Kartal Şahin’e tosladı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Kartal Şahin’e tosladı

    Beşiktaş, zirve yarışında yara aldı

    Son dört maçını kazanıp zirveye tutunan siyah-beyazlıları eski oyuncusu Gökhan’ın attığı gol silkeledi. Tello ve Bobo Beşiktaş’ı 3 dakika içinde öne geçirdi ama 85’te Şahin Aygüneş’in sayısı Kasımpaşa’ya puanı getirdi.
    HANGİ takımı seyredersem seyredeyim, rakibi K.Paşa olsun isterim.. Barcelona, Devler Ligi’nde finale mi çıkıyor, verin Kasımpaşa’yı karşısına.. Inter’in rakibi olsun mesela, Mourinho’yla Yılmaz Vural sarılsın birbirine maçtan önce.. Sadece futbol olarak değil, saha içi saha dışı her faktörüyle heyecan yaratıyorlar. Öne geçiyor, geriye düşüyor, hocası yere atlıyor! Zevk veriyor anlayacağınız. Beşiktaş maçında da zevk verdiler. Tabii izleyenlere, Kartal’a değil..
    5’TE Yusuf’un araya saldığı topla kaleciyi karşısına alan Holosko, Güiza gibi vurunca ayaklarına çarptı Murat’ın . 14’te Keller’in ortasına arka direkte yükselen Moritz de ’kız’ gibi vurunca, Rüştü’ye zor gitti top.
    18’DE bu sefer Bobo’nun ara pasıyla Murat Şahin’le baş başa kaldı Holosko.. Ama vurmadı bu kez, ’Çalımı basayım, boş kaleye vurayım’ dedi, ufak geldi saha! Topla kol kola auta çıktılar.
    DAKİKA 45’e gelmeden bitirdi hakem ilk yarıyı.. Süper Lig ayarının çok üstünde ya sahadaki futbol, ön plana çıkacak pozisyon da yok.. Bitir, en kötü kutu ol gazetede! 44.45’te maç mı biter sayın Özgür Yankaya?
    AMA hakkını yemeyelim zamanında başlattı ikinci devreyi 50’de Kasımpaşa defansından sekene yere düşmeden yapıştırdı Ernst.. Yan direği teğet geçen şut o kadar hızlıydı ki, değmemesine rağmen salladı direkleri.
    59’DA ceza sahasına açılan ortaya ön direğe koşarak gelen Koray dokundu, Rüştü çizgiden çıkardı bu kafayı. 62’de ise Paşa’nın yıldızı Yekta, dibine vurup arka direğe kaldırdı topu sağdan Bombeli gelen meşin yuvarlakla Ekrem’in arasında saf tutan Gökhan Güleç, top yere iner inmez dönerek müthiş vurdu: 1-0.
    SEZONUN EN İYİSİ
    6 dakika sonra M.Erdoğan önce Cenk’i kaçırdı, golcü yıldızın Rüştü’den seken topuna da 6 pas içinden boş kaleye vurdu. Aut bile şaşırdı top ona gidince
    75’TE oyuna yeni giren Tabata’nın yoğurup, pişirip önüne servis ettiği topu kibarlıkla penaltı noktası üzerinden gol yapan Tello’ya esas ikramı Sambacı yapmamıştı aslında. Ofsayt kuralına meydan okuyan Ergün Teber, bir kez daha çizgiyi bozup kurtarmıştı Tello’yu! Birisi bu arkadaşa ofsayttı öğretsin.. 0’dan başlasın mesela. 2 dakika sonra da Tello’nun sağdan frikiğine Bobo soktu kafayı, 2-1’e getirdi maçı.
    85’TE ise ilk golün kopyasını buldu Paşa. Topu kaldıran yine Yekta’ydı.. Bu sefer top Şahin’e indi, o da G.Güleç gibi dönerek avladı Rüştü’yü: 2-2. Uzatmada Tello’nun karşı karşıya kaçırışı da çıldırttı siyah-beyazlıları.. Maç bitti.. Tabelaya bakan çarpılır, nasıl bittiyse bitti maç.. Bu sezonun en iyisiydi, o kadar!
İşlem Yapılıyor
X