TTNET Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #31
    Türk Telekom Grubu'ndaki Avea ve TTNet ile birleşen Türk Telekom, reklam kampanyasıyla yeni vizyonu ve logosunu da tanıttı. Peki bu birleşme sosyal medyaya nasıl yansıdı?


    Uzun zamandır kulislerde konuşulan ve kısa bir süre önce gerçek olan;Avea, TTNET ve Türk Telekom birleşmesi, Türk Telekom markasının hemen her reklam platformunda görülmesi ile sonuçlandı.
    Çok ciddi bir pazarlama bütçesiyle, başarılı bir şekilde birleşmesini duyuran Türk Telekom'un çalışmaları, sosyal medyada nasıl karşılandı?
    Sosyal medya, Türk Telekom için ne diyor?


    Somera isimli araştırma platformu Türk Telekom’un birleşme kampanyalarının başlamasından bu yana, sosyal medyada neler yaşandığını ortaya çıkardı.
    Açıklanan verilere göre; son 3 günde Türk Telekom birleşmesi ile ilgili 50,000'den fazla ileti paylaşıldı. Dikkat çeken nokta ise, bu etkileşimlerin sadece %21’lik oranının olumlu görüşleri barındırıyor olması…
    Öte yandan Türk Telekom’un yeni logosu da, sosyal medyanın gündemleri arasındaydı. Ancak ne yazık ki aktarılan verilere göre Türk Telekom’un yeni logosu, bu alanda da sosyal medyadan geçer not alamamışa benziyor. Zira yapılan açıklama göre, etkileşime giren kullanıcıların sadece %31’lik bölümü yeni Türk Telekom logosunu beğeni ile karşılamış.
    Araştırmalara göre düşük gözüken bu rakamlar, bakalım önümüzdeki dönemlerde, şirketin stratejilerine nasıl yansıyacak? Merakla bekliyoruz.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #32
      TurkNet, bugün yaptığı basın lansmanı ile "Özgür iletişim" adını verdiği yeni internet paketini duyurdu. Paket, taahütsüz oluşu ve rakiplere göre 150 GB'lık kotası ile dikkat çekiyor.


      Türkiye'deki internet kullanıcılarının dert yandığı birçok farklı konu bulunuyor. İnternet paketlerinin çok karmaşık ve fazla olması, taahhütlüüyelik modelinin tüketicileri zora sokması ve tabii ki adil kullanımkotasının hızlanan internet bağlantılarımıza göre az kalması bunların başlıcaları.





      Bugün ise TurkNet, bu sorunları bir nebze iyileştirecek oldukça dikkat çekici bir internet paketi duyurdu. "Özgür iletişim" adı verilen üyelikte taahhüt bulunmuyor.
      Özgür İletişim Paket Detayları

      150 GB'lık bir adil kullanım kotasının yer aldığı Özgür İletişim paketinde ayrıca her yöne 1000 dk konuşma da yer alıyor. İnternet hızının bölgelere ve altyapıya göre değiştiği belirtilirken 8 Mpbs'den 20 Mbps'ye kadar hız sunulacağı açıklandı. Ayrıca paketin aylık 59.99 TL fiyatla sunulduğunu da belirtelim.


      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #33
        Türk Telekom ve Nokia, 4.5G baz istasyonlarına “Made in Turkey” damgası vuracak bir iş birliğine imza attı. Peki, Nokia ve Türk Telekom bu iş birliği kapsamında neler yapacak?


        Türk Telekom, Türkiye’de ilk kez Nokia tarafından üretilecek olan mobil iletişim donanımını kullanarak, yerli üretime destek vermeye devam edecek.
        Türk Telekom ve Nokia, 17 Mart 2016 Perşembe günü Bilgi Teknolojileri veİletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, Nokia Avrupa Bölge Başkanı Markus Borchert’in katılımlarıyla iş birliklerini duyurmak üzere bir tören düzenledi.
        Bu iş birliği ile Nokia, Nisan ayında Çorlu’da yerli ekipmanlar için üretim sürecini başlatacak. Sonraki aşama ise yerli üretim olan ekipmanların Türk Telekom şebekesine entegre edilmesi olacak.
        Nokia, iş birliği kapsamında sahip olduğu uluslararası bilgi birikimini Türkiye’ye taşıyacak ve ilk olarak Türk Telekom müşterilerinin bu önemli ortaklığın avantajından faydalanması sağlanacak.
        Baz istasyonunun beyni yerli üretim olacak

        Türk Telekom’a özel olarak Nokia’nın Çorlu’da yapacağı üretim, baz istasyonunun sinyal üreten sistem modülü, yani baz istasyonunun beyni olan “baseband” üretimini kapsayacak. Baseband ekipmanı sinyal üretiminin yanı sıra, arama kontrollerini sağlayan ana ekipman olarak da biliniyor.
        Bu nedenle mobil iletişim teknolojisinin belkemiği olan baz istasyonlarının en önemli parçalarından biri de bu anlaşma çerçevesinde “yerli üretim” olarak Türkiye’de üretilecek ve ilk olarak Türk Telekom tarafından kullanılacak.
        Anlaşma çerçevesinde Nokia, Türk Telekom’un hali hazırdaki GSMşebekelerini de yükseltecek ve Türk Telekom’un müşterilerine sunacağı4.5G hizmetine de katkı sağlayacak.
        Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr.Ömer Fatih Sayan, Nokia tarafından yapılacak ve ilk kez Türk Telekom tarafından kullanılacak üretimin yerli ekosistemin yaratılması için büyük önem taşıdığını belirtti.
        Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, iş birliği sayesinde Nokia’nın uluslararası bilgi birikimini ve teknolojisini Türk Telekom müşterilerine sunacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.



        Nokia Avrupa Bölge Başkanı Markus Borcher, Çorlu tesislerindeki yerli üretim sayesinde Türkiye’nin lider operatörü Türk Telekom’un günümüzde ve gelecekteki müşteri taleplerini daha iyi karşılayacağını belirtti.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #34
          Turk Telekom, yeni 4.5G ile birlikte hediye internet ile kullanıcılarını sevindiriyor…

          Ülkemizde 1 Nisan tarihi itibari ile yeni bir dönem açılıyor ve mobil platformda artık 4.5G ile daha hızlı internet hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin lider cep telefonu operatörleri Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom, müşterilerine 1 Nisan tarihinde 4.5G hizmetlerini vermeye başlayacaklar.

          Daha önce Avea adı ile tanıdığımız ve yeni dönemde ise Turk Telekom olarak faaliyet gösterecek olan cep telefonu firması yeni ve oldukça ilgi çekici bir kampanya ile karşımıza geldi. Turk Telekom, 4.5G’yi denemek isteyen kullanıcılarına 10GB ücretsiz internet veriyor.
          18 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan 10GB internet kampanyasına Turk Telekom mobil müşterileri katılabilmekte. “HEDIYE 10GB” yazarak 5555’e SMS ile gönderenler bu fırsatı yakalayabilecekler.
          Kampanya ilk 500.000 kişi ile sınırlı olup acele etmenizde fayda var. Kazanılan 10GB internet 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için ayrıca 4.5G ile uyumlu cep telefonu ve SIM kart sahibi olmak da gerekmekte.
          Siz de Turk Telekom’un Hediye 10GB internet fırsatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Turk Telekom’un ilgili sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #35
            TTNET adına bağımsız araştırma şirketi Electra Telekomünikasyon’un gerçekleştirdiği hız ölçüm araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre fiber, en hızlı 3G'den 3 kat hızlı.



            TTNET adına bağımsız araştırma şirketi Electra Telekomünikasyon ve Müh. Hiz. Ltd. Şti’nin yaptığı Hız Ölçüm Araştırması, fiber ile 3G hızı arasındaki farkı ortaya çıkardı.

            Türkiye İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflandırması’na göre Türkiye’yi temsil eden 26 şehir ve 605 noktada gerçekleştirilen hız testi kapsamında TTNETfiber internet abonelerinin sahip oldukları bağlantı hızları ile mobil operatörlerin 3G hızları karşılaştırıldı.

            Toplam 37 bin 786 ölçüm ile şu ana kadar Türkiye’de gerçekleştirilen en geniş çaplı hız testi başından sonuna kadar, uluslararası ETSI standartlarına ve BTK’nın ulusal 3G ölçüm standartlarına uygun olarak gerçekleştirildi.

            Test sonuçları; TTNET’in fiber internet bağlantısının tüm mobil operatörlerin sunduğu 3G bağlantılardan çok daha yüksek hız sunduğunu ortaya koydu.

            TTNET, Türk Telekom’un güçlü fiber optik altyapısı sayesinde, sadece büyük şehirlerde değil, Türkiye’nin 81 ilinde sunduğu Hiper Hızlı FİBERNET hizmeti ile 3G’den ortalama 3 kat daha yüksek hız sunduğunu ispatladı.

            Kişi başı ortalama veri tüketimi 43 GB’a yükseldi

            2013 yılında kişi başı ortalama veri tüketimi 32,4 GB iken bu rakam 2014’ün 3. çeyreğinde 43 GB olarak gerçekleştiği de açıklanan diğer bilgiler arasındaki yerini aldı.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #36
              Türk Telekom, 1 Nisan’da en hızlı 4.5G’den 3 kat daha hızlı GiGA 4.5 G ile dünyanın en hızlı mobil deneyimini sunacak. Peki, nedir bu GiGA 4.5 G?



              Türk Telekom, bugün İstanbul Park’ta Türk Telekom CEO’su Rami Aslan ev sahipliğinde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla 4.5G’ye yönelik vizyonunu paylaştı.

              Rami Aslan 1 Nisan’dan itibaren 4.5G ile değişecek iletişim ve eğlence anlayışını yansıtmak amacıyla konuşmasına “sanal gerçeklik” video gösterimi ile başladı. “Sanal gerçeklik” teknolojisi Türkiye’de ilk kez Türk Telekom’un basın toplantısında kullanılmış oldu.

              Mobil dünyanın en iyileriyle yaptıkları işbirliklerini anlatan Rami Aslan, Wi-Fi ve 4.5G altyapılarını birleştiren ‘GiGA 4.5G’ teknolojisini Türkiye’de müşterilerine sunan ilk operatör olmak üzere dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Kore Telecom ile işbirliği yaptıklarını açıkladı.

              Aslan ayrıca "Mobilde saniyede 1 gigabit hızını, 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda müşterilerimize sunacağız. Böylece Türk Telekom, “en hızlı 4.5G’den 3 kat daha hızlı” GiGA 4.5G teknolojisini Türkiye’de müşterilerine sunabilen ilk operatör olacak" ifadelerini kullandı.

              Türk Telekom’un Fiber Güçlü 4.5G hizmeti müşteriye;

              - En hızlı 4.5G’den 3 kat daha hızlı mobil internet deneyimi,

              - Güvenilir ve yaygın altyapı sayesinde her zaman ve her yerde kesintisiz ve kaliteli iletişim,

              - Kullanıcıların ev ve ofislerinde yaşadıkları veri indirme ve yükleme hızı ve kalitesinin mobilde de devamını,

              - Büyük şehirlerin yanı sıra kırsal bölgelerde dahi yüksek performanslı ve kesintisiz iletişim olanağı,

              - HD kalitesinde mobil televizyon deneyimi sağlayacak....

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #37
                1 Hafta Ücretsiz Arama Yapılacak

                Darbe girişimi sonrasında Türkiye'de özellikle iletişim hizmeti veren firmalar tarafından yapılan kampanyaları Türk Telekom da katıldı.


                Türk Telekom tarafından yapılan bugünkü açıklamada ev telefonlarından bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde aramanın yapılabileceği açıklandı. Darbe girişimi sonrasında Türkiye'de yaşanan bu seferberlikte kişilerin herhangi bir iletişim problemi yaşamamızı adına daha önce Vodafone ve Turkcell tarafından önemli bir karar alınmış ve kullanıcıların hatlarına ücretsiz paketler yüklenmişti.

                Türk Telekom Da Katıldı!

                Türk Telekom tarafından herhangi bir hamle yapılmazken firma tarafından yapılan bugünkü açıklamada ücretsiz hizmetin verileceği duyuruldu. Ev telefonlarından 3000 dakika ücretsiz arama yapılabileceği açıklanırken kişilerin bu imkandan yararlanmak için herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadığı ifade edildi.

                Türk Telekom tarafından yazılı olarak yapılan açıklamayla duyurulan bu gelişme kapsamında mobil hatlı müşterilere ücretsiz dakika ve internet yüklemesi yapılacağı, Türk Telekom Wi-Fi noktalarında Bir hafta boyunca ücretsiz internet kullanımının sağlanacağı, bir hafta boyunca ankesörlü telefonlardan Türkiye sınırları içerisinde ilk beş dakikanın ücretsiz olacağı ve aynı zamanda ev telefonu kullanan müşterilerin de bir hafta boyunca Türkiye sınırları içerisindeki görüşmelerinde 3 bin dakikaya kadar ücretlendirmenin yapılmayacağı açıklandı.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #38
                  15 Temmuz günü yaşanan olayların ardından kullanıcılarına ücretsiz acil iletişim paketi tanımlayan operatörlerden birisi olan Türk Telekom, bu paketin kapsamını genişletti.


                  15 Temmuz 2016 günü yaşanan terör saldırısı, güvenlik güçlerimizin başarılı çalışmaları sonucunda kısa bir süre içerisinde bastırıldı. Ancak, yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, binlerce vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.





                  Bu olaylar sırasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bir çok devlet yetkilisinin telefon bağlantıları ile açıklama yapması, iletişimin ne kadar önemli olduğunu bize bir kez daha gösterdi.
                  Bu konuda kullanıcıların zor durumda kalmasını isteyemeyen Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcılarına ücretsiz acil iletişim paketitanımladı.
                  Türk Telekom Acil İletişim Paketi!

                  Vodafone ve Turkcell'in tanımladığı acil iletişim paketlerinin kullanım süresi hafta sonu dolarken Türk Telekom, mobil hatlara ücretsiz dakika ve 500 MB seviyesinde internet yüklemesi gerçekleştirmiş ve 1 hafta boyunca Türk Telekom WiFi noktaları ücretsiz hale getirmişti.



                  Bugün kullanıcılarına yeni bir mesaj gönderen Türk Telekom, evde ve işte kullanılan internet hatlarına ekstra 10 GB daha eklendiğini ve bunun ay sonuna kadar yani 31 Temmuz Pazar günü saat 23:59'a kadar kullanılabileceğini belirtiyor.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #39
                    Türk Telekom'dan 15 Temmuz Önlemleri

                    15 Temmuz’da Türkiye’de yaşanan olaylara karşı, Türk Telekom basın toplantısı ile özel açıklamalar yaptı.


                    15 Temmuz’da hedef noktalardan bir tanesi de Türk Telekom veri merkezi olurken, Türkiye genelinde internet bağlantısının iptal olması ve iletişim sağlanamaması adına Türk Telekom’un sistemleri devre dışı bırakılmaya çalışıldı. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bu konulara değinilirken, Türk Telekom olarak milli iradeye saygı duyulduğu ve Türk Telekom olarak tüm sorumluluklarının bilincinde çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

                    290 Kişi İşten Çıktı!

                    Türk Telekom bünyesinde çalışan 290 kişinin işten çıkartıldığı belirtilirken, 34 bin çalışan ile Türk Telekom’un çalışmalarını sürdürdüğü ve benzer olaylara karşı da daha güvenli ve özel önlemlerin alındığı belirtildi. Olası bir saldırı durumunda kesintilerin yaşanmaması ve iletişimin sağlanabilmesi adına tüm önlemlerin alındığı ifade edilirken, 34 bin çalışanı ile dev bir kadroya sahip olan Türk Telekom’un bundan sonraki süreç içerisinde de herhangi bir iletişim sorunu yaşanmaması adına çalışmalarını sürdüreceği ve özellikle 15 Temmuz gibi durumlarda yedekleme sistemleri ile verilerin güven altına alınarak, farklı sunucular üzerinden hizmet verebilmesi adına özel önlemler ile tedbirli olunacağı belirtildi.

                    15 Temmuz günü Türk Telekom’a yapılan saldırılar başarılı olmazken, iletişimde kopukluklar yaşanmamıştı.

                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #40
                      Sony yaptığı duyuruyla Sony Xperia XA akıllı telefonların ve PlayStation 4 oyun konsolunun, bundan böyle Türk Telekom faturasına ek tarife ile satın alınabileceğini duyurdu.



                      Sony bugün yaptığı basın toplantısıyla Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenecek yeni kampanyasını da duyurdu. Bu kampanya sayesinde kredi kartı olmadan Sony akıllı telefon ve oyun konsolunu bir arada satın alıp, bunu faturanızataksit yapabileceksiniz.
                      Türk Telekom faturası ile PlayStation 4 satın alabileceksiniz

                      Sony'nin orta segment için ürettiği Xperia XA ve PlayStation 4 oyun konsolu bundan böyle Türk Telekom mağazalarında da satışa sunulacak. Mağazalardan alacağınız bu yeni Sony ürünlerini tarifeye ek fiyatlandırmaile satın alabileceksiniz.
                      PlayStation 4 tarafında, oyun konsolunu satın alırken, ek olarak fazladan bir Dualshock 4 oyun kolu veya oyun hediye edilecek.



                      Türk Telekom tarafından düzenlenen bu kampanya iki farklı seçeneğe sahip.Peşin olarak da alabileceğiniz iki ürün için faturalarınıza taksitlendirme yapabilirsiniz. Kampanyalar ise, Xperia XA tek teklifi ve Xperia XA + PlayStation 4 teklifi olarak bizlere sunuluyor. Xperia XA teklifi için aylık taksitler 29 TL'den başlarken, Xperia XA + PlayStation 4 kampanyasında taksitler 115 TL'den başlıyor.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #41
                        Türk Telekom'da Neler Yaşanıyor?

                        Son günlerde Türk Telekom hakkında pek çok farklı iddia gündeme gelirken bugün Türk Telekom'un satılacağı öne sürüldü.


                        Türk Telekom’un en önemli hissedarlarından bir tanesi Oger Telekom olurken Oger Telekom’un borçlarını ödeyememesi ve Türk Telekom’daki hisseleri teminat göstererek çeşitli kredilerin alınması farklı bir sorunun ortaya çıkmasına neden oldu.

                        200 milyon dolarlık bir kredinin alınması ve bu kredi için taksitin ödenmemesi Oger Telekom’un satışı için önemli bir iddianın gündeme gelmesine neden olurken böyle bir satış işleminin gerçekleştirilmesi Türk Telekom'un sorunlu bir döneme girmesine neden olabilecek durumda. Öyle ki Oger Telekom tarafından kiralama yöntemi ile hisselerin satın alındığı bilindiği gibi kiralık hisseler üzerinden kredinin alınması ve bu hisselerin teminat göstermesi de yaşanan sorunlardan sadece bir tanesi.

                        Türk Telekom Yalanladı!

                        Her ne kadar geçtiğimiz günlerde Türk Telekom tarafından yapılan resmi açıklamalarda Türk Telekom'un maddi açıdan herhangi bir sorunu olmadığı ve ödemelerini düzenli bir şekilde yapıldığı belirtilse de ana hissedarlardan bir tanesinin ekonomik anlamda zorlu bir süreçten geçmesi Türk Telekom'un da doğrudan bu sorun nedeniyle etkilenmesine neden olacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamaların ardından tüm gözler Oger Telekom’a çevrilmiş durumda.

                        2005’te Almıştı

                        2005 yılının Kasım ayında gerçekleştirilen özel bir ihale ile birlikte yüzde 55'lik bir hisse Oger Telekom’a devrilirken bu hisse değerleri üzerinden yapılan işlemler çoğu zaman gündemde eleştiri ile karşılanmıştı. Üstelik Oger Telekom’un Lübnanlı bir ailenin şirketi olması ve Oger Telekom’a verilen kredilerin Türk bankalarından sağlanması da ortaya çıkan tehlikenin diğer bir boyutu. Yaşanan bu sürecin nasıl sonuçlanacağı ve Türk Telekom'un akibetinin ne olacağı merak edilirken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detayların netleşmesi bekleniyor.

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #42
                          Türk Telekom'dan 'Hediye İnternet'

                          Türk Telekomlular 'Hediye İnternet' ile sevdiklerine mobil internet gönderiyor.





                          Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin hayatına değer katan 'Hediye İnternet' servisini yeniledi. Türkiye'de sadece Türk Telekom tarafından sunulan Hediye İnternet Servisi ile müşteriler, diledikleri kişiye mobil internet paketi hediye edebilirken, karşı taraftan da aynı şekilde internet paketi talebinde de bulunabiliyor. 'Hediye İnternet' servisiyle Türk Telekom müşterileri birbirlerine 100 MB, 250 MB, 1GB ve 4GB'lık paketlerden birini satın alarak gönderebiliyor.
                          Türk Telekom müşterileri, "ISTE" yazıp boşluk bıraktıktan sonra hediye internet talep ettiği numarayı ve istediği internet veri miktarını* da yazarak (Örn: ISTE 5551234567 1GB) 9433'e gönderiyor. Hediye internet göndermek isteyen abone ise "HEDIYE" yazarak, internet paketi göndermek istediği numara ve internet veri miktarını (Örn: HEDIYE 5551234567 1GB) 9433'e göndererek internet paketi hediye edebiliyor. Kampanyadan tüm Türk Telekom faturalı ve faturasız aboneleri faydalanabiliyor.
                          İnternet paketi gönderim ücretleri ise 1 TL servis ücretine ek olarak 100 MB için 5 TL, 250 MB için 9 TL, 1 GB için 15 TL ve 4 GB için 35 TL. Gönderim ücretleri, işlem başarılı olarak gerçekleştikten sonra hediye internet talebini karşılayan veya hediye etmek isteyen aboneye yansıtılıyor.

                          Hediye İnternet Servisi'nin detayları için, https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/serv... sayfası ziyaret edilebilir.

                          *Ay içinde maksimum alınabilecek ve gönderilebilecek paket miktarı toplam 4 GB'dır.

                          Yorum

                          İşlem Yapılıyor
                          X