Kewell ingiltere'yi karistirdi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Kewell ingiltere'yi karistirdi



    G.Saray'ın bir zamanlar İngiltere Premier takımlarından Liverpool'da forma giyen Avustralyalı yıldız futbolcusu Harry Kewell'ın yaptığı açıklamalar Ada'da deprem etkisi yarattı

    Geçtiğimiz gün medyaya 2005 yılında Liverpool forması giyerken Olympiakos maçına sakat sakat çıkmak zorunda bırakıldım. Sağlık ekibinin bu kararı rezillikti açıklamasını yapan Harry Kewell'in sözleri İngiltere'de de yankı buldu.

    Liverpool kariyerinin önemli bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Kewell'ın menajeri Bernie Mandic'in de daha önce eleştirdiği Liverpool Sağlık Kurulu alelacele el değiştirdi. Kurulun başına Avustralya Milli Takımı'nın doktoru Peter Bruckner getirildi. Bruckner, Liverpool'la 3 yıllık bir anlaşma yaparken, Ada basınında bu yeni görevlendirmeyle ilgili olarak Kewell'ın sözlerinin önemli olduğu yorumları yer aldı.

    KEWELL'IN EŞİ: GALATASARAY'DAN AYRILMIYOR

    Öte yandan geçirdiği ameliyat yüzünden sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Harry Kewell’ın, İngiliz eşi Sheree Murphy, Avustralyalı yıldızın, Galatasaray’dan ayrılmasını istediği iddialarını yalanladı. The Daily Mirror gazetesine verdiği özel röportajında, “Harry’nin yanımızda olmasını isterdim, ama hiçbir zaman onun yoluna çıkmadım. Harry, her zaman bana, ‘Eğer sen gitmemi istemezsen bunu yapmam’ der. Ancak o sadece birkaç yıl daha futbol oynayabilecek. Galatasaray’da oynamaya da bayılıyor. Eşim kararını kendisi verecek” ifadelerini kullandı.

    (Gazeteport)
İşlem Yapılıyor
X