Fenerbahce Fransa'ya gitti... iste muhtemel 11

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Fenerbahce Fransa'ya gitti... iste muhtemel 11

    UEFA Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında yarın Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe 19 futbolcu ile Lille'e giderken kafilede Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler yer aldı. Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Fransa'ya hareket eden Sarı-Lacivertlilerin maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Bekir, Lugano, Gökhan, Bilica, Önder, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex, Semih, Güiza ve Selçuk.

    EMRE VE LUGANO'NUN SON DURUMU

    Lille ile oynayacak maçın İstanbul'daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm'lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

    PRİM 250 BİN DOLAR

    Lille maçı öncesinde Fenerbahçe yönetimi tur primini açıkladı. Fransa'daki maça tam kadro gitme kararı alan sarı-lacivertli yöneticiler turu geçmenin kulübün prestiji açısından çok önemli olduğunda hemfikir kalınca ödülü de büyük koydu. Eğer sarı-lacivertli oyuncular Lille'i eleyip 2. turu geçerse hesaplarına 250 bin dolar prim yatacak.

    MUHTEMEL 11

    Teknik direktör Daum'un iyileşen Lugano'nun takıma dönmesiyle Deniz'i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza'yı ilk 11'de oynatarak Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi. Muhtemel 11 şöyle:

    Volkan Demirel, Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre(Selçuk)-Özer, Alex-Guiza

    HAKEMLER, STAD, SAAT, YAYIN

    Fenerbahçe'nin 18 Şubat Perşembe günü Lille ile deplasmanda yapacağı maçta İspanya Futbol Federasyonu'ndan Eduardo Iturralde Gonzalez düdük çalacak. Villeneuve D'ascq Stadı'nda oynanacak ve TSİ 20.00'te başlayacak karşılaşmada, Gonzalez'in yardımcılıklarını Roberto Diaz Perez Del Palomar ve Jon Nunez Fernandez yaparken, maçın ilave yardımcı hakemleri Cesar Muniz Fernandez ve Carlos Clos Gomez, dördüncü hakemi ise Javier Estrada Fernandez olacak. Karşılaşma D Smart'ta EUROFUTBOL ekranlarından naklen yayınlanacak.

    FENERBAHÇE, AVRUPA KUPALARINDA 163. MAÇINA ÇIKACAK

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur (32'ler turu) ilk maçında yarın deplasmanda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 163. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 162 maçın 57'sini kazanırken, 27 beraberlik, 78 yenilgi aldı. Rakip filelere 203 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 262 gol gördü.

    DAUM'UN KARNESİ

    Fenerbahçe, teknik direktörü Christoph Daum yönetiminde, Avrupa kupaları mücadelesinde 25. maçına çıkacak.

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın deplasmanda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Alman teknik adam yönetiminde 3 sezonda çıktığı 24 Avrupa sınavında 11 galibiyet, 10 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. 2002-2003 sezonunda ligde 6. olduğu için 2003-2004 sezonunda Daum yönetiminde Avrupa kupalarına katılmayan Fenerbahçe, 2004-2005 sezonunda doğrudan katıldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 1. turdaki (D) Grubu'nda 3. oldu. Gruptan çıkamayan sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarına UEFA'da devam etti. İlk kez UEFA Kupası'nda 3. tur (32'ler turu) oynayan Fenerbahçe, İspanya'nın Real Zaragoza takımına elenmekten kurtulamadı. 2005-2006 sezonunda yine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılan sarı-lacivertli ekip, 1. turdaki (E) Grubu'nu son sırada tamamlayarak, Avrupa'ya veda etti. Bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için 3. eleme ve play-off turu oynayan sarı-lacivertliler, bu turlardaki ilk 4 maçta 2'şer galibiyet ve beraberlik aldı. Birinci turdaki (H) Grubu'nda 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi alıp 15 puanla ilk sırada yer alan Fenerbahçe, başarılı bir performans ortaya koydu.
  • emin_070
    Senior Member
    • 03-07-2006
    • 3337

    #2
    Konu: Fenerbahce Fransa'ya gitti... iste muhtemel 11

    inşallah iyi bir sonuçla geri döneceğiz.......

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X