Demiroren onun icin gitti! Kevin Kuranyi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Demiroren onun icin gitti! Kevin Kuranyi



    Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin gelecek sezon için orta sahanın soluna ve forvete oyuncu istediği belirttildi. Bunun üzerine de Başkan Yıldırım Demirören'in yöneticilerden Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile menajer Ahmet Bulut'la birlikte Münih'e gittiği öğrenildi.

    Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Denizli'nin "3 kulvardada başarılı olmak istiyorsak hem orta sahanın soluna hem de forvete iyi bir yıldız almalıyız" sözünden sonra harekete geçen Demirören önce Shalke'nin forveti Kevin Kuranyi'nin menajeri Roger Witmann'la görüştü. Görüşmenin olumlu geçmesine rağmen teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu futbolcuya sıcak bakmadığı belirtildi.

    Brezilya asıllı olan 28 yaşındaki Kevin Kuranyi, Stuttgart'ta futbola başladı. Stuttgart'ta 99 maça çıkıp 40 gol atan Kuranyi ardından Schalke'ye transfer oldu. Schalke'de 157 maçta 71 gol atan tecrübeli yıldız, Alman Milli Takımı'nda da 19 kez fileleri havalandırdı.

    Demirören'in Almanya'da ayrıca Bayern Münih'teki milli futbolcumuz Hamit Alltıntop ve Hollandalı Van Bommel için de girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Siyah - Beyazlıların kadroda yabancı kontenjanı açmak için Tabata ile de yolları ayırmayı düşündüğü bildirildi.

    Beşiktaş Cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Ernst'in bu karşılaşmada yer alacağı Tello'nun durumunun ise çok zor olduğu kaydedildi.
İşlem Yapılıyor
X