Fenerbahce 2-3 Bursaspor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Fenerbahce 2-3 Bursaspor

    Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Bursaspor deplasmanda 2-0 geriden gelerek Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.

    Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Batalla, 85 ve 90. dakikalarda Ozan İpek attı. Fenerbahçe'nin gollerini ise 5. dakikada Alex ve 21. dakikada Andre Santos kaydetti.
    Fenerbahçe bu maçta Bursaspor'u mağlup etseydi lider Galatasaray'ın 1 puan önüne geçecek ve zirveye oturacaktı. Ancak Kadıköy'den 3 puan çıkaramayan sarı-lacivertli takım 45 puan ile 2. sırada kaldı. Rakibini 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Bursaspor ise 43 puana ce 3. sıraya yükseldi.
    MAÇTAN NOTLAR
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile yaptıkları mücadelede, sakatlığı bulunan Lugano dışında, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lille maçının kadrosunda değişiklik yapmadı.
    Daum, Lille maçının ilk dakikalarında sakatlandıktan sonra oyundan çıkan Lugano'nun yerine sahaya sürdüğü Deniz'i, Bursaspor maçında da Bilica ile birlikte savunmanın ortasında görevlendirdi.
    Daum, Lille maçında girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek, ortaya koyduğu performansla eleştirileri üzerine çeken Güiza'ya, Bursaspor maçında yine 11'de yer verirken, Semih yedek kaldı. Takımın diğer forveti Gökhan Ünal da yedek kulübesinde oturdu.
    Sarı-lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan Lugano, Mehmet Topuz ve Deivid ile tedavileri süren Uğur ve Ali Bilgin kadroda yer almadılar.
    Bursaspor ise Fenerbahçe karşısına, sakatlığı bulunan önemli oyuncusu Sercan Yıldırım'dan yoksun çıktı.
    90. DK
    Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor deplasmanda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak 22. haftayı 3 puanla kapatıyor.

    90. DK
    Fenerbahçe atağında Cristian orta alan önünden ceza sahası içine uzun oynadı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

    90. DK
    GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ozan İpek'in attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.Volkan Şen hızla sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Ozan İpek bomboş pozisyonda gelişine plase vuruş yaparak topu kaleci Volkan'ın yanından ağlarla buluşturdu.

    90. DK
    4. Hakem Süleyman Abay maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

    89. DK
    Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

    88. DK
    Bursaspor gole çok yaklaştı. Turgay ceza sahası içine atılan topa şutunu vurdu ve savunmada Emre topu çizgiden çıkardı.

    86. DK
    Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Gökhan Gönül Giren oyuncu 39 numarayla Gökhan Ünal

    84. DK
    GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ozan İpek'in attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor.Ali Tandoğan serbest vuruşu kullandı, Ozan İpek'e topu bıraktı Ozan İpek direkt kaleye plase vuruş yaptı ve Cristian'a çarpan top kaleci Volkan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

    82. DK
    Bursaspor Bilica'nın yaptığı hareket sonucunda ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kazandı.

    80. DK
    Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Ergic, Giren oyuncu 6 numarayla Bekir Ozan

    79. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sol kanattan korner kullandı, altıpas içine doğru ortasını yaptı Ömer Erdoğan yükseldi kafayı vurdu ve top az farkla üst ağlarda kaldı.

    78. DK
    Fenerbahçe'de Vederson kaleye yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullandı, direkt yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

    76. DK
    Fenerbahçe atağında Dos Santos sol kanatta topla buluştu bekletmeden arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

    75. DK
    Bursaspor atağında Iglesias orta alanda topla buluştu, ceza sahası içine yöneldi sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama savunmada Bilica ayak koyarak topu kornere gönderdi.

    74. DK
    Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Vederson topu uzaklaştırdı.

    73. DK
    Bursaspor'da Mustafa Keçeli rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

    72. DK
    Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Battalla, Giren oyuncu 28 numarayla Leonardo Iglesias

    71. DK
    Fenerbahçe atağında Semih ceza sahası önünde topla buluştu içeri girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

    70. DK
    Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Guiza Giren oyuncu 23 numarayla Semih Şentürk

    69. DK
    Fenerbahçe atağında Emre sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Alex kafayla topu auta attı.

    68. DK
    Bursaspor atağında Battalla sağ kanattan çizgiye doğru yerden pas atmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

    67. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı Ömer Erdoğan uçarak kafayı vurdu ama top auta çıktı.

    66. DK
    Bursaspor'da Battalla sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

    65. DK
    Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sol kanattan orta yapmak istedi ama top savunmada Gökhan Gönül'e çarparak kornere çıktı.

    64. DK
    Fenerbahçe atağında Alex sol çaprazda topla buluştu kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

    63. DK
    Fenerbahçe atağında Deniz ceza sahası içine doğru uzun oynadı Guiza hareketlendi ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

    62. DK
    Bursaspor atağında Ergic sağ kanattan Turgay'a yerden pasını attı ama hakem Bülent Yıldırım Turgay için ofsayt kararı verdi.

    61. DK
    Fenerbahçe'de Alex sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru kavisli bir orta yaptı ama savunma Bilica'dan önce topu uzaklaştırdı.

    60. DK
    Fenerbahçe atağında Önder sağ kanatta topla buluştu bekletmeden arka direğe doğru ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

    59. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül ceza sahası iiçinde topla buluştu penaltı noktası yanında bekleyen Alex'e pas atmak istedi ama kötü bir vuruş yapınca top savunmada kaldı.

    58. DK
    Fenerbahçe atağında Emre rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ama top üstten az farkla auta çıktı.

    57. DK
    Fenerbahçe atağında Guiza sağ çaprazda topla buluştu içeri hareketlenen Alex 'e havadan pas atmak istedi ama savunmada İbrahim araya girerek kafayla topu kaleci Ivankov'a kazandırdı.

    56. DK
    Bursaspor atağında Hüseyin sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

    55. DK
    Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

    54. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine girdi, Guiza'ya pas vermek istedi ama savunmada İbrahim araya girerek topu kornere gönderdi.

    53. DK
    Fenerbahçe atağında Guiza savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama hakem Bülent Yıldırım ofsayt kararı verdi.

    52. DK
    Fenerbahçe atağında Cristian Alex'le paslaşarak ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

    51. DK
    Bursaspor atağında Ömer Erdoğan ileriye doğru uzun oynadı ama top savunmada Bilica'da kaldı.

    50. DK
    Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanatta topla buluştu, çizgiye indi orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

    49. DK
    Fenerbahçe'de sol kanata atılan topa Vederson hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

    48. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Gökhan Gönül kafayla topu uzaklaştırdı.

    47. DK
    Fenerbahçe'de Alex kaleci Ivankov'un serbest vuruşu ileride kullandığını iddaa ederek hakeme itiraz edince Sarı Kart gördü.

    46. DK
    Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 3 numarayla Yenal, Giren oyuncu 23 numarayla Mustafa Keçeli

    46. DK
    Fenerbahçe hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

    45. DK
    Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

    45. DK
    Fenerbahçe atağında Vederson sol kanatta topla buluştu, arka direğe ortasını yaptı Guiza yükseldi ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

    45. DK
    Bursaspor atağında Turgay sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Dos Santos ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

    45. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan orta alan önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Deniz kafayla topu uzaklaştırdı.

    44. DK
    4. Hakem Süleyman Abay ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

    43. DK
    Bursaspor'da Battalla bu dakikalarda hafif bir sakatlık geçirdi tedavisi tamamlandı ve oyun kaldığı yerden devam ediyor.

    41. DK
    Bursaspor atağında Yenal sol kanatta topla buluştu yanında bekleyen Ergic'e pas atmak istedi ama savunmada Cristian araya girerek topu uzaklaştırdı.

    40. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta şık bir hareketle rakibinden sıyrıldı hızla çizgiye ilerledi ama savunmada İbrahim ayak koyarak topu taca gönderdi.

    39. DK
    Bursaspor'da Ozan İpek kaleyi karşıdan gören bir yerden yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, kaleye doğru orta şut karışımı bir vuruş yaptı Ömer Erdoğan yükseldi ama kaleci Volkan zamanında müdahele ederek topun sahibi oldu.

    38. DK
    Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

    37. DK
    Fenerbahçe atağında Dos Santos sol kanattan topla ilerledi ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu kornere gönderdi.

    36. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hüseyin kafayla topu uzaklaştırdı.

    35. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta Yenal'a baskı yaparak topu almak istedi ama hakem Yenal için endirekt serbest vuruş kararı verdi.

    34. DK
    Fenerbahçe Alex'le gole çok yaklaştı. Alex ceza sahası önünde topla buluştu kaleye sert vurdu ve top üst direğe çarparak auta çıktı.

    33. DK
    Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Özer Giren oyuncu 19 numarayla Önder

    32. DK
    Fenerbahçe'de Özer sakatlandığı için maça devam edemeyecek.

    31. DK
    Fenerbahçe'de Özer'in tedavisi saha dışında tamamlanacak ve maç tekrar başladı.

    29. DK
    Fenerbahçe'de Özer bu dakikalarda sakatlandı ve maça ara verildi.

    28. DK
    Bursaspor atağında Yenal sol kanattan topla ilerlemek istedi ama orta alanda Emre baskı yaparak topu almak isterken Yenal yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi.

    27. DK
    Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

    26. DK
    Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası içine doğru yerden oynadı Guiza hareketlendi ama savunmada İbrahim araya girerek topu uzaklaştırdı.

    25. DK
    GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Battalla'nın attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.Ozan İpek sol kanattan topla çizgiye indi, ön direğe ortasını yaptı ve Battalla iki kişi arasından yükselerek kafayla topu köşeden ağlarla buluşturdu.

    24. DK
    Fenerbahçe atağında Özer sağ kanatta topla buluştu bekletmeden ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

    23. DK
    Fenerbahçe atağında Özer sağ kanattan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu kazandı.

    22. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

    21. DK
    Bursaspor'da Ömer Erdoğan'ın tedavisi tammalandı ve oyuna tekrar dahil oldu.

    20. DK
    GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Dos Santos ile 2. golü buldu.Alex sağ kanattan korner kullandı, arkaya doğru ortasını yaptı Vederson gelişine sert vurdu ve altıpas önünde Dos Santos gelişine topukla topu ağlara gönderdi.

    18. DK
    Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası dışından rakiplerini geçerek önünü boşalttı yerden sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

    17. DK
    Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içine doğru uzun oynadı, Guiza topu almak istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

    16. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bilica kafayla topu uzaklaştırdı.

    15. DK
    Bursaspor'da Ömer Erdoğan'ın tedavisi saha dışında devam edecek ve maç tekrar başladı.

    14. DK
    Bursaspor'da Ömer Erdoğan hava topu mücadelesinde yerde kaldı ve tedavisi için maça ara verildi.

    13. DK
    Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Vederson ayak koyarak topu taca gönderdi.

    12. DK
    Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası dışına doğru yerden pasını verdi gerilerden gelen Alex bekletmeden sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

    11. DK
    Bursaspor atağında Battalla ceza sahası içine arapasını attı Ozan İpek hareketlendi ama savunmada Bilica araya girerek topu kazandı.

    10. DK
    Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan içeriye bindirme yapan Dos Santos'a pasını attı ama savunma ayak koyarak tehli***i önledi.

    9. DK
    Fenerbahçe atağında Alex sol çaprazda topla buluştu bekletmeden kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

    8. DK
    Bursaspor atağında Ergic ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

    7. DK
    Bu kez Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Guiza savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı köşeye plase vuruş yaptı ve kaleci Ivankov yatarak topu kurtardı sonrasında savunma tehli***i uzaklaştırdı.

    6. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

    5. DK
    Bursaspor gole çok yaklaştı. Volkan Şen rakibini geçerek ceza yayı üzerine geldi köşeye doğru sert vurdu, top direkten geri geldi sonrasında Bilica son anda kayarak müdahele etti ve top kornere çıktı.

    4. DK
    GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex ceza sahası önünde topla buluştu, dönerek ceza yayı üzerine geldi köşeye doğru sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

    3. DK
    Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine hareketlenen Özer'e pas atmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

    2. DK
    Bursaspor'da Ali Tandoğan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Vederson topu uzaklaştırdı.

    1. DK
    Karşılaşma Bursaspor'dan Turgay'ın vuruşuyla başlıyor.

    M.Ö.
    Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 22. Hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe kendi sahasında Bursaspor'u konuk ediyor.
  • emin_070
    Senior Member
    • 03-07-2006
    • 3337

    #2
    Konu: Fenerbahce 2-3 Bursaspor

    sağlık olsun ne diyelim...

    işin enteresan tarafı fenerbahçe sahaya 79 milyon dolar değerinde bir kadro ile çıkıyor bursa spor ise 19 milyon dolar değerinde bir kadro ile çıkıyor....

    BU NASIL İŞ YA........

    Yorum

    • bob
      Junior Member
      • 06-11-2005
      • 216

      #3
      Konu: Fenerbahce 2-3 Bursaspor

      Daum seyircisini dinledi Guizayi cikarip Semihi oyuna aldi.
      Yasasin kötuluk

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X