Abdullah Avci'nin kufrune yanit

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Abdullah Avci'nin kufrune yanit

    Tello’ya küfrettiğini söyleyen Abdullah Avcı’ya Beşiktaş’tan yanıt

    Basın Sözcüsü Mete Düren: “Avcı’nın Tello’ya küfrettiğini söylemesi sabır sınırlarını zorladı. Bu hakareti tüm camiaya kabul ediyoruz”
    İNÖNÜ’DE çarşamba günü oynanan Beşiktaş-İstanbul BŞB maçında, konuk ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, Lig TV kameralarına talihsiz sözler sarfederken yakalanmıştı. Beyefendiliği ile tanınan Avcı’nın, içinde ağır küfürler barındıran bu sözleri, bir anlık sinirle karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım için söylendiği düşünülmüştü...
    ANCAK Avcı’nın yaptığı “O sözler karşılaşmanın hakemine değil, oyuncuma dirsek atan ve bizi de taraftarın önüne atan Tello’yaydı” açıklaması gündem yarattı.
    AVCI’NIN bu çarpıcı ifadelerinden sonra siyah-beyazlı kulüp adına basın sözcüsü Mete Düren, genç teknik direktöre cevap verdi:
    ‘10 DK. YATTILAR’
    “SAYIN Avcı’nın hocalığına saygımız sonsuz. Ancak çok şaşırdığı ve tribünlerin kendisine niçin tepki verdiğini anlamadığı konusundaki ifadesine açıklık getireyim. Modern futbolun temsilcisi Avcı’nın bir evvelki maçta futbolcularının Beşiktaş’ı durdurmak için en az 10 dakika yerde yatmaları tüm futbol camiasını şaşırtmıştı.
    SON maçta ise Tello’ya yapılan sertliklere göz yumup, kameralara yakalanması bizi hayâl kırıklığına uğrattı. Tepkiyi hakeme değil, Tello’ya gösterdiğini söylemesi sabır sınırlarını zorladı. Beşiktaş forması ve formasında Türk bayrağı taşıyan bir oyuncuya yapılan bu hakareti tüm camiaya yapılmış kabul eder ve hocadan özür beklediğimizi ifade ederiz.”
    ‘ÇOCUÐUM BEŞİKTAŞ’TA’
    BU arada Ntvspor’a konuşan Abdullah Avcı, Beşiktaş tribünlerinin kendisi aleyhine yaptığı tezahüratlara anlam veremediğini belirterek, “Beni ‘G.Saray uşağı’ olarak adlandırıyorlar. Ancak G.Saray’ı 90+4’te attığımız golle 2 puandan ettik. G.Saray’a ”Hayır“ demiş bir teknik adamım. Çocuğum da üç aydır Beşiktaş Futbol Okulu’nda” dedi.
    Nobre&İsmail de sakatlar kervanında
    BÜYÜKŞEHİR galibiyetiyle zirve yarışına resmen ortak olan Beşiktaş’ta 1 günlük izin bitti. Siyah-beyazlılar pazartesi günü oynanacak Denizli maçının hazırlıklarına dün başlarken, çift kale maçta sakatlanan İsmail Köybaşı ve Nobre, antrenmanı tamamlayamadı.
    GEÇİRDİKLERİ sakatlıklar nedeniyle tedavi olan İbrahim Toraman, Holosko ve Tello’nun yanı sıra A2 takımında bulunan Korcan Çelikay da çalışmaya katılmadı.
    KULÜP Doktoru Devrim Urgun, İ.Toraman ve Tello’nun Denizli maçında oynayabileceklerini, Holosko, İsmail ve Nobre’nin ise durumlarının belirsiz olduğunu ifade etti.
İşlem Yapılıyor
X