aziz yıldırıma cevap

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    aziz yıldırıma cevap

    öncelikle bıktık bu adamdan.sen trabzonu yeneme gel beşiktaşa çamur at.sonrada FB kimse sevmiyor.FB kulubüne yazık oluyor.


    şimdi BJK'ın konuyla ilgili açıklamasını veriyorum.


    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın bugün TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız.

    Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir.

    Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.

    Sayın Yıldırım’ın konuşması içerisinde geçen oyuncumuz Rüştü Reçber ile ilgili bir takım imalı beyanatlarına da cevap verme gereği duyduk.

    Oyuncumuz Rüştü Reçber'in 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz “Yenilin” dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

    Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

    Kamuoyunun bilgilerin saygılarımızla sunarız,

    BEŞİKTAŞ JK

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






  • judgement_5
    Junior Member
    • 23-07-2005
    • 98

    #2
    Konu: aziz yıldırıma cevap

    kendi hatalarını ön plana çıkaracağına başkalarına çamur atmak kolay olsa gerek sen trabzonu yenme ondan sonra rüştü şöyle gol yedi böyle golyedi yaa sananeee... yemişse yemişş.. sanane sen trabzonu yenmene bak kardeşimm.. ondan sonrada şahıslarla uğraş biraz delikanlı olun yaa .. aziz başkan sevilmiyo sonra neden sevilsinki sevilecek neyi var fener bi yana diğer takımlar bi yana kendilerini lord mu sanıyolar çok başarılıydınız hanii türkiye kupası hani şampiyonlar ligi hani uefa kupaları nerddee.. varda bizmi görmüyoruzz.. şampiyon olmaklada bitmez bu işler dünya çapında yada sıralamasında kaçıncı:? neyse ben bursa takımını sevmem ama ertuğrul hocayı sevdiğimden helal olsun diyorum inş. seneye daha iyi takımla ligi daha zevklı hale getirmelerini istiyorum..

    Yorum

    • bob
      Junior Member
      • 06-11-2005
      • 216

      #3
      Konu: aziz yıldırıma cevap

      Rustu Turkiye - Hirvatistan macinda yedigi golun aynisini bursayada yedi.
      O zaman Rustu o mactadami saibe yapti sayin Aziz Yildirim.
      Bir fenerbahceli baskandan boyle kendini kucuk dusurecekler kelimeler beklemezdim.

      Yorum

      • nail40
        Member
        • 20-03-2006
        • 1528

        #4
        Konu: aziz yıldırıma cevap

        Biz Aziz Yıldırım seviyoruz . Biz her zaman Aziz Yıldırım ın yanındayız . BJK ve GS zamanında kutsal ittifak kurmuşlardı. Şimdi ise 17 takım ittifak kurdu . Her zaman söylüyoruz Türkiye de iki takım var biri fenerbahçe diğeri ise diğerleri . Ne Mutlu Fenerbahçeliyim diyene

        Yorum

        • bob
          Junior Member
          • 06-11-2005
          • 216

          #5
          Konu: aziz yıldırıma cevap

          Görduk yönetim istifa diye bagiranlari , stadi alevler icine sokanlari , sizin fener sevginiz ancak bu kadar.
          Fenerbahcenin yuzunden pazar aksami istanbuldan hic ucak kalkamamis kara bulut sebebiyle.
          Mac sonrasi Bilica sahayi kazmis kupa ariyordu.

          Yorum

          • nail40
            Member
            • 20-03-2006
            • 1528

            #6
            Konu: aziz yıldırıma cevap

            Biz sizler gibi başka takımın başarısı ile gurur duymayız . Kutsal ittifak içerisine girmeyiz. Çıkarız yenersek yener yenemezsek karşı tarafı kutlarız. Biz köprüyü geçene kadar değil mezara kadar fenerbahçeliyiz .Bu duyguları anlayamazsınız anlamanız için fenerbahçeli olmalısınız. Biz stadımızı 50.000 kişi ile doldururken sizler 20.000 bini zor bulursunuz. bizim 30.000 bin olmuş kombine sayımıza bile ulaşamazsınız .Ayrıca sizler değilmi en küçük başarısızlıkta başkanınızı istifaya çağıran sizler değilmi futbolcularınızı yuhlayan. Sizler değilmi kötü bir sonuçta sırtınızı futbolculara dönen. Gelelim Bilica meselesine %90 dakika boyunca pozisyonunuz yoktu sığına sığına bilica nın sizin için açtığı çukuramı sığındınız atsaydı futbolcunuz penaltıyı beceriksizse biz ne yapalım. . Ayrıca bu polemiğe artık girmek istemiyorum size bu son cevabım. Ne Mutlu Fenerbahçeliyim diyene

            Yorum

            • bob
              Junior Member
              • 06-11-2005
              • 216

              #7
              Konu: aziz yıldırıma cevap

              Tabiki sizler baska takimin basarisini konusmazsiniz, Galatasaray eufa ve super kupayi aldiktan sonra bu basariyi yakalamak icin Aziz yildirim her sene sampiyonlar ligini kazanacagini soyluyor.
              Zaten fenerlilerle tartismaya gelinmez yaptiklari seyleri görmezler sadece yapilanlari görürler.
              Benim son sözum olarak Ne Mutlu Türküm diyene.

              Yorum

              • ecelik
                Senior Member
                • 29-06-2004
                • 3902

                #8
                Konu: aziz yıldırıma cevap

                rüştü zaten kova kaleci kalesinde ne zaman durdu bu nedenle fenerbahçeden gitti zaten.Ama şu varki beşiktaş da kendini hiç mi hiç zorlamadı haklı da tabi zorlamayacak ama devran döner bize de sıra geldiğinde hiç kendimizi zorlamayacağız fenerbahçe olarak olay bundan ibaret bana göre.

                Yorum

                İşlem Yapılıyor
                X