Lig Tv iptali ile alakalı bilgilendirme.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • baroc
    Junior Member
    • 27-08-2009
    • 9

    Lig Tv iptali ile alakalı bilgilendirme.

    Arkadaşlar bilindiği üzere Lig tv sistem değişikliğine gitmişdir. kartlar birden bire kapatılmış ve bayilerde bu kapanan kutu ve kartları değiştirmekle yükümlü tutulmuşlardır.
    değiştirililen her kutu içinde bayilere 50 TL ücret talebinde bulunmuşlardır. kabul etmeyen üyelerinde üyelikleri devam ettirilmiş ve onlardanda izlemedikleri günlerin ücretleri toplanmakdadır.

    bunu aynen 5 ay boyunca yaşadığım için en azından forum içerisinde bilgilendirmek istedim.

    4-5 ay önce eski aboneliğim birden çalışmaz oldu tabiki Digitürkü aradık hemen kutu dediler bende kendi uydu alıcımda izlediğimden dedimki gelsin arkadaşlar benim alıcımla izletebiliyorlarsa hay hay geldiler ve olmadı bende olmaz kapatalım o zaman dedim. sonra müşteri hizmetleri geri aradı evet olur izleyebilmem gerektiğini sölediler sonra yeniden aradım kart çalışmıyor bana aktif diyip sürekli atlatıldım.
    açıkcası üyeliği iptal etmek de istememişdim ama kek gibi ödemelere devam ettim başka bir arkadaşım aynı tip kartla aynı yayını hala izlemektedir. sonra tabi müşteri ileişkiler başka ne kadar birim varsa arandım. en son evelki ay üyelik iptali istedim bu ay kapandı sonunda ama izlemediğim süre içerisinde benden tahsil edilen parayı geri istediğimde finans bölümü aradı ve böle bir uygulamalarının olmadığını bunu en başından belirtmeniz gerekirdi diye bir yanıt alınca en azından başka insanlarda bunu yaşarlarsa diye belirtmek istedim en azından üyeliği dondurun yoksa sürekli para ödemek durumundasınız.

    herkese kolay gelsin
İşlem Yapılıyor
X