Mustafa Denizli: Derbide telafi ederiz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Mustafa Denizli: Derbide telafi ederiz

    Denizli, G.Antep’te kaybedilen üç puan sonrası yine pozitif konuştu



    “Hatalar sonucunda goller yedik. Yenilginin telafisi G.Saray
    önünde olmalı. Önümüzdekilerle aradaki fark kapatılabilir.”

    BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, G.Antep’te kaybedilen üç puan sonrası yine pozitif konuştu. Ligde üstlerinde yer alan takımlarla aralarındaki puan farkının kapatılmayacak kadar büyük olmadığını söyleyen Denizli, yenilgiyi telafi edebileceklerini ifade etti.

    TECRÜBELİ hoca maçla ilgili olarak “Antep olağanüstü mücadele etti. Akıllı işler yaptılar, kazanmayı bizden fazla hakettiler. Biz ise hatalar yaptık ve goller yedik. Maç daha da gollü bitebilirdi.

    İLK yarı çok pas hatası yaptık. Kapalı savunmayı ortadan delmeye çalıştık. Bunu istemiyordum. Oyunu döndürmeye çalıştığımız anda yediğimiz gol psikolojimizi olumsuz etkiledi. İkinci yarı kanatları sağlıklı kullanamadık.

    SEZONA başlarken, 6 maçta 6 puan toplamıştık. 2. yarıda ise iki haftada 6 puan alıp avantaj yakalamıştık. Şimdi bu yenilginin telafisi G.Saray maçında olmalı.

    MAÇLARIN sağlığına etkisinin sorulması üzerine ise “Doktorların tavsiyesi 1-2 hafta daha aktif olmamam şeklinde. Bu skor durumum itibariyle beni daha da sarstı” yanıtını veren Denizli, ligin şeklini kendilerinin tayin edeceğini söyledi. Tabata’nın da ilerleyen günlerde daha yararlı olacağını sözlerine ekledi.

    SIVOK ve TORAMAN cezadan ucuz yırttı

    BEŞİKTAŞ defansında dün İbrahim Toraman ve Sivok, cezalı duruma düşmekten ucuz kurtuldu. Çek stoper, ilk yarıda Olcan’ın beline tekme atmasına rağmen sarı kartla yırtarken, Toraman ise Julio Cesar’a yaptığı sert müdahaleye reğmen kart görmedi. Öte yandan dün yedek oturan Ferrari’nin haftaya İnönü’deki G.Saray derbisinde oynayabileceği açıklandı.

    Rüştü: Rakip kadar mücadele etmedik

    BEŞİKTAŞ’IN tecrübeli file bekçisi Rüştü, G.Antep’ten aldıkları yenilginin mazereti olmadığını söyledi. 2 gole rağmen önemli kurtarışlar yapan Rüştü, “Hatalardan ders alacağız. Rakip kadar mücadele edemezsek kazanamayacağımız belli. Bu kayıplar bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. G.Saray maçını kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.

    Üzülmez: Antep bizden akıllıydı

    G.ANTEP önünde Beşiktaş’ın en hırslı ismi olarak göze çarpan İbrahim Üzülmez, kötü oynadıklarını itiraf etti: “Beklentilerden uzak bir oyun sergiledik. G.Antep daha akıllı oynadı. Önümüzde G.Saray derbisi var. Bu maçtaki hataları yapmazsak derbiyi kazanabiliriz. Erken gol yiyince ofansif oynamaya başladık. Bu nedenle açıklar verdik.

    RAKİBE bu kadar çok pozisyon vermemeliydik. Bizim gibi büyük bir takıma bu sonuç gerçekten de yakışmadı.”
İşlem Yapılıyor
X