Manisaspor:2 - Fenerbahce:2 (Mac sonucu)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Manisaspor:2 - Fenerbahce:2 (Mac sonucu)



    Turkcell Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Manisaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi...

    İLK YARI
    1. dakika Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı ve mücadele başladı...
    3. dakika Emre, Yiğit ile girdiği mücadele yerde kalınca sağlık görevlileri oyun alanına girdi. Emre'nin tedavisi nedeniyle oyun 1 dakika durduktan sonra Emre dışarı alındı ve mücadele yeniden başladı.
    4. dakika Emre tedavisinin ardından yeniden oyuna girdi.
    4. dakika Alex, ceza sahasına girmek üzereyken Mehmet Güven'in müdahalesi ile yerde kalınca Fenerbahçe ceza sahası yayının hemen dışından serbest vuruş kazandı.
    5. dakika Fenerbahçe'de serbest vuruşu Alex kullandı, top çok az farkla auta çıktı.
    9. dakika Fenerbahçe'nin hızlı atağında Semih'in sağdan ortasında kaleci tokatladı, Alex arka direkte topu çevirdi. Orada Özer Hurmacı müsait pozisyonda kafa ile vurdu ama top çok farkla auta çıktı.
    10. dakika Mehmet Topuz'un başlattığı atakta Alex topu aldı ve Semih ile ver-kaç yapmak istedi ama defans araya girdi ancak bu kez de top Mehmet Topuz'un önünde kaldı. Topuz yerden sert vurdu, kaleci İlker kontrol etti.
    11. dakika Ardından Fenerbahçe bir atak daha geliştirdi. Bu kez Özer soldan inip içeri kesti ama defans yine araya girdi.
    12. dakika Fenerbahçe bu dakikalarda çok atak...

    VE GOOOOLLLLL
    13. dakika Fenerbahçe yine etkili geldi. Özer soldan indi ve ortaladı, Alex topun üzerinden atladı ve top bomboş pozisyondaki Cristian'ın önünde kaldı. Cristian çok düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Şimdi skor Fenerbahçe lehine 1-0
    16. dakika Fenerbahçe maçın başından beri üstün ve atak bir futbol sergiliyor. Yine ceza sahasına çok rahat girdiler ama Özer pozisyonunu kaybedince pozisyon golle sonuçlanmadı.
    20. dakika Semih orta sahada aldığı topla ilerledi ve Alex'e aktardı ve ters koşu yaparak yine pozisyon yaratmak istedi. Alex de Semih'i gördü. Semih vurdu ama top kornere çıktı.
    23. dakika Fenerbahçe atağında uzun mesafeli topa hareketlenen Semih, kaleci İlker ile defansın arasına girip dokundu ama top yine auta çıktı. İlker bu pozisyonda kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
    24. dakika Semih bugün oldukça istekli bir oyun sergiliyor. Sahanın hemen hemen her yerinde pas alıp pas vererek oyuna katkıda bulunmaya çalışıyor.
    25. dakika Alex'in kullandığı köşe vuruşu auta çıktı.
    26. dakika Manisaspor'da Kemal oyundan çıktı, yerine Mehmet Nas oyuna girdi.
    28. dakika Manisaspor, sol taraftan köşe vuruşu kullandı ama Volkan çıktı ve yumruklayarak uzaklaştırdı.
    31. dakika Fenerbahçe Alex ile serbest vuruş kullandı, defans topu uzaklaştırdı.
    33. dakika Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası içerisinde çok sert vurdu, İlker harika bir refleksle topu çeldi.
    36. dakika Oyunun büyük bir bölümü Manisaspor yarı sahasında geçiyor. Manisaspor sadece savunma yapmaya çalışıyor.
    39. dakika Gökhan Gönül, Simpson ile girdiği pozisyon sonrasında yerde kaldı. Gökhan'ın yüzünde bir kanama var... Bu nedenle oyun durdu. Sağlık görevlileri Gökhan'ın tedavisi için oyun alanına girdi. Gökhan'ın burnu şiddetli biçimde kanıyordu...
    40. dakika Gökhan Gönül, tedavisinin yapılmasının ardından yeniden oyuna döndü.
    42. dakika Mehmet Topuz, Alex'ten aldığı pasla ceza sahasına girdi. Defans pozisyonunu bozunca top Gökhan'ın önünde kaldı. Onu da defans çevirdi bu kez de Mehmet Topuz'un önünde kaldı. Mehmet Topuz yerden sert vurdu, İlker son anda kornere çeldi.
    43. dakika Kullanılan köşe vuruşunda Semih topu dışarıdan çevirince hakem aut düdüğünü çaldı.


    VE GOOLLLLLL
    45. dakika Manisaspor beraberliği sağladı. Fenerbahçe kalesine neredeyse hiç gitmeyen Manisaspor bulduğu ilk pozisyonda golü de buldu. Sağdan gelişen atakta Mehmet Nas ortaladı, İsaac kafa ile uzak köşeye vurdu top ağlarla buluştu. Şimdi skor: 1-1

    45+1. dakika Manisaspor bir kez daha tehlikeli geldi. Uzun pasa Simpson hareketlendi, Volkan'dan topu kurtardı ama Gökhan Gönül son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
    45+2. dakika Maçta sinirler gerildi. Yiğit yerde kalınca Alex kaldırmaya çalışınca tepki gördü. Tüm oyuncular oraya toplandı. Hakem Mustafa Kemal Abitoğlu oyuncuları yatıştırdı.
    45+3. dakika Mustafa Kemal Abitoğlu ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı...
    İlk yarı skoru: Manisaspor:1 - Fenerbahçe:1

    İKİNCİ YARI
    46. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısındaki ilk düdük çaldı ve mücadele yeniden başladı.
    48. dakika Mehmet Güven'in ceza sahası dışından sert vuruşunu Volkan kontrol etti.
    48. dakika Manisaspor'da Eren sarı kart gördü.
    51. dakika Çok ilginç bir dakika... Yiğit'in yaklaşık 40 metreden vuruşunda top ceza yayı üzerinde Güven'in önünde kaldı. Güven döndü ve vurdu ama Volkan çok iyi çıkardı.
    55. dakika Özer'in harika ara pasında Emre ceza sahası içerisine hareketlendi. Emre yerde kalınca penaltı bekledi ama hakem aut dedi...
    57. dakika Fenerbahçe'de Alex köşe vuruşunu kullandı, top bir anda sekince karambıl yaşandı ama defans uzaklaştırdı. Ardından Fenerbahçe atak tazeledi. Alex, Özer'e verdi. Özer ortaladı, Andre Dos Santos vurdu İlker çıkardı. Boşta kalan topa Semih 1 metreden vurdu İlker'e çarpan top geri döndü.
    58. dakika İlker bu pozisyonda yüzüne darbe alınca oyun bir süre durdu. İlker oyuna devam edemeyecek gibi...
    58. dakika Fenerbahçe ilk yarının başında olduğu gibi yine Manisaspor kalesinde etkili oluyor.
    59. dakika İlker oyuna devam edemiyor. Yüzüne çok sert bir darbe aldı... İlker oyundan çıkıyor, yerine yedek kaleci Bulut giriyor...
    60. dakika Çok başarılı bir performans sergileyen İlker'in sakatlığı nedeniyle son 30 dakikalık bölümde kalede artık Bulut var... Ve oyun yeniden başladı.
    61. dakika Fenerbahçe yine tehlikeli geldi. Alex'in pasını geriden gelen Emre aldı ve hemen sağındaki Mehmet Topuz'a aktardı. Mehmet'in vuruşu yandan auta çıktı.
    62. dakika Oyun bir kez daha durdu. Bu kez yerden kalkamayan oyuncu İsaac... İsaac hakem yanına gelince ayağa kalktı ve oyuna devam edecek...
    64. dakika Gökhan Gönül sağdan girmek istedi ilk ve ikinci rakibinden sıyrıldı ama üçüncü rakibi uzaklaştırdı.

    ALEX GOLE ÇOK YAKLAŞTI!
    66. dakika Fenerbahçe atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Alex, dönüp çok sert vurdu ama Bulut çok iyi bir hamleyle topu uzaklaştırdı.
    69. dakika Özer yerde kalınca hakem serbest vuruşa hükmetti. Fenerbahçe, ceza sahasının sağ yan çizgisinin 5 metre dışından Alex ile serbest vuruş kullandı, Bulut çok iyi yer tutarak topa hakim oldu.
    70. dakika Fenerbahçe atağında Alex, Semih'ten aldığı topu Andre Santos'a yolladı. Santos ceza sahası içerisinde dengesini sağlayamayınca top auta çıktı.
    71. dakika Fenerbahçe atağında Emre vurmak istedi ama defans araya girdi. Top Özer'in önünde kaldı. Özer çok sert ve yerden vurdu ama Bulut bu pozisyonda da başarılıydı.
    72. dakika Fenerbahçe atağında sol kanattan Semih ortaladı, Alex'ten önce Bulut araya girdi ve topu aldı.
    74. dakika İsaac kendi yarı sahasından Volkan'ı avlamak istedi ama Volkan çok rahat şekilde kontrol etti.
    75. dakika Alex'in pasında ceza sahasında Semih topla buluşur buluşmaz vurdu. Bulut çeldi ama öncesinde yan hakemin ofsayt bayrağı da havadaydı.
    76. dakika Manisaspor'da Simpson oyundan çıktı, yerine Yiğit Gökooğlan girdi.
    77. dakika Mehmet Güven, yaklaşık 35 metreden şansını denedi ama Volkan köşede kontrol etti.
    78. dakika Gelişen hızlı Manisaspor atağında İsaac'in sağdan ortasında arka direkteki Güven dokunamadı ve mutlak bir gol şansını değerlendiremedi.
    80. dakika Manisaspor yine hızlı çıktı. İsaac, sağdan destek verdiğini görünce onun önüne doğru bıraktı. Güven topla buluşur buluşmaz vurdu ama kötü bir vuruş yapınca top auta çıktı.
    81. dakika Fenerbahçe Alex ile köşe vuruşu kullandı, Eren defansta karşıladı. Ardından Alex bir kez daha ortaladı ama defans bir kez daha uzaklaştırdı.
    82. dakika Özer'in pasında Alex yerden vurdu, Bulut kontrol etti.
    82. dakika Fenerbahçe'de Mehmet Topuz oyundan çıktı, yerine Gökhan Ünal girdi.
    82. dakika Manisaspor'da Yiğit İncedemir, Emre'ye yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü.
    83. dakika Fenerbahçe, ceza sahasının 10 metre kadar dışından serbest vuruş kullandı, Alex'in şutunu doğrudan auta çıktı.
    86. dakika Fenerbahçe'de Emre oyundan çıktı, yerine Vederson girdi.
    88. dakika Manisaspor'un atağında Mehmet Güven, rakibini geçip Güven'e verdi. Güven'in vuruşunu Volkan çok iyi çıkardı. Öncesinde yan hakemin ofsayt bayrağı da davadaydı...
    89. dakika Fenerbahçe, Manisaspor kalesini adeta abluka altına aldı ama defans çok başarılı. Üst üste ataklar geliştiriyorlar. Son olarak Özer'in sol ayağı ile çıkardığı mermi gibi şut yandan auta çıktı.
    90.dakika Bu arada oyun yeniden durdu... Bu kez yerde yatan oyuncu Mehmet Güven...
    90+1. dakika Karşılaşmanın 4. hakemi oyunun sonuna 7 dakika uzatma ekledi.
    Her iki takım da bu süreye sevinmedi!
    90+2. dakika Yiğit Gökoğlan geriden aldığı topla ilerledi. Sağdan ceza sahasına kadar girdi ve sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

    VE GOOOOLLLL
    90+3. dakika Manisaspor harika bir gol attı. Soldan gelişen atakta yapılan ortada İsaac topu aldı, rakibini egale etti. Ardından mükemmel bir vuruşla topu ağlara yolladı. Şimdi skor: Manisaspor:2 - Fenerbahçe:1
    90+5. dakika Fenerbahçe, en azından beraberlik golü için bastırıyor ama Manisaspor çok dikkatli.
    90+6. dakika Fenerbahçe atağında soldan Vederson ortaladı ama o noktada Fenerbahçeli yoktu...

    VE GOLLLLLL
    90+7. dakika Şimdi de Fenerbahçe'nin golü geldi. Soldan yapılan ortada Gökhan Ünal, çok iyi yükseldi ve vurdu. Top ağlarla buluştu. Şimdi skorda yine denge var.
    90+8. dakika Hakem Mustafa Kemal Abitoğlu karşılaşmadaki son düdüğünü çaldı...
    Maç skoru: Manisaspor:2 - Fenerbahçe:2
    Manisaspor'da maçın bitiş düdüğünün ardından İsaac önce sarı ardından da direkt olarak kırmızı kart gördü.



    Stat: 19 Mayıs
    Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
    Manisaspor: İlker, Ferhat, Hüseyin, Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Kemal, Mehmet Güven, Simpson, İsaac
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Deniz, Dos Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Özer, Alex, Semih
  • ozi__67
    Member
    • 03-11-2006
    • 501

    #2
    Konu: Manisaspor:2 - Fenerbahce:2 (Mac sonucu)

    et ürünlerine zam gelince...kaçak et kesmişler manisada :D

    Yorum

    • redyellow
      Junior Member
      • 10-03-2008
      • 24

      #3
      Konu: Manisaspor:2 - Fenerbahce:2 (Mac sonucu)

      Ya gene son anda kurtardılar, ne ballı takım yahu

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X