ispanya'da Galatasaray'in hata yaptigi konusuluyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    ispanya'da Galatasaray'in hata yaptigi konusuluyor



    İSPANYA’DA GALATASARAY’IN BÜYÜK BİR HATA YAPTIÐI KONUŞULUYOR

    İşin tuhaf tarafı Nonda gibi 16 gol atan bir adamın parasının ödenip gönderilerek yerine Dos Santos’un alınması… Dos Santos, çok büyük bir yıldız olarak çıktı. Rijkaard onu almıştı, ama kendini geliştiremedi. İngiltere’de başarısız oldu. Ronaldinho’ya benziyor. Ronaldinho, kendine bakmadığı için, profesyonel davranamadığı için düşüşe geçti. Dos Santos da aynı akibete uğradı. Barcelona, Dos Santos’u sattığında tepki almıştı. Şimdi İspanya’da herkes Barcelona’nın verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu konuşuyor.

    İspanya’da herkes Galatasaray’ın Nonda’yı satarak Dos Santos almasını eleştiriyor. Hata yaptığını söylüyorlar. Galatasaray gibi dünya çapında bir kulüp bu hatayı nasıl yapar diyorlar.

    İspanya’da yaşayan menajer Bayram Tutumlu, Galatasaray’dan gönderilen Nonda’nın futbola devam etmekle etmemek arasında kaldığını söyledi.

    Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Tutumlu, “Galatasaray’ın Nonda’ya ödediği para çok yüksek, 2 milyon 300 bin avro net para alıyordu. Real Betis bu parayı veremez. Nonda indirim yapacak, 3-4 içerisinde bu transfer bitecek” dedi.

    Tutumlu, ayrıca, İspanya’da futbol çevrelerinin Galatasaray’ın Nonda’yı satarak Dos Santos’u transfer etmesini eleştirdiğini belirterek “Galatasaray gibi dünya çapında bir kulüp bu hatayı nasıl yapar diyorlar” dedi.

    NONDA GALATASARAY’DAN 2 MİLYON 300 BİN AVRO ALIYORDU

    Nonda, “ilk önce oynayacağım dedi. Sonra futbolu bırakabilirim” dedi. Kararını henüz vermedi. Galatasaray’ın Nonda’ya ödediği para çok yüksek, 2 milyon 300 bin avro net para alıyordu. Aynı parayı istiyor. Real Betis’in bu paraları vermesi çok zor. Ancak bu parayı İspanya’da Marco Aurelio gibi adamlar alır. Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. 3-4 gün içerisinde sonuca varacağız.

    NONDA İNDİRİM YAPMAZSA BETİS’E TRANSFERİ OLMAZ

    Biz kendisine Galatasaray sana bu parayı ödemişse bu Galatasaray’ın problemi. Bu kadar çok parayı burada sana ödeyemezler dedik. Bu rakamı kafadan sil” dedik.
  • iyi
    Member
    • 13-03-2004
    • 2187

    #2
    Konu: ispanya'da Galatasaray'in hata yaptigi konusuluyor

    galatasaray edindiği belirli bir başarıyı belirli bir istikrarı dağıtıp yakaladığı başarıdan dahada yüksek başarı edinmek için transferler yaptı.üstelik sezon sonuda değil.transferler takıma hemen uyum sağlarmı.galatasaray kura çekti.dahada başarılı olunur olunmaz zamanla görülür.galatasaray dahada başarılı olup utandırabilirde

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X