4 kontöre 100 dakika konuşturacak!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    4 kontöre 100 dakika konuşturacak!

    Avea yeni tarifesiyle çok konuşturacak!


    İlk kez Avea’nın hayata geçirdiği “Harbi Tarife” ile aboneler kontör yükleme şartı olmadan günde sadece 6 kontöre hem tüm Avealılarla 100 dakika konuşup yurt içi her yöne 30 SMS gönderme hem de 5 MB internete bağlanma fırsatı yakalıyor

    Avea’nın, Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği “Harbi Tarife” ile tüm kontörlü hat kullanan genç Avealılar “kontörüm bitecek” kaygısı olmadan birbirleriyle uzun uzun konuşuyor, mesajlaşıyor ve internete bağlanıyor.
    Harbi Tarife ile Avea aboneleri herhangi bir miktarda kontör yükleme şartı olmadan ve arama başına ücret ödemeden günde sadece 4 kontöre tüm Avealılarla 100 dakika konuşabiliyor. İsterlerse günlük 5 kontöre hem tüm Avealılarla 100 dakika konuşup hem de yurt içi her yöne 30 SMS gönderebiliyor. Tüm bunlara internet hizmeti de eklemek isteyen aboneler ise günlük 6 kontöre hem tüm Avealılarla 100 dakika konuşup yurt içi her yöne 30 SMS gönderebiliyor hem de 5 MB internete sahip oluyor. Aboneler tüm bu avantajlardan 24 saat boyunca faydalanabiliyor. Diğer yönlere yapılan aramalarda ve günlük limit aşıldığında ise her yöne dakikası sadece 1 kontörden ücretlendiriliyor.
    Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, yenilikçi tarifelerle tüketicilerine en uygun fiyatlarla iletişim imkanı veren Avea’nın yeni tarifesi Harbi Tarife ile yeni avantajlar sunmaya devam ettiğini söyledi. Kaplan, “Avea olarak, hayata geçirdiğimiz “her yöne” tarifelerimizle sektörde büyük bir değişimin öncülüğünü yaptık. Şimdi yine bir yeniliğe imza atıyoruz ve sektörde “her şey dahil” anlayışıyla geliştirilen ilk tarifeyi pazara sunuyoruz. Böylece abonelerimiz kontör yükleme koşulu olmadan ve günlük yapacakları makul ödemelerle hem her türlü mobil iletişimden hem internetten faydalanabiliyor” dedi.
  • cabulent
    Junior Member
    • 23-09-2007
    • 57

    #2
    Konu: 4 kontöre 100 dakika konuşturacak!

    avea transfer kontör yükledin gerekcesiyle bu hizmeti almak isteyen tüketicileri magdur etmekte ve yapılan her kampanyada aynı oyunu oynamaktadır yüklenen kontörlerde müşteri hizmetlerini ararken avea..avea müzigini dinlerken bitmekte yada derdini anlatırken bitmektedir 6350 avealının şikayeti ile rekora koşmaktadır..araştırın avea şikayetlerini bilgilenirsiniz.müşteri hizmetleri avea..avea .....

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X