BDP’ye Türk Gücünü Hatırlatan 1 Milyon Mail!Lütfen Herkes Ama Herkes Uygulasın!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • fruko112
    Junior Member
    • 13-06-2010
    • 2

    BDP’ye Türk Gücünü Hatırlatan 1 Milyon Mail!Lütfen Herkes Ama Herkes Uygulasın!

    Arkadaşlar BDP ye Türk halkının bir hatırlatmasını yapmak istiyoruz.Bunun için herkesten destek bekliyoruz.Lütfen yazacağımız maili aynen bdp-iletisim@hotmail.com adresine göndermenizi rica ediyoruz.Yazacağımız mail kısa ve öz olacaktır.Lütfen ama lütfen herkes bu maili lütfen yollasın.Ayrıca mail yoluyla listenizdeki herkese bu konuyu aynen gönderin.Facebook vs. gibi ortamlarda da paylaşalım.MAİL BAŞLANGIÇ:


    2 Dakikanızı ayırmayı çok görmeyin arkadaşlar.Lütfen yollayın.


    Mail Konu:Türk Halkından Mesaj!


    BDP Başkanlığı ve BDP Üyelerinin Dikkatine!

    Bizler Türk halkı olarak ‘’Terörist’’ eylemlerinin tekrar arttığı bu dönemde sizlere bir mesaj vermek istiyoruz.Ve sizlerin unuttuğunuz bazı hatırlatmalar yapmak istiyoruz.

    Biz Türk halkı olarak sizlere bu ‘’teröristçe’’ yapılan eylemlerden korkmadığımızı belirtmek istiyoruz.Kafanızda asla bizim yıldığımız ve artık yeter diyebileceğimiz aklınıza gelmesin.Meydanlarda konuşurken bizim yıldığımızı zanneder tavırlar içinde konuşmalar yapıyorsunuz ama bu asla böyle değil.Hatırlatmak isteriz.

    Biz Türk halkı olarak yine
    ‘’Korkak olan ve masumları hedef alan,birebir çarpışmaya giremiyecek kadar tırsak,ahmak olan pkk ile ‘’ Türk halkını asla yıldıramayacağınız bildirmek isteriz.


    Sizler meydanlarda Türk devletini tehdit ederken bizim ses çıkarmamıza sakın olaki aldanmayın!Biz sizin boş bağırdınızı bildiğimiz için ses çıkarmıyoruz.Evet belki sizlere birileri güzel vaadlerde bulunmuş olabilirler ama bunlar hayalden öteye geçemeyecektir.Siz bu vatanı bölmek için 1 adım daha yaklaştığınızı zannettiğinizde ise biz sizleri 100 adım geri adım attırmayı biliriz.Türk halkının sabrını ölçmeye kalkan herkesin sonu hazin olmuştur.

    Biz Türk halkı olarak yine sizlere bir tavsiye olarak ‘’meydanlarda hayalci konuşmamanızı’’tavsiye ediyoruz.Bu milleti ve devleti tehdit edebilecek güç yok!
    Hele hele ‘’çocukları ve kadınları’’ kullanan bir örgütün hiçbir gücü yok ve olamaz.


    Tekrar yineliyoruz:

    BU MEMLEKET TARİHTE TÜRK’TÜ,HALENDE TÜRK’TÜR VE EBEDİYEN TÜRK KALACAKTIR.

    NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

    ŞETİHLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

    SON.

    Arkadaşlar bu maili aynen bdp-iletisim@hotmail.com adresine gönderiyoruz.Lütfen Destek olun.Vatan hainlerine bir hatırlatma yapalım.Lütfen 2 dakikayı çok görmeyin.
İşlem Yapılıyor
X