Gerçek Şakalar!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • umut55
    Banned
    • 11-05-2004
    • 958

    Gerçek Şakalar!!

    ÖKÜZE öküz şakasıOlay ısparta .eğirdir ilçesi seniçbey köyünde geçer .oköyde benim dayılarım var o köyde beş on sene öncesine kadar herkesin öküzleri var ve bütün bu öküzleriher gün sırayla bir kaç köy genci imece usulü otlağa götürür güderler. dayım ve iki arkadaşı sıcak bir yaz sabahı köyün öküzlerini otlağa götürürken dere kenarında buldukları çok önceleri ölmüş ve kocaman boynuzları nı söküp almışlar otlak yerine varmışlar orada büyük karadut ağaçları var ve dutlarda iyice ermişler. öğleye doğru sürünün lideri gökmen emminin ak öküzüne bi öküz şakası yapmaya karear verirler ak öküzü tutarla bolca topladıkları karadutlarla boyarlar öküzü buda yetmez gelirken bulup getirdikleri kocaman boynuzlarıda öküzün zaten kos kocaman olan kendi boynuzlarının ucuna çakarlar. gökmen emminin ak öküzü mosmor ve devasa boynuzlarıyla kaçar ellerinden ...a canım o öküz o sürünün lideri idi. o biçimiyle dalın ca sürünün içine bütün öküzler onu bilemezler saldırırlar bu yabancıya her önüne gelen boynuzlar zavallıyı kaçar döner gene sürüsüne dalar. sürüye daldıkça boynuzlanır . bakarki adeta öldürecekler doğruca köye kaçar tabiki evlerine .. açık olan kapıdan dalar içeriye sahibi olan gökmen emmide avludadır bakarki aman allah bu biçimsiz yabancı öküz.alır eline bi sopa yallah alamadınmı veremedinmi döver .... zavallı öküz ahırına kaçar ordan çıkartıp kovmak için basar sahibi sopayı. o döver öküz evden çıkmaz. Bizimkiler arkadan gelip olanbiteni anlatırlar.
    Olayı anlayan gökmen emminin sopasından tabiki biraz nasiplerini alırlar..
    osman civan,Erkek,ısparta
  • umut55
    Banned
    • 11-05-2004
    • 958

    #2
    Konu: Gerçek Şakalar!!

    Okul müdürüne şakaBen öğretmenim. bir gün boş dersimde rehberlik hocamızla beraber makara yaparken md. yardımcımıza bi şaka yapalım dedik. içhattan odasını arayıp sesimi de biraz tonlayarak: iyi günler hocam. ben milli eğitim md. yrdcısı ali bilmem ne dedim. karşıdan biraz heyecanlı: buyrun sayın hocam. ben okulunuzu bi ziyaret edeyim. hem bi çayınızı içmiş oluruz hem de tanışırız dedim. cevap: hay hay hocam, memnun oluruz dedi. ben de yalnız müdürlüğümüzde araç şu anda yok sizin okulda varmış bi zahmet gönderin de beni alsın deyince (bu arada bizim okulun eski de olsa bi ford minibüsü var) tabi tabi hemen gönderiyorum dedi. neyse uzatmayım. geldik yanına hocam ya yedin şakayı falan deyip gülüştük. tabi o da bozulmuş. yapmayın ya ayıp oluyo falan. gülüştük öyle geçti gitti. aradan bir kaç gün geçince milli eğitimden bi telefon. (olacak ya) bizim md. yardımcısına telefondaki ses: ben il milli eğitim md. yardımcısı ali bilmem ne. bizim hoca: eeeee. ali bey: nası eeee. bizim hoca: uzatma eeeeee. ali bey: valla hocam bişey anlamadım ama; ayıp olmuyo mu. bizim hoca: boş ver onu bunu ne istiyon. ali bey: okulunuzu bi ziyaret edelim, bi çayınızı içelim diyorum; yalnız bizim müdürlükte araç kalmamış sizde araç var mı? bizim hoca: var tabi bi 1964 minibüs bi de yeni helikopter tahsis edildi. hangisini gönderiyim. ali bey birkaç saniye sonra dumurdan çıkmış tabi. bizim hocanın bir şekilde makaraya sarıldığını da fark etmiş. "helikopteri gönderin fakat bu aracı kim kullanıyo.? onu merak ettim." bizim hoca: bizim hademe osman ağa var, o kullanır. gönderiyim mi? ali bey neyse ben bi şekilde gelirim iyi günler der kapatır. 1 saate kadar ali bey okula gelir, doğru bizim hocanın yanına... bizim hocaya: hocam görelim şu helikopteri merak ettim. tabi bizm hocanın eli ayağına dolanır, kem küm, dumurun dibine vurmuş vaziyette.
    Neyse ki biz yaptığımız şakanın neticesinde böyle oldu falan deyip ali bey'in gönlünü aldık. O da sağolsun anlayışla karşıladı. hiç unutmam, eminim siz de unutmayacaksınız. herkese bol şakalar.

    Yorum

    • umut55
      Banned
      • 11-05-2004
      • 958

      #3
      Konu: Gerçek Şakalar!!

      İftar yemeğiSene 1998. 112 Acil serviste nöbet tutuyordum telefonlar susmak bilmiyordu, bunun yanındada ramazan ayındayız ve iftar zamanı yaklaşıyor.Çalan telefonlardan birini kaldırdım 112 acil dememe fırsat vermeden direk cemal napıyorsun dedi oysa benim adım cemal değildi belliki yanlış aramıştı bende bozuntuya vermeden sağol sen nasılsın dedim bunun üzerine yaklaşık 3-5 dakika havadan sudan konuştuk ama tanınmamak için karşımdaki kişinin adını soramıyordum naptığını sordum iftarı bekledğini söyledi yapılan yemeklerden bahsetti bende hiç bozuntuya vermeden ertesi gün için cemal sandığı kişiye iftar yemeğine davet ettim kendisi rahatsız etmeyelim dedi bende ne rahatsızlığı yapılan yemekleri beraber yeriz dedim oda peki dedi yarın akşam sizdeyiz dedi bende tabiki bari biraz erken gelinki hem sohbet ederiz dedim ve hoşçakal dileklerimizle telefonları kapadık ama ne yazık ki telefondaki arkadaşı tanımadığımdan ertesi gün neler olup bittiğini bilmiyorum ama en azından erken çağırdımki yemekleri yoksa bu süre içinde yemek yaparlar diye düşündüm.
      BONANO,30,Erkek,ANKARA

      Yorum

      • umut55
        Banned
        • 11-05-2004
        • 958

        #4
        Konu: Gerçek Şakalar!!

        Askerlik şakasıHakkari cezaevinde askerliğimi yaptığım sırada çok ağır uykusu olan arkadaşımız altan'ı nöbete kaldırmakta sürekli zorlanıyordum. Nöbet saatine yarım saat kala uyandırmak için uğraşıyordum. Artık gına gelmişti. Kalk altan kalkmaz bu kadar uykusu ağır bir insan ömrümde görmemiştim.
        Artık ona bir ders vermek istiyordum. Koğuştaki diğer arkadaşlarla da anlaşarak uyuduğu bir sırada kendisini koğuş yatağına diktim. Sonrada koğuş içindeki acil durum alarmını çaldım. Kendisi de bu gibi acil durumlardan çok tedirgin olduğu için hemen uyanıyordu.
        Alarmı duyup da fırlar fırlamaz altındaki yatakla birlikte kalkmaya çalışması görülmeye değerdi. Kalkmak istiyor ama kalkamıyordu. Koğuşta bir kahkaha fırtınası kopmuş. Herkes gülmeye başlamıştı. Altan hala şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışıyordu.
        Muharrem Kaya,39,Erkek,Ankara

        Yorum

        • umut55
          Banned
          • 11-05-2004
          • 958

          #5
          Konu: Gerçek Şakalar!!

          Sayısal Lotoarkadasım her hafta sayısal loto oynar ve her defasında aynı numaraları işaretlerdi bunu bir ben bildiğim icin hafta icerisinde arkadasımın 16 yasındakı oğluna durumu anlattım ve numaraları yazdım arkadasımın ogluna verdim hafta sonu arkadasımla piknige gittik birkac kadeh rakı ictik aksam 10:00 gibi arkadasımlara gittik bu heyecanla sayısal loto sonuclarını sorarken oğlu sonucları biliyorum dedi ve söylemeye basladı 1.2.3.4... sıralarken arkadasın kalbi rengı sarardı bayılacak gibi oldu beste bes oldugunda bayıldı yarım saat sonra ayıldıgında sakayı kendine anlattık yaklasık iki ay benimle konusmadı :
          hüseyin UYSAL,15,Erkek,antalya

          Yorum

          • umut55
            Banned
            • 11-05-2004
            • 958

            #6
            Konu: Gerçek Şakalar!!

            Karşılıksız aşkAşkımı itiraf ettiğim ancak beni sevmeyen salak bi yakışıklı vardı.lise hayatım boyunca aklımdan çıkmadı.ama en sonunda kendime geldim.ve son senemde ona güzel bi şakayla veda ettim.onun güzel bi resmini ele geçirmiştim.resmini güzel bi kağıda yapıştırdım.üstüne dikkat yazdım.ve altınada''12 tecavüz 28 cinayet'' yazdım.ve boş dersin tekinden okul panosuna astım.tenefüste yazıyı gördüğünde mosmor kesildi valla.
            Tabi arkadaşlarının alay etmeside cabası .oh olsun valla)
            mrs.lila,17,Bayan,ank

            Yorum

            • umut55
              Banned
              • 11-05-2004
              • 958

              #7
              Konu: Gerçek Şakalar!!

              İntikamın BöylesiSeneyi tam hatırlayamıyorum ama 15 yaş civarındaydım evimizin arka tarafında bir kaç binanın birbirine baktığı bir bahçe vardı bu bahçe bizim futbol sahamızdı ki tum guzel anılarımda buradadır.O aralar mahalleler arası maçlar yapıyoruz çokda çekişmeli geciyor bizim mahalle ve 4 sokak otede olan bir mahalle finale kaldık maç hazırlıklarını yapıyoruz maç günü geldi çattı ancak bahçeye indiğimizde ne görelim mahallemizin pimapen'cisi tezgahlarını bahçeye indirmiş tam sahanın ortasında çalışıyor anlıyacağınız bizim maç ve haftaların emeği suya düştü ama altında kalırmıyız oturduk bir köşeye nasıl intikam alırız diye düşünmeye başladık ortak birkaç fikiri birleştirip hain planıda kurduk arkadaşlarla anlaşıp gece bahçede buluştuk herkez birşeyler getirecekti önceden listeyi hazırlamıştık neyse bana düşen bir kol saatiydi .Herkez getirdiklerini ortaya koydu biraz cam macunu bir kalem biraz ince kablo kol saati birde 9 volt luk pil . Biraz el becerisiyle kısa sürede sahte bir bomba yaptık ve pencinin kapısına yapıştırdık bir süre sonrada dağıldık ertesi gün polis sirenleri ile uyandım mahalleyi polisler işgal etmişti annem bana yataktan cıkmamamı soyluyordu az sonra kapı çaldı gelen polisler evi boşaltacaklarını falan söylediler tüm mahalle boşaltıldıbu arada polislerde temkinli olarak kapıya ulaşmışlardı uzaktan seyrediyorduk dükyan sahibi resmen ağlıyordu
              Bende keyiften neredeyse bayılacaktım kısa süre sonra polisler durumu anladı ve herşey yoluna girdi ben hemen eve koştum eee akşama maç vardı...
              FIRST_CLASS,29,Erkek,Yalova

              Yorum

              İşlem Yapılıyor
              X