hayellerinizi gerçekleştirin.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • burucu17
    Junior Member
    • 18-09-2004
    • 8

    hayellerinizi gerçekleştirin.

    Danışmanlığını yapmakta olduğumuz UNICITY FRANCHISE, sağlık ve beslenme sektöründe piyasada benzeri olmayan çok özel ürünlerle faaliyet göstermekte olup iş adamı ve sağlık sektörü çalışanlarından oluşan gruplarla çalışmaktadır. UNICITY, Milupa’nın üretici kuruluşu Enrich International ve Rexall Showcase ortaklığı, 104 yıllık geçmişi ile doğrudan satış sektöründe 2 milyar dolarlık dev bir birleşmeyle kurulmuş olup Türkiye’de ve Dünya’da yeni yeni yapılanmaktadır. Ürünlerimizin ARGE ve KLİNİK araştırmaları Dünya’da marka olmuş 40 ın üzerinde saygıdeğer üniversitede yapılmış yüzde yüz doğal ek beslenme ürünlerinden oluşmaktadır. Ürünlerimizin içeriği onaylı olmakla birlikte PDR yer almakta, onaylı enerji içeceği ve sporcu ürünleri ayrıca nano teknolojisiyle üretilen anti aging cilt onarıcı ürünlerimizde mevcuttur. Sadece benzeri olmayan ürünümüz Bios life, 2025 yılına kadar UNICITY FRANCISE adına patentli olup sadece bir alanda 50 milyar Euro pazara sahiptir. Firmamızın bayilik yetkisini almak isteyecek öncü ve lider girişimciler aranmaktadır.
    KİMLER FRANCHİSE ORTAÐI OLABİLİR
    18 yaşında olan herkes Unicity Bağımsız Franchise Ortağı Olabilir. Kendi işini kurmak isteyen, Ek gelir sahibi olmak isteyenler.
    Kısaca 18 yaşında olan herkes Unicity Bağımsız Franchise Ortağı olabilir.
    Ayrıca; Eczaneler, Medikal Firmaları, Natural Shoplar, Güzellik Merkezleri, Fitnes Merkezleri, Spor Merkezleri gibi..firmalar da şirketleri adına Bağımsız Franchise Ortağı olabilmektedirler.Bağımsız Franchise Ortakları, çalışma zamanlarını kendileri belirler.
    Patron yok, Patron sizsiniz, Kira derdi yok (home ofisten çalışabilirsiniz) ürün teslimatı ve ürün tahsilatı yok (hepsini şirket yapar), Grup organizasyonunuzu size özel “web ofisten” anlık takip edebilirsiniz.
    NASIL GELİR ELDE EDERSİNİZ ?

    Sayın Girişimci Adayı;
    Bağımsız Unicity Franchise Ortağı Olduğunuzda Sınırsız Kazanç Olanaklarından Yararlanabilirsiniz…
    Bağımsız Unicity Franchise Ortağı Olduğunuz da Nasıl Kazanç Elde Edersiniz?
    1) Organizasyon ağı kurarak KAZANÇ ELDE ETMEK;
    Bağımsız Unicity Franchise Ortağı Olduğunuz da bayilik ağı kurarak;
    Organizasyon Geliri,
    Fast Start Bonusları,
    Grup Volume Bonusları,
    Bonus Havuzları,
    Araba Bonusları,
    Tatil Seyahat Bonusları
    2) Ürünleri indirimli satın alıp kullanabilirsiniz, Ürün tanıtımı yaparak, son tüketicilere ürün satışı yapabilirsiniz (ürün satışından para kazanabilirsiniz)
    Önemli Not; Bizim Franchise Sistemimizde Ürün satmak zorunda değilsiniz; Elbette Bağımsız Unicity Franchise Ortağı Olduğunuz da Ürün satma Hakkına sahip olursunuz….
    Siz Değerli Girişimci Adayları, Unicity Franchise İşinizde Çok Kazanmak ve pasif Gelir Elde Etmek için…Organizasyon ağırlıklı çalışırsanız…Kazancınızı sınırsız artırabilirsiniz….
    Bizim Aradığımız da Kendi İşinin sahibi Olmak İsteyen, Organizasyon Ağırlıklı Çalışacak GİRİŞİMCİ adaylarıdır….
    not: biz kimseye herhangi bir gelir taahüt etmiyoruz, herkes kendi kişisel performansına ve organizasyon cirosuna göre kazanç elde eder

    BIOSLIFE FRANCHISE Açıklama Danışmanlığını yapmakta olduğumuz UNICITY FRANCHISE, sağlık ve beslenme sektöründe piyasada benzeri olmayan çok özel ürünlerle faaliyet göstermekte olup iş adamı ve sağlık sektörü çalısanlarından oluşan gruplarla çalışmaktadır. UNICITY, Milupa'nın üretici kuruluşu Enrich International ve Rexall Showcase ortaklığı, 104 yıllık geçmişi ile doğrudan satış sektöründe 2 milyar dolarlık dev bir birleşmeyle kurulmuş olup Türkiye'de ve Dünya'da yeni yeni yapılanmaktadır. Ürünlerimizin ARGE ve KLİNİK araştırmaları Dünya'da marka olmuş 40 ın üzerinde saygıdeğer üniversitede yapılmış yüzde yüz doğal ek beslenme ürünlerinden oluşmaktadır. Ürünlerimizin içeriği onaylı olmakla birlikte PDR yer almakta, onaylı enerji içeceği ve sporcu ürünleri ayrıca nano teknolojisiyle üretilen anti aging cilt onarıcı ürünlerimizde mevcuttur. Sadece benzeri olmayan ürünümüz Bioslife, 2025 yılına kadar UNICITY FRANCISE adına patentli olup sadece bir alanda 50 milyar Euro pazara sahiptir. Firmamızın bayilik yetkisini almak isteyecek öncü ve lider girişimciler aranmaktadır. detaylı bilgi için:netbioslife@hotmail.com 0 536 812 90 90 gürkan koçal
İşlem Yapılıyor
X