Redline Duyarlılığı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • rselturk
    Member
    • 30-09-2007
    • 1171

    Redline Duyarlılığı

    Sevgili Dost NBomber'a,
    Öncelikle şahsi duyarlılığınız için teşekkürler.Ne şahsınıza ne de Redline firmasına yönelik bir kastım yok.Bunu bilin. Benim yaşım 65,uydu dünyası ile fazla hasır-neşir bir insanım.Bu nedenle analog-diğital uydu alıcılarından evim Recevier çöplüğüne döndü.Şu anda kullandığım son cihazımda yine Redline CS-100X twin.
    Sevgili Dost,Bu karmaşık ekonomi dünyasında tüm firmalar için her şeyin yolunda gitmediğini bilecek kadar ekonomi ve teknoloji haberlerini de yakından izliyorum..İstem dışı da olsa redlinenin de bazı sorunlar yaşadığını biliyorum.Ekonomik açıdan bunlar beni elbette etkilememeli.Ama yaşlılıktan olsa gerek,Redline ile öylesine özdeş olmuşum ki,içinde bulunduğumuz açmazları benimle (bizimle) paylaşmamasından rahatsızlık duyuyorum. Bana bildirdiğiniz nedeni keşke tüm redline kullanıcılarla taa geçen sene paylaşsaydınız!Bu çok daha farklı bir durum olurdu.İnanın Redline kullanan dostlar çok farklı insanlar.Çünkü bu cihaz sandığınız gibi vitrinlerde görülüp beğenilmedi.Aksine dostlar arasındaki yönlendirme ile oldu.Firmanın elbetteki bundan haberi yok.Bir araştırma yapsanız gerçeği sizde öğrenirsiniz.
    İşte bu duygusallıktan olsa gerek forumda dile getirdiğim eleştiri ve yakınmalar bu can dostlar içindir.Arzum bizlere sadece en iyiyi değil,en mükembeli de sumanızdır..
    Her yeni girişiminde Redline yi yine içtenlikle destekleyeceğim.Ama sizden kaynaklanan sorunları da elbette eleştireceğim.Sağlıkla,sevgiyle kalın aziz dostum!...
  • redlineteknik
    Junior Member
    • 11-03-2005
    • 228

    #2
    Konu: Redline Duyarlılığı

    ---Merhabalar Sevgili abicim uzun zamandır forumlarda bırak yazı yazmayı okumayı bile bırakmıştım sizin bu yazdığnız yazıyı okuyup inanılmaz içtenliği ve temizliği görünce yazmak istedim tekrar öncelikle yazmış olduğunuz nezih ve temiz yazınız önünde saygıyla eğilmek istiyorum ve bugüne kadar forumlarda yazılmış en temiz yazı olarak saklanması gereken bir yazı olduğuna inanıyorum ve sizin gibi güzel bir insanın firmamızın cihazını kullanması bana müthiş onur verdi teşkkür ederim

    Sizin de belirtmiş olduğunuz gibi bu dünyanın karamşık ekonomisinde ve kapitalizimin insanları gözünü para börümüş her şeyi dolar gibi gören binlerce insanların ve kartellerin içinde şirketimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz ve gayri dürüst hırsız insanın içinde bugüne kadar redline bayrağını sırtımızda taşımayı bildik bu bayrak hamallığını yaparken elbette bir çok yanlışımız oldu bilgisizliğimizden imkansızlığımızdan ve buna istinaden müşterilerimiz zarar görebildiler ama şunu herkesin bilmesi lazım kudretimizde olabilecek en ufak bir şey içinde müşterilerimizin zarar görebilmemesi için çaba sarf etmişizdir

    Hiçbir zaman müşetirlerimizi sıkılacak inek gibi görmedik ve asla görmeyeceğiz ki bu manatalitede hiç bir firma ayakta durması imkansızdır bu tür düşüncede olan tüm firmalar ortadan kayıp oldular veya kayıp olacaklar en kısa zamanda ama bazen bazı şeyler müşeteriler tarafından yanlış anlaşılabilmekte uydu işini bir tv satmaya veya dvd satma işiyle kıyaslamakta ama bu iş böyle değil bakınız dünyanın elektronik devleri firmalara hiç biri uydu cihazı yapmamakta veya türkiyedeki büyük elektronik firmalarına bakın ha keza onlarda ayn ya üretmemekte yada üretikleriyle yüzlerine gözlerine bulaştırmakta

    İşte bunun tek sebebi türkiyedeki firmaların tamamnın uzakdoğudaki firmalar sırtlarını vermekten dolayı ve bir gün bu firmalarla olan ufak bir anlaşmazlıkta yüz üstü yere kalabilmekteler hemde tepetaklak nitekim 6-7 yıl önce 60 yakın marka vardı bugün ise 20 marka yok tek sebebi bu uzakdoğudaki firmaların hunharca ve şerefsizce ticaretlerinden dolayı ve biz redline firması bunu görerek geçen yıldan itibaren Tüm hard were ve soft were firmamız bünyesinde olan arge tarafından cihazlar çıkarmaya başladık ve biz bunu gurula söylüyoruz biz türkiyde bunu başarmış ilk türk firmasıyız ama gel gelelim bunu forumlarda yazan insanlara birtürlü anlatamadık ve ha keza yeminli redline düşmanlarına ama biz gün geçtikçe arge siyle güçlenen ve piyasada satış grafiği hızla artan bir firmayız ve forumlarda bize söylemediği bırakmıyan insanlara şunu söylemek istiyoruz fimamız geçen sene 1.500.000 usd ihracat yapmış bir firmadır ve bu yılda ilk altı ayda ihracatımız 1.000.000 usd ye ulaşmaktadır

    Gelecekte yanlışlarımız olmuyacakmı elbette olacak ve olmalı ama bizim işimiz bunu enaz seviyeye indirmek ve kendimizi geliştirmek türkiyede bu işin nasıl yapılabileceğini tüm dünyaya dürüstçe gösterip daha önce yaptığımız teknojilerle pazara yön verdiğimiz gibi yine yeni teknojiler yapıp sektöre yön verebilmektir gelecekte hep beraber göreceğiz

    Nazik yazınız için tekrar teşekkür eder ve saygıyla sizi selamlarız


    REDLINE

    Yorum

    • Researche
      Junior Member
      • 28-04-2008
      • 221

      #3
      Konu: Redline Duyarlılığı

      ihracatta krize ragmen güzel rakamlara ulaşmışsınız kutlarım! temennim odurki ülkemizde kazanılan bu paralar yatırım ve işgücü olarak halkımıza döner!
      acıklama için teşekkürler!

      Yorum

      • NBomber
        Member
        • 02-03-2005
        • 1743

        #4
        Konu: Redline Duyarlılığı

        Sayın rselturk

        İnanın biz bu konuları sizlere kaç defa dile getirdik ancak üstüne hemen gereksiz post kasıldı ve yazdıklarımız arada kaynadı gitti. Biz de biliyoruz ki forumdaki tek amaç paylaşım ve genel anlamda yardımlaşma. Ancak sadece bu forum değil her platform da ciddi tacizler ve gereksiz konuşmalara maruz kaldık. Biz de sizin gibi değerli dostlarımızı, arkadaşlarımızı, abilerimizi ve kardeşlerimizi üzmek veya onları incitmek istemiyoruz.

        Bu nedenledirvki biz bütün bu olanların üstünü bir kez daha kapatıp temiz bir şekilde yeniden tüm gücümüzle yardımlaşma ve bilgilerimizi paylaşmaya karar verdik. Bunun başlangıcı da Dünya Kupası ile olsun dedik. Bu tarih rastgele seçilmedi çünkü biliyorduk ki herkes veryansın edecek ortada ki 1-2 piyon da at koşturacaktı. Biz buna müsade etmedik ve şuan yazı yazan sorun soran kişilerde gerçek redline kullanıcısı. Gerisi için zaten söze gerek yok.

        Ben şahsım adına bir şeyler eklemek isterim. Yukarıda Gen. Md.zin de açıkca beyan ettiği gibi biz bu sessiz kaldığımız dönemde ciddi işler yaptık. Bir çok ülkeye temaslarımız oldu ve çalışmalarımız arttı. Bize artı olarak dönen şey ise sadece maddi kazanç değil o birikimler ile insanların ve değişik toplumların sorunlarını ve anlatmak istediklerini analiz edebilme gücüdür. Bu açıkca ortadadır ki sizin bir sıkıntınız olmasa burda gelipde zaman harcamaz şu veya bu nedenle de boşa karalama yapmazsınız. Burada ki kasıt bize düşen görevlerimizi gerçek redline kullanıcılarına daha açık bir dille anlatmak ve sorunlarını daha hızlı çözmek veya yeni çözümler üretmek.

        Eski modellerimiz için gerekli olan bütün bilgileri zaten verdim. Neler yapılabileceğinide söyledim. Bazı arkadaşların söylediği bir konuya da değinmek isterim. 2. veya 3. parti hizmet veya cihazların için uyumlu donanım ve yazılım lar ürettik ki her kes cihazından daha fazla yararlansın. Boş yere para harcatmak yerine onlara başka hizmetler verelim. Bunda da başarılı olduk. Bundan sonraki modellerin duyuruları veya açıklamaları buradan sizlere öncelikli olarak yapılacak. Hatta eskiden olduğu gibi bazı arkadaşlarımızı tester olarak kullanarak onların da fikirlerini alacağız.

        Hepinize firmam ve şahsım adına teşekkür ederim.
        Son düzenleme NBomber; 17-06-2010, 17:27.

        Yorum

        • starr
          Member
          • 18-03-2004
          • 1232

          #5
          Konu: Redline Duyarlılığı

          Hoş geldiniz. lütfen iki kelimeye kızıp forumu terketmeyiniz. siz olmadığınız zaman burası öksüz kalıyor. derli toplu bilgi paylaşımlarınızı görüyor ve devamını istiyoruz. sahipsiz olmak bizi üzüyor. ihracat sayınızın daha da artması bizi sadece sevindirir. ülkemize bişeyler kazandırmak güzel bişey.

          Yorum

          • ilker79
            Junior Member
            • 22-06-2006
            • 402

            #6
            Konu: Redline Duyarlılığı

            ustalar bende cs100x vardı emu zamanında bütün kanalları izledik.uydudan güncelleme falan dönemin ve hatta şimdinin bile en iyi cihazı.
            şimdi br 1500 x var vede canavar gibi fta gibi açıyo kanalları.7 derece ayrı çanağa gerek duymadan aparatla hotbirde takılıyo.
            usb si ayrı güzel uydudan güncelleme ayrı güzel.

            Yorum

            • nail40
              Member
              • 20-03-2006
              • 1528

              #7
              Konu: Redline Duyarlılığı

              ne zamana kadar uydudan güncelleme yeni bir model çıkarana kadar, destek varmı eski modele, yeni model çıktıktan sonra asla.Asla yetkililer sizi duymaz , ihtiyaçlarınıza cevap vermez, kulakları sağır gözleri kör olur. Oyuna gelmeyin linux tabanlı cihazlardan vazgeçmeyin (interneti olanlar için)

              Yorum

              • NBomber
                Member
                • 02-03-2005
                • 1743

                #8
                Konu: Redline Duyarlılığı

                Peki. Yorumunuz nedir? Yani bize neyi tavsiye edersiniz?

                Tahmin etmek çok zor değil, senin linux dediğin cihazsın ne olduğunu anlamak için.

                Ben sana o makina ile ilgili 300 tane hata sayarım ama sonuç varmı YOK?

                Neden kullanılıyor çünkü internet den paylaşım. Doğrumu? Doğru....

                Bir de lütfen artık ne dediğimize değil de ne demek istediğimize bakın.

                Starr güzel dedin hoş dedin de al bak gör gene başladık aynı teraneye...

                Paylaşımlı cihazımızda var linux lü de. Sen hangisini alırsan al demeyeceğim, altını çizerek

                kişiler ,stediği ürünü alabilir ama gelipte boş yere başka bir ürünle kıyaslama hakkına sahip değilsiniz diyeceğim.

                Başka da bir şey sölemeye gerek yok. Çekil kenara bekle bakalım ne cevherler çıkacak....

                Yorum

                • YuSuF ErGiN
                  Senior Member
                  • 23-01-2006
                  • 10188

                  #9
                  Konu: Redline Duyarlılığı

                  başka bir ürünle kıyaslama
                  Bence bir ürün benzer özelliği olan başka bir ürün ile kıyaslanmalıdır.

                  Mesela Linux olmayan bir cihazı linux olan cihaz ile karşılaştırmak doğru olmaz.

                  Biraz daha ileri gidersem, bence bir cihaz ancak kendisi ile karşılaştırılmalıdır. Nasıl mı? Yazılımsal veya donanımsal bir hatası var ise bunların giderilmesi sayesinde kaydettiği ilerlemeye göre karşılaştırılabilir.

                  Ayrıca yeni yazılım verilmesi sadece yeni şifreleme sistemlerinin yazılıma eklenmesi için değil, sorunların giderilmesi için verilmelidir. Bir yazılımda ne kadar fazla sorun gideriliyorsa o kadar iyidir benim gözümde, yeni bir yazılım vererek önceden var olmayan sorunlar ortaya çıkarılıyorsa da bana göre o kadar kötüdür o yazılım.

                  tabii ki bunlar benim kendime göre olan değerlendirmelerimdir.

                  Burada firmaların müşterilerini bilgilendirme ( ve hatta bilinçlendirme ) şekilleride öenmlidir. Bunlar ışığında bakarsak sadece hatayı firmada aramak doğru değil.

                  Bakarsak forumda birçok kişi " veryansın ederken " hala "veryansın ettikleri " ürünü hem kullanmaya devam ediyorlar hemde bir sonraki versiyonlarını veya aparatlarınıda almaya devam ediyorlar.

                  Bu aşamada birçok kullanıcının tutarsız davrandığını düşünüyorum. Ben olsam memnun olmadığım bir markanın bir başka ürününü almayı düşünmem.

                  Çekil kenara bekle bakalım ne cevherler çıkacak
                  cevher no 1

                  Yorum

                  • nail40
                    Member
                    • 20-03-2006
                    • 1528

                    #10
                    Konu: Redline Duyarlılığı

                    Bakarsak forumda birçok kişi " veryansın ederken " hala "veryansın ettikleri " ürünü hem kullanmaya devam ediyorlar hemde bir sonraki versiyonlarını veya aparatlarınıda almaya devam ediyorlar. Sayın Yusuf Ergin bey

                    Başta bu cümleniz olmak üzere bütün görüşlerinize katılıyorum. Duyarlılığınız doğru sözlülüğünüz içinde teşekkür ediyorum

                    Ben bıraktım redline yi ilgisizlik alakasızlıtan dolayı geçtim linux tabanlıya ama hala da kontrol ediyorum redline bölümünü malesef gelişme yok.

                    Yorum

                    İşlem Yapılıyor
                    X