Galatasaray Cafe Crown 95-84 Beşiktas Cola Turka - Washington herkesi sasirtti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Galatasaray Cafe Crown 95-84 Beşiktas Cola Turka - Washington herkesi sasirtti

    Beko Basketbol Ligi'nde derbi maçta Beşiktaş Cola Turka'yı 95-84 yenen Galatasaray Cafe Crown'da, sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı maç öncesi belli olmayan Darius Washington, maçın yıldızı oldu. Sezonu kapattığı söylenen Washington attığı 26 sayı ile takımını zafere taşırken, maçtan sonra yaptığı açıklamada ağrılarının olduğunu fakat Galatasaray taraftarlarına böyle bir galibiyet hediye ettiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

    Kasığındaki 2 santimlik yırtık nedeniyle 9 gündür idmanlara çıkmadığı bildirilen ABD'li oyuncu, maç öncesi takımla birlikte ısınırken, karşılaşmaya ilk 5'te başlamadı.
    Maçın başında Beşiktaş Cola Turka, farkı açmaya başlayınca Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Cem Akdağ, ilk periyodun 6. dakikası içinde Washington'u oyuna aldı.
    Oyuna girdiği andan itibaren etkili olan ve 14'de 7 iki sayı, 3'te 3 üç sayı ve 4'te 3 serbest atış isabetiyle toplam 26 sayı kaydeden ABD'li oyuncu, 4 ribaunt alıp, 5 de asist yaptı. Maçın en skorer oyuncusu olan ve toplam 25 dakika 4 saniye oyunda kalan Washington, takımının kazanmasında büyük pay sahibi oldu.
    Galatasaray Cafe Crown'da Jasaitis, 23 sayı 10 ribaunt, Rancik 22 sayı 6 ribaunt, Evren de 18 sayı, 5 ribaunt, 3 asistle oynadı.
    Sarı-kırmızılılar, ribauntlarda rakibine 36-32 üstünlük kurdu.
    BEŞİKTAŞ COLA TURKA ANTRENÖRÜ BIYIKTAY: “WASHİNGTON'UN SEZONU KAPATTIÐI SÖYLENİYORDU”
    Beko Basketbol Ligi'nde bir ara 20 sayı öne geçtiği derbi maçta ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'a 95-84 yenilen Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Burak Bıyıktay, ikinci yarı hücum edemeyince, maçı yitirdiklerini söyledi.
    Maçtan önce Galatasaray Cafe Crown'da Washington'un oynayamayacağının söylendiğini dile getiren Bıyıktay, “Antrenörü tarafından Washington'un sakat olduğu, hatta sezonu kapattığı söylendi. Ancak gördüğüm kadarıyla sakata benzemiyor. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İyi oynadılar, biz o tempoya karşılık veremedik. Kısıtlı bir rotasyonumuz var. İkinci yarı iyi hücum edemedik ve kaybettik. Bundan sonra sezonu en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
    NEWLEY 17 SAYI ATTI
    Beşiktaş Cola Turka'da ise derbi maç öncesi takımdan ayrılıp, son iki idmana çıkmayan, ancak parası yatırılınca son anda geri dönen Brad Newley, 17 sayıyla oynadı.
    Karşılaşmaya ilk 5'te başlamayan Newley, ilk periyodun bitimine 2 dakika 57 saniye kala oyuna girdi. Karşılaşmada toplam 29 dakika 21 saniye oynayan Avustralyalı oyuncu, 9'da 5 iki sayı, 6'da 1 üç sayı, 4'te 4 serbest atış isabetiyle oynayıp, 17 sayı kaydetti. Newley, ayrıca 3 ribaunt alıp, 1 asist yaptı.
    Beşiktaş Cola Turka'da Engin Atsür 25 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Fedor Likholitov ise 24 sayı attı.
    GALİBİYETİ TARAFTARLARIYLA KUTLADILAR
    Galatasaray Cafe Crown oyuncuları, 20 sayı geriden gelerek kazandıkları maçın ardından galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.
    Taraftarlar özellikle maçın kazanılmasında büyük katkısı olan Washington'a büyük sevgi gösterisinde bulunurken, Rancik taraftarlara “3'lü” çektirdi.
İşlem Yapılıyor
X