Bulent Korkmaz: Ben olsaydim Simdi Sampiyonduk

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Bulent Korkmaz: Ben olsaydim Simdi Sampiyonduk



    Korkmaz geçen sezon sonunda Galatasaray’da göreve geldikten sonra uzun vadeli bir plan hazırladığını ama sezon sonunda yönetimin kararı karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Bülent Korkmaz “Eğer bu sezon takımın başında kalsaydım ligin bitimine 4-5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederdik, bunun garantisini başkan Adnan Polat ve yönetime vermiştim” dedi.

    Kendisine para nedeniyle Meira’yı satmak zorunda olduklarını söyleyen yöneticilerin 3-4 ay sonra transferde 35 milyon dolar harcamasına anlam veremediğini söyleyen Korkmaz “ Ben kimsenin yapmadığını yaptım ve istifa dilekçemin altını göreve başladığım gün imzalayarak Adnan Polat’a verdim, gerçek bir Galatasaray’lı olduğum için bunu yönetimi rahatlatmak için yaptım. Ama Polat o mektubu yırtıp atsaydı çok şey değişirdi. Mektubu cebine koydu ve ben de sezon sonunda ayrılacağımı anladım “ dedi.

    “RİJKAARD BAŞARISIZ, SEZON SONUNDA TAKIMI BIRAKIR”

    Bülent Korkmaz “Rijkaard kariyeri tartışılmayacak bir teknik adam ama bence Türkiye’de başarılı olamadı, son kamp olayından sonra da otoritesi sarsıldı. Başkan Polat takımı kampa alarak Rijkaard’ın otoritesini sıfıra indirdi. Sezon sonunda Türkiye’den ve Galatasaray’dan ayrılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

    “YABANCI FUTBOLCU TRANSFERLERİ HATALI”

    Yapılan transferlerde büyük hatalar yapıldığını savunan Korkmaz “Jo umursamaz ve disiplinsiz bir futbolcu araştırmadan alınmış, Elano ise uyum sağlayamayacağı ortada olan bir isim. Türkiye’nin en iyi yerli futbolcuları Galatasaray’da ama yabancılar hatalı tercih” diye konuştu.

    “ARDA’NIN AÇIKLAMALARI GEREKSİZ”

    Bülent Korkmaz Arda’nın kaptan yapılmasını kendisinin istediğini ama Arda’nın “Türkiye’den ayrılmak istiyorum, üzerime çok geliyorlar” şeklindeki açıklamalarını doğru bulmadığını belirtti. “Hata yapa yapa doğruyu bulacaktır” diyen Korkmaz Arda’nın sezon sonunda düşüşe geçtiğini söyledi.

    FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELSE?

    Bülent Korkmaz, Barbaros Çıdal’ın “Fenerbahçe veya Beşiktaş’tan taklif gelse kabul eder misiniz?” sorusuna, “Böyle bir olay gerçekleşmeden konuşmak doğru olmaz, profosyonel hayatta her şey olabilir, gelirse ona göre bakarız ama ben Galatasaraylı Bülent’im “ dedi.
  • Hay_Axi
    Member
    • 28-10-2006
    • 685

    #2
    Konu: Bulent Korkmaz: Ben olsaydim Simdi Sampiyonduk

    Ya bi git Bülent ya. Uefa kupasından elendiğimiz o rezil maçta yani Hamburg maçında kurtarıcı olarak sahaya Hasan şaşı sürdün ya, sen hiç konuşma. Ne şampiyonluğundan bahsediyosun.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X