Ali Sami Yen'de yilin protestosu yapildi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Ali Sami Yen'de yilin protestosu yapildi

    Taraftar görülmemiş bir protestoya imza attı. Tribünde pankartlar ters asıldı...



    Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın aldığı başarısız sonuçlar yüzünden görülmemiş bir protesto gösterisineimza attılar. Ultraslan taraftar grubunca hazırlanan ve sezon başından beri tüm statta asılı olarak duran takımı destekleyici pankartların tamamı ise ters çevrildi. 5 dakika sessiz kalan tribünler, “Sizin gibi ruhsuz görmedik” tezahüratı yaptılar.

    Fotoğraflar için tıklayın

    Sarı-kırmızılı taraftarlar, son dönemdeki başarısız sonuçların faturasını büyük bir protesto gösterisiyle kestiler. Galatasaraylı futbolcuları sahaya çıktıkları anda ıslıklamaya başlayan taraftarlar, açtıkları pankartlarla tepkilerini gösterdiler.
    “Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller, öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler”, “Derbi, kupa gider Ruh gitmesin bize yeter”, “Öpmekle olmaz formayı, vermek lazım hakkını” şeklinde pankartlar açan taraftarlar, tezahüratlarla da tepkilerini ifade ettiler.
    Sarı-kırmızılılar, “Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız”, “Taçsız kral Metin Oktay, tek aşkıdır Galatasaray, senin gibi Cim-Bomluyu unutur mu bu taraftar”, “Aşkımız renklere, sizlere değil” tezahüratı yaparken, futbolcular sahaya çıkarken statta çalınan Metin Oktay marşı ince bir mesaj olarak algılandı.

    ‘Düşmüşler paranın peşine...’Maçta 5 dakika sessiz kalan taraftarlar daha sonra yaptıkları tezahüratlarla Jo ve kaptan Arda Turan’ı da protesto ettiler.
    Sarı-kırmızılılar, “Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde, Cim-Bom ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine, düşmüşler manita peşine, söyleyin çok bir şey mi istedik, formanın hakkını ver dedik, biz yeri geldi 14 sene bekledik, sizin gibi ruhsuz görmedik” bestesi de dün ilk kez söylendi. Bu tezahürat maç boyunca birçok kez tekrarlandı.

    Sosyete şaşırma!
    Galatasaraylı futbolcuları ıslıklayan taraftarlar, sadece kaleci Aykut’u tribünlere çağırdılar. Teknik Direktör Rijkaard’a da sahip çıkan sarı-kırmızılılar, Galatasaray’ın ilk devrede üst üste bulduğu gollerin ardından numaralı tribündeki bir grubun takıma destek vermesine sert tepki gösterdiler. Taraftarlar, “Sosyete şaşırma, sabrımızı taşırma” tezahüratı yaparak, numaralı tribündeki seyircileri protesto ettiler.

    Arda Turan'ı yıktılar

    F.Bahçe derbisinde ayağım kopsa oynarım" deyip maça sakat çıkan G.Saray'ın yıldızı taraftarın aleyhte tezahüratlarıyla ayrılığın eşiğine geldi
    Galatasaraylı taraftarlar dün Ali Sami Yen Stadı'nda büyük bir protestoya imza atarken, kendi altyapılarında yetişen ve fanatik Galatasaray taraftarı olarak bilinen yıldızları Arda Turan'ı bitirdiler. Son dönemde art arda alınan kötü sonuçlar üzerine büyük bir protestoya hazırlanan Galatasaraylılar, dün tribünleri maç için değil protesto amacıyla doldurdu. Stadın tümünün Arda'ya yönelik hazırlanan bir tezahüratı hep birlikte söylemesi ise yıldız oyuncuyu yerle bir etti. Bu protestolarda hedef isim olan Arda'nın büyük üzüntü duyduğu gözlendi. İlk 11'de çıktığı maçta durgun bir futbol sergileyen Arda, 60. dakikada oyundan çıktı. Tribünlerin bir kısmı kendisini alkışlarken bir kısmı da yuhaladı. Arda da kulübeye gitmek yerine direkt soyunma odasına giderek tepkisini gösterdi. Özel hayatının taraftarlarca tribün protestosuna karıştırılmasına çok içerleyen Arda maç bitiminde de takım otobüsüne beklemeden kendi özel minibüsüyle stattan ayrıldı.

    İşte Arda'yı bitiren sözler

    Galatasaraylı taraftarların düne özel olarak bestelediği ve "Kimisi sinema peşinde" kısmıyla direk Arda'yı hedef alan tezahürat şöyle: "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde. Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine. Söyleyin sizden çok mu şey istedik. Formanın hakkını verin dedik. Biz 14 sene bekledik. Sizin gibi ruhsuz görmedik." Tribünlere ayrıca, "Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller, öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler'', ''Derbi gider, kupa gider, ruh gitmesin bize yeter'', ''Öpmekle olmaz formayı, vermek lazım hakkını'' ve ''Ali Sami Yen, Hagi, Metin Oktay. Onları unutmadı bu taraftar. Herkese nasip olmaz ıslatmak bu formayı. Kırmayın kalbimizi, mevzu bahis sarı- kırmızı" pankartları asıldı.
  • emrahbey
    Member
    • 03-06-2008
    • 2145

    #2
    Konu: Ali Sami Yen'de yilin protestosu yapildi

    helal olsun taraftar değin böyle olur..yeri geldimi havaalanında omuzlara yeri geldimi ayaklar altına alacaksınki..bı omur kendını ucuyor hissetmesin..

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X