VODAFONE KAZIÐI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • memati56
    Junior Member
    • 10-01-2007
    • 169

    VODAFONE KAZIÐI

    avea dan yediğimiz kazıktan ve yaklaşımlarımdan dolayı ailecek bu operatöre geçtik.ben ayın 24 de kayıt yaptırdığım için 1500 birkaçgün sonra eşime yaptırdığımız kayıt için de 1000 dakika hediye aldık.henüz ayı doldurmadan yeterli kontor bakiyem olduğu halde her yöne dakikası bir kontore konuşmaya devam edebilmeniz için ayın 25 ine kadar en az 100 kontor yükleyin.siz olsanız ne yaparsınız bende aynı gün ayın 22 si gidip 100 kontör yükledim.toplamda 160 kontorum var ancak hediye dakika yok müşteri temsilciliğini aradım sitelerine yazdım.maalesef ayın 25 den sonra tekrar 100 kontor yüklersem alabileceğim.bu olay benim cahilliğimmi?yoksa bu daha fazla para kazanmak amacıyla hazırlanan kurnazca bir oyunmu kararını siz verin.diğer operatörün sayfasında da yazdığım gibi nereye dönsek mutlaka girecek bir delik buluyorlar.kurtuluşumuz yok.
  • KoMoL!
    Junior Member
    • 23-10-2008
    • 288

    #2
    Konu: VODAFONE KAZIÐI

    Sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorm.

    Ben 10 yıldır telsim uzantısı vadafone kullanıyorum çok memnunum. En azından diğerleri gibi insanın canını yakmıyor.

    Yorum

    • sawet
      Member
      • 31-05-2005
      • 520

      #3
      Konu: VODAFONE KAZIÐI

      Anladığım kadarıyla siz 100 kontörü yüklemiş, her yöne 1 dk./1 kont. konuşma hakkını kazanmışsınız. Ancak olması gereken 1500 ve 1000 kontörlük hediyeyi göremediğinizi söylüyorsunuz.
      (bildiğim kadarıyla bu tip hediye kontörler, kontör bakiyenize eklenmez. Sadece konuşma sürenizden düşülür.)
      Öncelikle bazen tarifelerin kafa karıştırdığını kabul emek lazım. Fakat bunların başlangıç ve bitiş tarihlerini iyi takip etmelisiniz. Benzer durumla bende karşılaşmıştım. 100 kontör yükledim ve beklediğim hediye 1000 kontörün gelmesini bekledim. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana doldurmam gereken periyodik zamanı doldurmadan yükleme yaptığımı, 5 gün sonra terar yükleme yapmam gerektiğini söyledi. Kendi hatam olduğunu kabullendim ve doğru zamanda yaptığım yüklemelerle Vodafone'dan 3 ay boyunca toplamda 3000 dk.'lık konuşma süresini sorunsuz bir şekilde kullandım.

      Her ne kadar bunun bir ticaret olduğunu, amacın para kazanmak olduğunu bilsekte, hiçbir şebekenin sadece 2500 kontör için müşterisini kaybetmeyi göze alıcağını düşünmüyorum.
      8 yıldırlık Vodafone (telsim) kullanıcısıyım, doğru tarifeler seçilip, takip edildiği sürece memnun kalıcağınızı düşünüyorum.
      (...umarım konu hakkında yardımcı olabilmişimdir...)

      Yorum

      • memati56
        Junior Member
        • 10-01-2007
        • 169

        #4
        Konu: VODAFONE KAZIÐI

        komoli ve savet arkadaşlar şikayetime gösterdiğiniz ilgi ve cevaplarınız için teşekkür ederim.geçirdiğimiz bu sıkıntılı günlerde insanlar dalgın düşüncesiz olabilirler tv.lerde dahil reklam seyretmemeye özen gösteriyorum mutlaka ama mutlaka insanların anlayamayacağı dilde kazıklama metodu diyorum.ocak ayı 25. günü hattım açıldı ve aynı gün 100 kontör yükledim hattıma verilen hediye 250 dakika hediye de geldi ancak alo deyip kapatsanda 1 dakikayaı 1 saniye geçse de dakika olarak kabul gördüğü için dakikalr 18 günde bitti.makinamdaki konuşma süresi 74 dakika ancak benim 250 dakika bitti.kontorlerimi dikkatli kullanmaya özen göstererek şubat ayının 22 sinde vodafondan gelen bir mesajla (her yöne dakikası bir kontöre görüşmeye devam edebilmeniz için ayın 25 kadar en az 100 kontör yüklemeniz gerekiyor.)dakika yok hiç olmazsa dakikası 1 kontor konuşma hakkım bitmesin düşüncesiyle henüz bakiyemde 60 kontör varken 100 kontör daha yükledim.toplamda 160 kontörüm oldu ancak ayın 25 de hediye 250 dakika gelmediği verilmediği için serzenişde bulundum.bu olaya halen daha benim cahilliğim mi dersiniz yoksa bu bu oparetörün uyanıklığı mı dersiniz bilemem.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X