Carmedya Eylül Sayısı Yayında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • cape
    Junior Member
    • 25-11-2007
    • 28

    Carmedya Eylül Sayısı Yayında

    Carmedya’nın tam 125 sayfalık Eylül sayısı yayına girdi.

    Yeni sayıda dört farklı modelin Euro NCAP çarpışma testlerinde aldıkları sonucu bulabilir ve video görüntülerini izleyebilirsiniz. Toplam 8 farklı modelin test edildiği sürüş izlenimi bölümü aynı üretim bandından çıkan ve aynı motoru taşıyan Hyundai Santa Fe ve Kia Sorento 2.2 CRDi modellerinin asfalt ve arazideki karşılaştırmalarıyla başlıyor. Sürüş izlenimi bölümünün bu ayki diğer konukları ise Mercedes E350 CDI 4MATIC, Volvo C370 D4, Seat Ibiza Cupra 1.4 TSI, Chevrolet Spark 1.2 16V LT, VW Golf 1.6 TDI ve Peugeot 5008 1.6 HDi Auto6R…

    Carmedya’nın yeni sayısında her ay olduğu gibi çok sayıda yeni model, konsept ve güncel haber yer alıyor. Yaklaşan Paris Otomobil Fuarı nedeniyle sergilenmeye hazırlanan çok sayıda yeni model ve konsept hakkında bilgi akabileceğiniz dergimizde öne çıkanlar arasında yenilenen Mercedes CLS, Ford Mondeo, Citroen DS4, Chevrolet’nin Cruze HB ve Orlando modelleri, Hyundai’nin yepyeni Elantra ve yakında yüzünü gösterecek ix20 modelleri, Toyota Avensis Wagon, Mazda2, makyajlanan Renault Laguna, Jaguar’ın 75. yılı anısına geliştirilen XJ75 Platinum Concept, Mazda Shinari, Epic EV ve Fİat FCC III konseptleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Carmedya’nın 18 sayfalık motorsporları köşesinde ise F1, MotoGP ve WRC’nin dışında Türkiye’den ralli ve pist haberlerini de okuyabilirsiniz.

    Keyifle okumanız dileğiyle…

    En yeni çıkan arabaların testlerini bu platformda bulabilirsiniz. Arabaların test sürüşlerini bulabilirsiniz. Son dakika araba haberleri de burada.


    En yeni çıkan arabaların testlerini bu platformda bulabilirsiniz. Arabaların test sürüşlerini bulabilirsiniz. Son dakika araba haberleri de burada.




İşlem Yapılıyor
X