başkan adayı olmamla başlamıştır" ifadelerini kullandı.

    "YILDIRIM, HUKUK KARŞISINDA ÇARESİZ DURUMDADIR"

    Aziz Yıldırım’ın hukuk karşısında çaresiz durumda olduğunu öne süren Saran, "Benim bütün yükümlülüklerimi yerine getirmeme rağmen, sayın Yıldırım, benimle olan şahsi probleminden dolayı, sözleşmeyi tek taraflı olarak ihlal etmiştir" dedi.

    "Bugün de haksız ve hukuksuz olarak internet sitesinden dava ile bilgi adı altında tüm hakem prosedürünü ve hakem isimlerini zikrederek hukukun en temel kaidelerine aykırı hareket etmekte ve hakem heyetini baskı altına almaya çalışmaktadır" diyen Saran, şöyle devam etti: "Tüm bunların yarattığı hukuki ve ekonomik sonuçlar karşısında, sayın Aziz Yıldırım’ın kulübümüzü düşürdüğü durumu izah etmekte zorlanması da gayet normaldir. İşte tam bu noktada söz konusu anlaşmazlığı manipüle etmek ve gerçekleri saptırmak adına, benim Fenerbahçeliliğimi sorgulamak cüretinde bulunmaktadır. Gözlendiği kadarıyla, uzun süredir şahsıma karşı uygulanmakta olan yıldırma politikası maalesef şimdi de duygu sömürüsü, yıpratma ve karalamaya dönüşmüştür.

    Şahsi kaprisleri yüzünden kulübü böyle maddi bir riske sokması, Fenerbahçe kulübünün yönetim biçimi ve geleceği açısından endişe vericidir."

    "TÜM TÜRKİYE, FENERBAHÇE’YE NASIL HİZMET EDECEÐİMİ GÖRECEKTİR"

    Kulüpten ihraç edilme konusuna da değinen Saran, sözlerini şöyle tamamladı: "İhraç meselesi ayrı bir dava konusu olup, yerel mahkemece haklılığım açıkça ortaya konulmuştur. Şu anda devam eden hukuki sürecin sonunda seçme ve seçilme hakkımı kanunen geri aldığımda, tüm Türkiye Fenerbahçe’ye nasıl hizmet edeceğimi görecektir.

    Bir kez daha derin üzüntüyle belirtmek isterim ki, bu münferit olay bir başkanın kişisel hırs ve hesaplaşmaları uğruna nasıl hak, hukuk tanımaz bir şekilde davrandığının, kulübünü hiç gözünü kırpmadan nasıl büyük maddi zararlara uğratabildiğinin en açık kanıtıdır ve bu özelliği ile de örnek bir olaydır."
  • cemal344
    Senior Member
    • 03-11-2005
    • 3977

    #2
    Konu: Sadettin Saran'dan Fenerbahce'ye yanit

    Bu karalamalarla biryere varamaz.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X