Hacı adaylarına ekonomik konuşma

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Hacı adaylarına ekonomik konuşma

    Türk Telekom’dan umre ve hacı adaylarına ekonomik konuşma kartı.

    Türk Telekom, hac ve umre sezonlarında uygun konuşmanın yolu olan “HacKart” SIM kartı uygulamasına bu yıl da devam ediyor.

    Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojisi şirketi Türk Telekom, hac ve umre ziyaretçileri için sunduğu ‘HacKart’ hizmeti sayesinde, Kutsal Toprakları ziyaret edecek olanlara hem Türkiye’deki yakınları ile hem de kendi aralarında çok uygun konuşabilme imkânı sağlamaya devam ediyor. Kontörlü SIM kart HacKart ile Suudi Arabistan’dan Türkiye’yi aramanın yanısıra, Suudi Arabistan içindeki telefon görüşmelerinin de ekonomik şekilde yapılması mümkün oluyor.

    Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türk Telekom arasında imzalanan protokol ile Hac ve Umre ziyaretine gidecek olanlar adaylar Suudi Arabistan’a gitmeden önce kayıt, seminer gibi etkinlikler için sürekli irtibatta oldukları müftülüklerden HacKartları kolayca alabiliyorlar. Bu sayede, hatlarını almış olan adaylar HacKart numaralarını aileleri ve yakınları ile Türkiye’den ayrılmadan önce paylaşabiliyorlar.
    İçinde 20 TL tutarında 40 kontör bulunan HacKart, adayların Türkiye’deki yakınları ve Suudi Arabistan’daki tüm diğer operatörlerin müşterileri ile çok uygun konuşma yapmalarına olanak tanıyor. Hacı adayları kontörlerinin bitmesi halinde Suudi Arabistan’daki Saudi Telecom bayilerinden kontör temin edebiliyor.

    Söz konusu 40 kontör ile Suudi Arabistan’dan Türkiye’deki Türk Telekom ev ve iş telefonları ile 20 dakikaya yakın görüşme olanağı yapmak mümkün. Kartın en avantajlı özelliklerinden biri de, yapılan yurt dışı görüşmelerde her iki tarafın değil sadece arayanın ücretlendirilmesi. Böylece hacı adaylarının Türkiye’deki yakınları ile çok ekonomik koşullarda görüşme imkânı bulduğu HacKart’ın satışları yıl boyunca devam edecek.
    >
İşlem Yapılıyor
X