Kaderin oyunu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Kaderin oyunu


    Beşiktaş'ın sezon başında St. Etienne'ye sattığı golcü futbolcu gitmek istemedi ve...
    Habertürk'ün haberine göre, Siyah-Beyazlılar, ligde 9 golü olan Sambacı’yı Fransız ekibi St.Etienne’e 5.5 milyon Euro bonservis karşılığında vermişti. Ancak Olympiakos’u isteyen ve teklifi geri çeviren Bobo, Kartal’ı ayakta tuttu.
    KOMŞUYLA AŞK YAŞADI
    Beşiktaş yatıp kalkıp Bobo’ya dua etsin... Sezon başında yaşananlara bakıldığı zaman sambacının Siyah-Beyazlılar için ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor... Türk insanının balık hafızalı olduğu teziyle hatırlatmada bulunursak Bobo faktörünün önemini daha iyi anlamış oluruz... Geçen sezon başıydı. Yunanistan ekibi Olympiakos Brezilyalı’yı renklerine bağlamak için her yolu denedi. Hatta golcü futbolcuyla her konuda anlaştı. Ancak Beşiktaş’ın istediği parayı vermedi, sambacının Komşu aşkı karasevdaya dönüştü.
    ANLAŞMAYI BOBO BOZDU
    Sonrasında St.Etienne devreye girdi. Fransız ekibinin yöneticileri İstanbul’a geldi ve Beşiktaş Kulübü’ne resmi teklifini sundu. 7 milyon Euro’dan kapı açıldı. Pazarlıklarla bu rakam 5.5 milyon Euro’ya kadar indi ve taraflar el sıkıştı. Ancak önemli bir sorun vardı. O da Olympiakos’u isteyen Bobo’nun ikna edilmesiydi. Siyah-Beyazlı oyuncu, St.Etienne ile parada anlaşamadı ve teklifi geri çevirdi. Beşiktaş yönetimi de mecburiyetten Bobo’yu elde tutmak zorunda kaldı. Sonrasında da o Bobo attığı gollerle Kartal’a hayat verdi.
    HEPSİ BİR BOBO ETMİYOR
    Sambacı geride kalan 25 hafta sonunda ligde rakip fileleri tam 9 kez havalandırdı. Attığı goller, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’na veda eden Kartal’ın lige tutunmasını sağladı. Peki diğer golcü Mert Nobre ne yaptı? Şu ana kadar ligde sadece bir gol attı, o da 3-2 mağlup oldukları Bursa maçındaydı. Gollerde Bobo’ya en yakın isim ise 4 golle Holosko oldu. Sonuç olarak Siyah-Beyazlılar’ın forvetlerinin attığı gol sayısı Bobo’nun gollerinin yarısı kadardı.
İşlem Yapılıyor
X