Mustafa Denizli degişiiklige gidiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Mustafa Denizli degişiiklige gidiyor

    eşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli Kasımpaşa maçında sakatlığı devam eden İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ'ın yerine Ernst ve Tabata'yı hazırlıyor.

    Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre; Sol ayak tendonunda ağrıları olduğu için antrenmana çıkmayan ve MR çektiren İbrahim Toraman'ın yerine savunmanın önünde Ernst'i oynatmayı planlayan Mustafa Denizli, Denizlispor maçında sol alt baldırına darbe alan Ekrem'in yerine de Tabata'ya görev verecek.

    Bugün yapılan çalışmayı eski sakatlığı nükseden Nobre tamamlayamadı. Sağ baldırına darbe alan Brazilyalı futbolcunun Kasımpaşa maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

    Sivok ve Ferrari de çalışmayı yarım bırakan diğer isimler olurken, bu iki oyuncunun durumlarının ciddi olmadığı açıklandı.

    Bu arada cuma günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa karşısına çıkacak Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'den futbolcularına zeminle ilgili uyarı da geldi. Çalışma öncesi futbolcularına neler yapmaları gerektiğini anlatan Denizli'nin "Stadın zemini bozuk. Bu nedenle ceza sahamıza yakın bölgelerde çok pas yapmayın. Sakatlanacak hareketlerden kaçının'' dediği öğrenildi.

    Kasımpaşa'nın hızlı ve etkili bir takım olduğunun altını çizen Denizli'nin, "Orta alanı kalabalık tutup rakip takıma fazla pas imkanı vermezsek bu maçı kazanırız. Artık telafisi zor haftalara giriyoruz. Daha dikkatli olmalısınız'' dediği belirtildi.
İşlem Yapılıyor
X